Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2478
18.7.12 09:11

@ivulka ahoj,taky si myslím, že kočičce bude líp doma, než sice s váma, ale v úplně cizím prostředí… a pokud nebude vůbec zvyklá na venčení, tak by se asi na tý dovolený i bála… my necháváme kocourky vždycky doma a každej den za nima chodí švagrová, na kterou jsou zvyklý…sice je vždycky lituju, ale určitě je to pro ně lepší, než je stěhovat do neznáma… a aspoň nejsme tak smutný, že nám končí dovolená, protože se na ně těšíme :lol: ale je zase fakt, že když jsou dva, tak se spolu trochu zabavěj…
a s tím očkováním tak jak píšou holky, pokud bude jen doma, není potřeba, pokud bude venku, radši jo… ;)
jinak přeju hezký zážitky s novým členem rodiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
18.7.12 19:29

Zas je to do krve :,(. A dietní granule žere jak nezavřená. Dávám dle dávkování plus dostala konzervu a sežrala to hned ráno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.7.12 20:28

Teda Laky,
Elinka je teda éro, sotva máš radost, že je to lepší, už zase ti dokáže, že není :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.7.12 21:00

U nás je opět problém s Charliem - zase má své období, kdy vyloženě „jede“ po Lotě a hrozně jí trápí a ubližuje jí… :cert: :cert: A neplatí na něj nic, výprask, vytahat za kožich na krku, vynadat, dneska na mě ten hajzlík dokonce syčel… ohnat se packou, tak nevím, asi by to schytal ještě víc.
Mně je hrozně líto Lotynky, je to taková hodná holčička a ten zmetek jí pořád ubližuje :cert: :cert: :cert:

Ted jsem ho za trest zavřela do pokojíčku samotného, tak tam vyvřískává za dveřma… nevíte někdo náhodou, čím ty jeho projevy útočnosti zmírnit? Na Samíka si netroufne, zato Lotku trápí pořád :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.7.12 21:10

Tak u nás naštěstí klídek…
Já jsem zvědavá, co se vyvine s tou Elinkou :think:
Kačuli, až tak? Já jsem nikdy víc koček v omezeném prostoru neměla :think: co byly kočky venku, tak taky byla občas bitka, ale tam se vždycky dalo kam utéct, že…
V pondělí asi skočím s Duckou vytáhnout ten steh, prý si to můžu vytáhnout i sama říkal vet :mrgreen: ale tady jsou všichni poserové a nikdo mi ho nechce podržet, chlap vyšiluje, jak kdyby to byl jeho pytlík :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
19.7.12 21:23

Pipet,

To víš, chlapi drží při sobě :lol:

No občas to dělává, že na Lotu útočí, ale vždy tak nějak v mezích… ale dneska jí vyloženě visel na krku, tak dostal fakt pořádný výprask a byl zavřený. Vet říkal, že když se to nezklidnilo po kastraci, že je to povahový rys a ten se blbě odstraňuje. ten pacholek ví, že za to dostane, ale stejně to udělá :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
19.7.12 21:58

Zítra jdu zas k vet. On teda říkal, že nějaká ta epizoda rozškrábání tam být může. Nicméně už je to fakt ošklivý. Má to rozšířené i na krku a za krkem je to tak 4× větší, než to bylo původně to kolečko pidi.

A musím se zeptat na dávkování těch dietních granulí. Protože já jí dám co má mít na 24 hodin a ona to sežere hned ráno. Když to rozkouskuju, slídí tu a má to jak jednohubku. Možná má roztažený žaludek z těch méně kvalitních, je to možný? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.7.12 10:01

Hih, tak dneska mě Elí v noci vyšokovala… Spim a malá se probudila, Elinka mezi námi ležela. A já koukám, že jsem na ní měla položenou ruku. Tak Elí se nějak nehýbala, já vyšokovaná, sáhla jsem, jestli dýchá. Nic jsem necítila. Asi spala tvrdě. Musela jsem do ní šťouchnout několikrát a pak se probudila, UUFFF… :lol: To je fakt moc, takhle tvrdě chrápinkat a já vyděšená, že jsem ji zabila svojí rukou. Snad by utekla, kdyby jí to vadilo :think:.

Jinak krk má horší o dost jak nahoře, tak pod krkem…:(…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
20.7.12 11:04

@Lakynka tak to už se mi také stalo, tedy s Agátkou, normálně se mi málem sekla pumpa 8o musela jsem s ní až zatřást, aby se probrala… :andel:

Jinak neboj, ona by se nedala zalehnout :mrgreen:
A s tím krkem…nemůže mít nějakého parazita? Víš jako že by se posouval a ty ložiska zakládal jinde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.7.12 11:17

Tak tohle mi dělává Samík, spí zkroucený jak vývrtka, chrápe a jako by trhaně dýchá, chvíli je klid, jako by se nemohl nadechnout… jenže spí tak tvrdě, že jsem minule taky vylítla z postele a až na potřetí se mi ho podařilo vzbudit, jak tvrdě spal :zed: A ještě na mě vyčítavě koukal, co si to jako dovoluju ho budit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.7.12 11:55

Já fakt nevím, plíseň se nepotvrdila a ještě říkal vet. že jedině svrab, ale to že by mohla chytit jedině venku. A ven nechodí. Ale co třeba z bot, že jo :think:. Nevím, jak vypadá svrab, ale prostě tohle furt vypadá jako poškrábané. Dneska to s ním proberu zase. Problém je, že jsem za vet teď zas dala už velký peníze pro mě:(. Do toho hlídání pro malou, je to dost náročný teďka. A jestli nás ještě čekají různá vyšetření nebo i to kdyby rozřízl a zašil, tak to je asi celková narkoza ne? :think: To u tohodle vet stojí ranec. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
20.7.12 14:15

Ahoj..mam takovej problem.mame 2kocoury. kastrovany a zjistila se u nas alergie na kocky. premyslime ze by jsme kluky dali pryc..vim ze to je divny ale nevime si rady..kdyby nahodou nekdo chtel 2mazliky..napiste.dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
20.7.12 17:01

@Jitus.Slavickova počkej, počkej…dát je pryč je ta poslední varianta! Kdo má alergii? A už se léčíte? Je totiž známo, beze srandy… že pokud odstraníš alergen, klidně se vyvine jiný… jestliže už jsou kastrovaní, máte je tedy poměrně dlouho… mám dceru, která z neléčené alergie došla až k astmatu a bere léky, které by brala stejně a je vše v pohodě… pokud máš strach fakt jen z tohodle, to přeci není důvod dát pryč dva členy rodiny… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.7.12 20:08
@AgatkaZ píše:
@Jitus.Slavickova počkej, počkej…dát je pryč je ta poslední varianta! Kdo má alergii? A už se léčíte? Je totiž známo, beze srandy… že pokud odstraníš alergen, klidně se vyvine jiný… jestliže už jsou kastrovaní, máte je tedy poměrně dlouho… mám dceru, která z neléčené alergie došla až k astmatu a bere léky, které by brala stejně a je vše v pohodě… pokud máš strach fakt jen z tohodle, to přeci není důvod dát pryč dva členy rodiny… :kytka:

Přidává se… my jsme dva astmatici, syn to má od malička jak na houpačce, jezdí do lázní, oba bereme léky a máme doma tři kočičí roštáky + ušáčka k tomu ;-)
Já bych bez nich nemohla žít, ani kdyby mě záchvaty trápily den co den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.7.12 22:35

Tak Elinka se prý lepší, ačkoliv se mi to nezdálo, tvoří se tam kůže.. Tak snad. Dostala zas další ještě injekci…

A s alergií se přidávám. Já si dokonce zvykla na tu „mou“ kočku a neměla jsem pak problém. :nevim: Jsem alergická na vše možné, takže u mě je to tak nějak jedno:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný