Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lucie82 Jo, u něj… No předpokládám, že průběh bude stejný jako minule - přineseš kocoura, dostane píchanec, dáš ho zpátky do přepravky a pak za půl hodinky si pro něj můžeš zas přijít - bude ještě spát na stole? - dostaneš info, vyplázneš 600,– a můžete domů
- Macík tam měl jeden steh, tak za pár dní ještě zajít vytáhnout ten steh.
Doma se kocour motal, párkrát blinkal a jednou se počůral
, ale do večera byl OK - doporučuju si udělat čas na zákrok dopoledne, aby se do večera stihnul vzpamatovat…
Za chvíli vyrážíme.
Však mu zavolej a domluvíte se po telefonu - den předem nedávat žrádlo.
@KačuliKačka píše:
Tak na „kondomové“ dorty má ještě času dost
Pravda, já v patnácti měla čas asi… rok ještě
![]()
@Pipet píše:
Pravda, já v patnácti měla čas asi… rok ještě![]()
Hele, přijde kamarádka, která má děti 2 leou dračici a skoro 7 letou slečnu, která je zvědavá jak opice, takže bychom museli vysvětlovat, + teda dojde moje skoro 81 letá babička a ta nevím, jak by to vzala
![]()
@KačuliKačka A co takhle korbel piva. Máma takovej podobnej pekla. Nebo jestli někomu fandí tak znak.
@Jája8 píše:
@KačuliKačka A co takhle korbel piva. Máma takovej podobnej pekla. Nebo jestli někomu fandí tak znak.
Pivo nééééé
Uvidíme, zatím zkusím ukecat kamarádku na ten „pytlík chipsů“ nebo na „láhev Cocacoly“ a uvidíme jestli se nechá ![]()
On po mně pořád pochtívá pivo na horách… já mu dám pivo v patnácti
Jeho otec trávil dny v jeho věku na bečkách, takže o toto trávení volného času teda rozhodně nestojím ![]()
Ale né, ty chipsy jsou dobré
![]()
Ad pití piva - Majda teď v týdnu vyžahla skleničku piva, co si taťka nechal odloženou na stole v pergole…
Prý bylo moc dobré a chce ještě
Chm.
Ducka to má za sebou, teď leží natažený a odfukuje… Naštěstí jsem u něj byla, tak jsme ho podržela nad záchodkem, jinak by se počůral bobek.
A na blechy mám ještě nějaký pudr, ten Frontline nezabral pořádně ![]()
Hmm… tak holky dort nebude, kamarádka psala, že na rychlo musí k rodičům o den dříve, tak prd z toho ![]()
Pipet,
když byl syn malý, taky mu chutnalo pivo
jenže tehdy to bylo ještě k smíchu, dneska je to na pováženou
ještě má času na alkohol až až
Ducínkovi posíláme pusu na čumáček, at je zase brzy fit ![]()
Přeji brzké uzdravení Ducínkovi:).
Kačuli: jeee, to je škoda:(.
Já jsem dala občas pivo/víno tak nějak od gymplu
ale vyloženě naplech jsem byla snad třikrát? To zas mám rozum ![]()
To mi připomíná ten vtip
http://i.mimibazar.cz/…3/h41021.jpg
Ale aspoň Ducan leží spořádaně, Macík se furt snažil někam jít a plácal sebou o zem ![]()
Dívala jsem se do smlouvy, co máme o koupi pedra a tam je že musí být vykastrovaný do 14 měsíců věku takže máme ještě 4 měsíce čas ![]()
Ducíkovi hodně síly ![]()
@KačuliKačka Jo tak to já bych mu ho dala a se slovy, že to je jediný pivo na který má zatím nárok. Tak ať si ho patřičně užije
![]()
@Pipet tak ať je rychle fit čumáček ![]()
Holky není tu někdo z vás veterinářka? Jsem psala na kliniku Suchdol co máme za trápení se Silčou a oni odpověděli, ale tak nějak odborně a moc tomu nehovim a hledat by to bylo zdlouhavé. ![]()
Mě suprově vždy poradil vet odsud.. Dnes se k němu chystám s Elí, protože to má furt do krve a zvětšuje se to.
http://www.veterinabohnice.wz.cz/index.html
radil mi tehdy i s kocourem, protože veterinářka byla na houby. Nakonec jsem kocoura u něj vyléčila. Radil i po mejlu. Takový „lovec žen“, sympaťák a vše vysvětlí do chemických vzorců, ale zároveň i polopaticky:D
Jo to by bylo fajn, díky. Jen jestli to někoho zajímá tak jsem vkládám. dotaz i s odpovědí.
Váš dotaz:
Dobrý den,
trápí nás potíže s dvouletým nekastrovaným kocourem ( křížený siamkou). Začalo to tím, že jsem já dostala chřipku a kocour ji chytil ode mne. Šíleně zhubnul má necelé 2 kila, míval teploty a teklo mu z nosu. Dostal dva druhy antibiotik. První Doxyhexal nezabral a po druhých silných se mu silně přitížilo, asi alergická reakce, tak je bral jen 3 dny a vysadili jsme je. S tím, že nám řekla paní veterinářka, že se dá už jen čekat až se toho zbaví jeho tělo samo. Jenže už to je přes měsíc, skoro dva. Ještě se k tomu přidalo počůrávání a pokakávaní (pevná hovínka), začal mu téct takový bílý hlen z koutku očí a z nose žlutý, který mu vždy zaschne a ucpe nos. Pořád je takový malátný a není ve své kůži a objevilo se mu v tlamě takové bílé táhlé něco jako hleny. Lepí se mu to z patra dolů. nevíte zda to nemůže být něco jiného, už si s tím nevíme rady. Jinak jí a pije tak nějak v normě.
Děkuji za odpověď
Odpověď:
Dobrý den, v případě recidivujících infekcí horních cest dýchacích a současné snížení váhy je potřeba provést nezbytná vyšetření. Mám na mysli hematologický a biochemický profil krve dále vyšetření moči. Odběr mikrobiologického vzorku by mohl odhalit přítomnost rezistentních bakterií na podávaná antibiotika. Je také možnost, že se jedná o virové onemocnění způsobeno kočičím calicivirem a nebo kočičím herpesvirem, kdy podávání antibiotik nemá smysl. V pozadím může být také infekce kočičím imunodeficitním virem FIV a nebo virem kočičí leukemie FeLV, kdy dochází k opakovaným infekcím. Z výše popsaného je zřejmé, že problém může být komplexní a řešení nemusí být jednoduché. S pozdravem Leoš krkoška, Ph. d.
@Jája8 veterinář nejsem
, ale tak hoď to do placu, třeba se společnými silami doberem k něčemu…
I když asi veterinář budu, prý jestli si troufám, tak klidně mu ten steh mám pak vytáhnout sama ![]()
Dalšího kocoura pa asi i vykastruju sama, haha ![]()