Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pipet já taky se vším chodím k tomu samému co ty, ale když pes nemohl chodit tak jsme jeli do ostravy, sice jsme vyplázli 2× tolik ale ta péče na klinice je jiná… nevím jestli by na to stačil ten obyčejný…
@Pipet že posíláme Ducínkovi pusu za tu kastraci
nás to čeká za měsíc ![]()
@KačuliKačka já klukovi k 15. nechala tenkrát udělat takovou tu otevřenou knihu, samozřejmě marcipánovou, taky už je to 6 let a nevím, ale asi nebyl takový výběr jako je teď, Barča měla k 15. narozkám vlajku Itálie(dělá ten it. gympl)…viz fotka a za měsíc má 18. narozky, chci jí nechat udělat vlajku USA a na to ty svoje 3 figurky z Anime… a k 21 prý bude chtí vlajku Anglie ![]()
@AgatkaZ
Neboj, bude to v pohodě. Ducka teda párkrát blinkal, ale večer už dobrý a dneska je úplně v klidu, jen musím dávat pozor, když ho beru do náruče, ať mu na ten pytlík nesáhnu, to ho ještě bolí. Ale za pár dnů už bude jako nový ![]()
Chlapovi jsem dělala hokejový dort, jenom taková rychlovka ![]()
No Ducík je hrdina
oni ti kocourci se z toho otřepou rychleji, než my paničky ![]()
A jak dopadne dort, to se uvidí v sobotu dopoledne, v 10 hod. pro něj pojedu… sama jsem napnutá. Ale zákusek ze Sušenkového dortu byl n aprosto exkluzivní chuťově, takže si myslím, že dort bude taky na jedničku
Nechala jsem udělat ořechový korpus i krém. Pak poreferuji ![]()
U nás, co se ochladilo, tak lítají kocouři jak tajfuni, Madam hraje ale netýkavku a po návratu z práce na sebe nedá sáhnout, frňa jedna ![]()
@Pipet píše:
Tak dobrou dneska
Tak to je naprosto luxusní fotka, která dokazuje, jak báječně se Ducínek má i přesto, že přišel o svou chlapskou chloubu ![]()
U nás začíná svítat snad na „mazlivé“ časy… prcek už vydrží v náručí cca 20 vteřin
a na zemi když se rozvaluje, nechá se drbat na hlavičce, za ouškama a pod bradičkou a ve vzduchu při tom tlapká pacinkama… no je k sežrání
![]()
Ahoj holky, omlouvám se, že nedočítám a nepřispívám. Brzy snad už napravím. ![]()
Chtěla jsem se zeptat - máte někdo zkušenosti s bílým stelivem z DMka? Mají teď tu akci za 25 bodů kupon na 25% slevy na všechno pro zvířata. Holkám došlo stelivo, tak přemýšlím, jestli risknout a zkusit ho nebo radši ne. Pokud s ním máte zkušenosti, k jakému stelivu byste ho přirovnaly? Tak si asi nejlíp udělám obrázek.
Děkuju moc za info. ![]()
Hlásím, že stále drásáme ránu do krve…:(. Jestli zase půjde pod narkozu, mě picne…
DM tu ani nemáme
tak netuším.
Laky a co to rozříznout, vyčistit a zašít
Ach jo, takové trápení.
Tak zas podej hlášení ![]()
Já jsem včera koupila Anka granule, z ekonomických důvodů jsem teď krmila Mícou
, tak zas něco trochu lepšího. Promíchala jsem je a Ducín samo vyžral jen ty nové a má z nich trochu průjem
tak dneska zas jen ty levné ![]()
Tak jsem našla další pidi místo dokrve… Ale nevím, je to v místě, kde měla límec. Jestli si to neškrábala že se snažila to sundat nebo ji to tam lochtalo:D. Já se z ní picnu.. Každopádně to má zase dvakrát tak velký to za krkem. A můj vet tam bude v pondělí, tak asi počkám
Teda Elinka ti dává
místo radostí jen samé starosti o kožíšek.
@Lakynka Ty jo… tak napiš, co se domluvíte
Kdoví, proč si to pořád tak drbe, co nějaká alergie
Nejčastěji bývá na jídlo, ale to jde těžko vysledovat, v granulích je toho plno, jedině tak měsíc dávat jen jeden druh masa s rýží třeba, jestli by to nepřešlo ![]()
Ad Ducín na zádech - on tak spí skoro pořád ![]()
(obě fotky ze dneška)
Ještě bonus - narazila jsem na super náušnice
http://www.fler.cz/…enni-1757883
jak náušnice nenosím, tak bych si je klidně vzala=)
Tak ty jsou nádherné ![]()
U nás spí na zádech jen Samík, a ještě k tomu chrápe
Včera jsem jim koupila od Gimpetu sýrové kuličky, mně teda děsně smrdí, ale oni je všichni tři naprosto milují. Samík se mohl zbláznit, než jsem ten pytlík otevřela ![]()
přidávám aktuální foto ze včerejšího večera ![]()
My zítra asi budeme muset na veterinu, ušák je nějaký divný… tak jak ráno mlátí do klece, že chce snídaní (zrní), tak dneska nic, když mu sypu, tak ujídá rovnou z krabice, ale ani se nehl… ted je venku, hopká, ale žádné nálety, jen tak si pohopkává a odpočívá
A to včera měl jen seno, čerstvou vodu a malou mrkvičku pro králíky… achjo, dneska máme oslavu, práce mám až nad hlavu a ještě toto… ![]()
Tak ušáček už vypadá líp, nabaštil se a dal si i mlsku ![]()
Tady dávám pár foteček ze dnešní vydařené oslavy ![]()