Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lakynka píše:
Tak Elinka se prý lepší, ačkoliv se mi to nezdálo, tvoří se tam kůže.. Tak snad. Dostala zas další ještě injekci…A s alergií se přidávám. Já si dokonce zvykla na tu „mou“ kočku a neměla jsem pak problém.Jsem alergická na vše možné, takže u mě je to tak nějak jedno:D.
Tak s Elinkou to je dobrá zrpávička po dlouhé době, moc držím palce, at se kůžička tvoří co nejrychleji a máš ty i ta tvá malá nezbednice klid ![]()
U nás je klid, prcek včera dostal výprask a dneska je jak mílius
a už mi zahřívá gauček-alias mou postýlku
Celou noc byl na mě nalepený jak žvýkačka ![]()
Snad už se ta Elinka zahojí… Raděj se neptám, kolik už to všechno stálo ![]()
Super fotky zrzounků
Samík ale má ten obličej fakt srandovní, chacha ![]()
Já taky fotila, nejoblíbenější hračka - obháčkované kindervajco vevnitř s korálkama, aby chrastilo ![]()
Já vím, Samík se skoro nikomu nelíbí
a přitom je to tak úžasný kocourek s báječnou povahou ![]()
Abyste se trošku posmály, přidávám fotku z dnešní tůry po Beskydech ![]()
Kači mě se líbí
sice vypadá permanentně nasraný, ale je úžasný ![]()
Mi se líbí všechna zvířátka, i s pomuchlaným ksichtíkem ![]()
I nahaté kočky se mi líbí… Tu bych taky jednou chtěla (krom mainské, ragdolla, turecké van atd…
)
Ooo, beránek=) Ovečky jsme taky měli doma, když jsem byla malá… akorát mi je občas semleli do klobás, no
Tak jsem si raděj nebudovala příliš úzká citová pouta ![]()
My chceme vyrazit aspoň do zoo… túry by malou nebavily zatím, myslím, že ještě nedokáže ocenit krásy přírody
Na nějakou dovolenou pro změnu nezbydou prašule, tak aspoň nějaké výlety podniknem.
Tak toto je nějaká ovéčka z Grůně, koukala skrz ohradu a nechala se hladit, olizovala mi dlaň
No a kamarádky manžel mě s ní vyfotil ![]()
Jinak my chodíme právě s tou kamarádkou hodně do Beskyd, už když ta menší, dnes dvouletá cácorka měla 5 měsíců, tak jsme vyráželi na tůry ![]()
No a Mumu, to je prostě peršánek no… ale nejhodnější na světě
Ani se mi nechce věřít, že bude mít za týden 9 let!!! Pořád si hraje jako kotě ![]()
Já zase čím dál tím víc uvažuju, že místo chlapa si pořídím psího kamaráda na hory a procházky… jsem asi nějaký magnet na magory nebo co
a na normálního chlapa ne a ne natrefit ![]()
@KačuliKačka Když jsem vyděla fotky v umyvadle hned jsem si vzpoměla, že ten náš zrzavej lump, vždy vybírá sýtka a zdrá s nima. Zrovna včera jsem si říkala, kam se podělo to z vany ![]()
Jinak kocourka už si vzali ty lidi před námi, tak si počkáme na další vrh. Teď do konce měsíce jim má porodit další kočička. ![]()
@Jája8 píše:
@KačuliKačka Když jsem vyděla fotky v umyvadle hned jsem si vzpoměla, že ten náš zrzavej lump, vždy vybírá sýtka a zdrá s nima. Zrovna včera jsem si říkala, kam se podělo to z vanyJinak kocourka už si vzali ty lidi před námi, tak si počkáme na další vrh. Teď do konce měsíce jim má porodit další kočička.
Jájo,
tak sítka nekrade, ale z vany mi vytahuje binec z odpadu, čuně jedno ![]()
Ale krade mi gumičky do vlasů, pořád kupuju a pořád nemám… ![]()
Jo, tak na to ještě u nás nepřišli, ale bordel taky poctivě tahaj. Zrovna včera se mi ten lump mazlil s chilli papričkou, tak po mě pokukoval, ale sranda ho brzy přešla. Takže jsem oběvila kytku co můžem mít doma beze strachu ![]()
Kačuli, já si smůlu na chlapy vybrala s ex, doufám teda
Teď je to naštěstí OK. Jako mohl by mít víc rád kočky
, no. ![]()
Místo oveček se chodíme koukat na prasátka tady na statek, ale on to moc rozdíl není, mají tu nějakou huňatou odrůdu ![]()
http://www.budapestfestivals.com/…pigthumb.jpg
Byla jsem dneska s Duckou vytáhnout ten steh, vet měl dobrou náladu, prý - „No ty chuďátko, já bych taky kňoural, kdyby to byl můj pytlík…“
![]()
Jsem se skoro červenala, ehm ![]()
@Pipet COžee:DDDDD Co to jeee za prásátko:D. Je boží. A vet je dobrej ![]()
@Lakynka To je nějaké maďarské plemeno - mangalica. Že jak má ty chlupy, může být skoro pořád venku a tak
Mají je i v Ostravě v zoo.
@Pipet píše:
Kačuli, já si smůlu na chlapy vybrala s ex, doufám tedaTeď je to naštěstí OK. Jako mohl by mít víc rád kočky
, no.
Místo oveček se chodíme koukat na prasátka tady na statek, ale on to moc rozdíl není, mají tu nějakou huňatou odrůdu
http://www.budapestfestivals.com/…pigthumb.jpgByla jsem dneska s Duckou vytáhnout ten steh, vet měl dobrou náladu, prý - „No ty chuďátko, já bych taky kňoural, kdyby to byl můj pytlík…“![]()
Jsem se skoro červenala, ehm
Joo, jsou i v Zoo v OVě, jsme se tam na ně koukali ![]()
A vet je teda vtipálek
![]()