Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
20.7.12 22:37
@Lakynka píše:
Tak Elinka se prý lepší, ačkoliv se mi to nezdálo, tvoří se tam kůže.. Tak snad. Dostala zas další ještě injekci…A s alergií se přidávám. Já si dokonce zvykla na tu „mou“ kočku a neměla jsem pak problém. :nevim: Jsem alergická na vše možné, takže u mě je to tak nějak jedno:D.

Tak s Elinkou to je dobrá zrpávička po dlouhé době, moc držím palce, at se kůžička tvoří co nejrychleji a máš ty i ta tvá malá nezbednice klid :hug:

U nás je klid, prcek včera dostal výprask a dneska je jak mílius :lol: a už mi zahřívá gauček-alias mou postýlku ;-) Celou noc byl na mě nalepený jak žvýkačka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.7.12 14:02

Přidávám pár nových fotek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.7.12 08:54

Snad už se ta Elinka zahojí… Raděj se neptám, kolik už to všechno stálo :?

Super fotky zrzounků :D Samík ale má ten obličej fakt srandovní, chacha :dance:

Já taky fotila, nejoblíbenější hračka - obháčkované kindervajco vevnitř s korálkama, aby chrastilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.7.12 21:57

Pipet,

Já vím, Samík se skoro nikomu nelíbí :-( a přitom je to tak úžasný kocourek s báječnou povahou :hug:

Abyste se trošku posmály, přidávám fotku z dnešní tůry po Beskydech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
22.7.12 22:16

Kači mě se líbí :palec: sice vypadá permanentně nasraný, ale je úžasný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.7.12 22:30

Mi se líbí všechna zvířátka, i s pomuchlaným ksichtíkem :*
I nahaté kočky se mi líbí… Tu bych taky jednou chtěla (krom mainské, ragdolla, turecké van atd… :mrgreen: )

Ooo, beránek=) Ovečky jsme taky měli doma, když jsem byla malá… akorát mi je občas semleli do klobás, no :? Tak jsem si raděj nebudovala příliš úzká citová pouta :evil:

My chceme vyrazit aspoň do zoo… túry by malou nebavily zatím, myslím, že ještě nedokáže ocenit krásy přírody :lol: Na nějakou dovolenou pro změnu nezbydou prašule, tak aspoň nějaké výlety podniknem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.7.12 22:39

Pipet,

Tak toto je nějaká ovéčka z Grůně, koukala skrz ohradu a nechala se hladit, olizovala mi dlaň :-) No a kamarádky manžel mě s ní vyfotil :lol:

Jinak my chodíme právě s tou kamarádkou hodně do Beskyd, už když ta menší, dnes dvouletá cácorka měla 5 měsíců, tak jsme vyráželi na tůry ;-)

No a Mumu, to je prostě peršánek no… ale nejhodnější na světě :hug: Ani se mi nechce věřít, že bude mít za týden 9 let!!! Pořád si hraje jako kotě :lol:

Já zase čím dál tím víc uvažuju, že místo chlapa si pořídím psího kamaráda na hory a procházky… jsem asi nějaký magnet na magory nebo co :zed: a na normálního chlapa ne a ne natrefit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
23.7.12 13:49

@KačuliKačka Když jsem vyděla fotky v umyvadle hned jsem si vzpoměla, že ten náš zrzavej lump, vždy vybírá sýtka a zdrá s nima. Zrovna včera jsem si říkala, kam se podělo to z vany :mrgreen:

Jinak kocourka už si vzali ty lidi před námi, tak si počkáme na další vrh. Teď do konce měsíce jim má porodit další kočička. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.7.12 14:04
@Jája8 píše:
@KačuliKačka Když jsem vyděla fotky v umyvadle hned jsem si vzpoměla, že ten náš zrzavej lump, vždy vybírá sýtka a zdrá s nima. Zrovna včera jsem si říkala, kam se podělo to z vany :mrgreen:Jinak kocourka už si vzali ty lidi před námi, tak si počkáme na další vrh. Teď do konce měsíce jim má porodit další kočička. :D

Jájo,
tak sítka nekrade, ale z vany mi vytahuje binec z odpadu, čuně jedno :cert:
Ale krade mi gumičky do vlasů, pořád kupuju a pořád nemám… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
24.7.12 15:09

Jo, tak na to ještě u nás nepřišli, ale bordel taky poctivě tahaj. Zrovna včera se mi ten lump mazlil s chilli papričkou, tak po mě pokukoval, ale sranda ho brzy přešla. Takže jsem oběvila kytku co můžem mít doma beze strachu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
24.7.12 22:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.7.12 22:08

Kačuli, já si smůlu na chlapy vybrala s ex, doufám teda :mrgreen: Teď je to naštěstí OK. Jako mohl by mít víc rád kočky :P, no. :lol:
Místo oveček se chodíme koukat na prasátka tady na statek, ale on to moc rozdíl není, mají tu nějakou huňatou odrůdu 8o
 http://www.budapestfestivals.com/…pigthumb.jpg

Byla jsem dneska s Duckou vytáhnout ten steh, vet měl dobrou náladu, prý - „No ty chuďátko, já bych taky kňoural, kdyby to byl můj pytlík…“ :think: :lol:
Jsem se skoro červenala, ehm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
24.7.12 22:10

@Pipet COžee:DDDDD Co to jeee za prásátko:D. Je boží. A vet je dobrej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.7.12 22:12

@Lakynka To je nějaké maďarské plemeno - mangalica. Že jak má ty chlupy, může být skoro pořád venku a tak :nevim: Mají je i v Ostravě v zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.7.12 22:17
@Pipet píše:
Kačuli, já si smůlu na chlapy vybrala s ex, doufám teda :mrgreen: Teď je to naštěstí OK. Jako mohl by mít víc rád kočky :P, no. :lol:
Místo oveček se chodíme koukat na prasátka tady na statek, ale on to moc rozdíl není, mají tu nějakou huňatou odrůdu 8o
http://www.budapestfestivals.com/…pigthumb.jpgByla jsem dneska s Duckou vytáhnout ten steh, vet měl dobrou náladu, prý - „No ty chuďátko, já bych taky kňoural, kdyby to byl můj pytlík…“ :think: :lol:
Jsem se skoro červenala, ehm :mrgreen:

Joo, jsou i v Zoo v OVě, jsme se tam na ně koukali :-)
A vet je teda vtipálek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný