Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
31.7.12 09:42

Kocku ;) kocka nesmrdi aspon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klapeto
31.7.12 09:51

No jo, ale říká se, že kocour je zase mazlivější… A záleží na povaze jednotlivce. Mám kocoura - briťák s PP, nekastrován a domna neznačkuje. Bydlíme na vsi, tak ho pouštím i ven. Dokonce se občas i porve v rámci hlídání svého teritoria. Jinak podotknu, že do jeho 1,5 roka jsme byli v bytě, kocour jen doma, max. občas na procházku a neznačkoval vůbec.

• Citovat
  • Upravit
2002
31.7.12 09:53

@Nebora ja mela kocku a uz nikdy vic, nevim teda jestli jsou takove vsechny, ale ta nase byla pekna svina zakerna, zdrhala za kazde prilezitosti a byla v tahu klidne tyden, atakovala az to hezky nebylo a vubec nebyla mazlici, ted jsme si poridili kocoura a je to uplne o necem jinem, drzi se doma a je to neskutecnej mazel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
31.7.12 10:03

Měla jsem kocoura- klidný, mazlivý.
Teď kočičku a je mega mazlice:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
31.7.12 11:01

Tak já vyrostla s obyč kocourem a nebyl kastrovaný, nikdy neznačkoval a dožil se skoro 16 let…a nás děti bral jako svoje, byl mazlivý a neubližoval.

Pak jsme měli s ex kočku a byla tak zlá (přestože dostala jako koťátko tááákové lásky :hug: ) že jsme jí dali ex zpátky k baráku od dětí…

Teď mám ročního briťáčka a je to láska…mazlí se, ikdyž ducat neumí :nevim: je hodňoučký, bude mu v sobotu rok, kastrovaný není a zatím ani nesmrdí ani neznačkuje…

Brácha má kočku a je to svině, pardon :oops: ale seká i bez důvodu…

Ale obecně je to o povaze jedince, jen zkušenosti z mého okolí jsou jednoznačně pro kocoura :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
31.7.12 11:01

@Lakynka tak jak?! Co Elí? Pořád na ní myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
31.7.12 11:58

@AgatkaZ pořád si to škrábe, v očičkách vidím, jak je z toho zoufalá. Vůbec není akční:(. Strašně to celé smrdí, jak když se mi rozkládá zaživa, tak to furt polévám betadinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
31.7.12 12:44

@Lakynka jen aby chuděrka nedostala otravu krve :think: chjo…snad už něco zabere…

Ty jsi s ní doma? Nebo jak to máš? Já bych se bále, že když bude sama, že to rozdrbe… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
31.7.12 18:29

Tak zpět od veterináře. Udělal seškrab, hned několik. A nic nenašel. Chtěl by udělat histologii, jenže to teď z tý rozdrásaný kůže a ještě tím, jak je pod lékama, tak by nic nezjistil. Tak dostala Dithiaden, aby se i vyspala trochu, protože fakt nespí. A zítra znovu injekce a ještě chtěl zkusit jiný kortikoidy, ale nejsou dostupný už dlouho. Prý některý kočky nereagují na kortikoidy. Takže parazity jsme vyloučili, mohla by to prý být pořád ta alergie, že to může trvat dlouho, už měl takový případ stejně rozdrásané kočky. Víc nevíme.

Zítra jdu na celý den do práce, tak s ní nebudu. Ale i když jsem, nedokážu jí uhlídat, drbe stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
31.7.12 18:32

Lakynko: je mi to líto, je pravda, že pokud to je alergie na něco ze žrádla a teď dáváš jiné, že to trvá, než se tělo vyčistí, jako u člověka, a teď nevím, jestli lze udělat třeba testy krve třeba na to kuřecí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
31.7.12 18:48

@Lakynka a nemůže s ní být někdo jiný? Teď by asi měl být pod dohledem a prostě jí okřiknout ať nedrbe… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
31.7.12 18:53

@ivulka Já nevím, jak to je :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
31.7.12 18:55

@AgatkaZ ona na to fakt nereaguje:(. Musela bych jí 24 hodin držet tlapky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
31.7.12 18:56

@Lakynka no nereaguje…ale je pod dohledem, je to jak malé dítě…neškrabej to 1 -2 pak bych jí plácla… ale já bych se bála jí nechat úplně samotnou…se bude nudit a škrabat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
31.7.12 19:02

@AgatkaZ Jí to fakt děsně bolí a škube jí v tom moc… Ani si to nemusí škrábat a stejně trpí. Plácat ji za to tedy rozhodně nebudu, prostě jí to bolí a trpí:(. Nenechala si nikdy nic vymluvit, razím to, že to není pes, ale kočka. Není to v mých silách. Hele stačí vteřina a ona to rozdrbe. A jinak z nudy to právě nedělá. Dělá to i když se jí snažím zabavit atd. To jsem dneska řešila i s vet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný