Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1130
29.7.12 22:21

Jo a občas jsem mu to mazala sudocreamem protože mu to mokvalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
29.7.12 22:45

No holky, já zkoušela akorát hypermangan, ale to si škrábala hned ještě víc. Ten betadin jí nevadí. On říkal, že to vypadá na tu alergii.. :nevim: Zítra se ho poptám co dál. Framykoin teď nemám a sudocrem když tam teď namažu, tak to zítra neuvidí takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
29.7.12 22:53

@Lakynka Když veterinář neví co s tím (nevím, jaké vám dělali testy), tak bych se obrátila na jiného. Tohle je tak vážné, že prostě nemůžou nevědět, co kočičce je. Klidně bych se obrátila na nějakou starou kapacitu, která může být neoblíbená (sice na zvířata mohou mít neoblíbený přístup, ale mnohé vědí). Klidně k veterináři vezmi fotky, pokud by se to náhodou zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
29.7.12 22:56

@JanaK88 tohle dle mě kapacita právě je, od tamtoho veterináře jsem utekla. Ti to neléčili vůbec vlastně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
29.7.12 23:00

@Lakynka Ale pokud to ani tenhle nebude řešit, tak bych zkusila i neoblíbeného veterináře, prostě zkoušet. Tohle se řešit musí. Chudák čičik, vím že to není tvá vina, ale je to strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
29.7.12 23:06

No jo, ale chodit od veta k vetovi, věřit a čekat, až začne ten nový zas něco zkoušet, pak to zas nevyjde, tak znovu jinam? :nevim: Nemám tedy reference na dalšího výborného. Věřím, že tenhle to vyléčí prostě. Vytáhl ze s..ček i mého kocourka, který měl fakt špatný výsledky s močovýma kamenama, PH v háji a dostal ho z toho. Kočky on miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
29.7.12 23:13

@Lakynka no to vypadá opravdu strašně 8o chudinka malinká! To je tedy horší než jsem si dovedla představit, snad už jí něco dají, co zabere… já bych jí asi fakt zabalila a zalepila pacičky, aby k tomu nemohla. prostě z obvazu udělat paličky, dokud se to nezhojí :hug: chjo…budu na zítra držet palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
29.7.12 23:14

@papavlinka33 tak to je ale špatná zpráva :,( no…snad ATB zaberou…miláčkové chlupatí… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
29.7.12 23:16

@AgatkaZ to jsme zkoušeli, ale ona si to sundá a vlastně není možné jí to ani pořádně zavázat.. Když tak poprosím zítra vet, jestli to nezkusí. Ale my ji drželi dva a když se to podařilo obvázat, měla to za vteřinu dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
29.7.12 23:19

@Lakynka já bych jí to přilepila na chlupy, aby to nemohla sundat… no, hele… je to fakt hrozné, snad už se to začne lepšit…taková krásná holčička chlupatá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
29.7.12 23:22

Jo a trošku na odlehčení… Arthur JE DIVNEJ on prostě pořád mňouká :think: jako když na něj začnu mluvit, tak přestane, ale jdu okolo a koukne a začne mňoukat, jako takový…nešahééééjjjj na mě… ležím si ve vaně a mňouká, dokud na něj nezačnu mluvit, pak si lehne ke dveřím a kouká a když na něj promluvím, fakt jako by odpovídal… i tóny mění…no..jen mu tedy prdlačku rozumím :think:
A samozřejmě v noci je tma, vzbudí se začne mňoukat, dokud ho nezavolám, on tedy přijde, já ho pohladím a on jde zase spát… no a 4:53 vstáváme, pravidelně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
29.7.12 23:31

@Lakynka Tak to chápu, ale ta laxnost, že se to nějakými širokospektrálními atb zlepší mi nepřijde jako vhodné. Snad veterinář opět zaperlí a pomůže ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
29.7.12 23:36

@JanaK88 tak těma atb se to nezlepší. Vsázíme na ty granule hlavně. ATb má aby se nedostala infekce. A injekci proti svědění má pro zlepšení projevů toho. On říkal, že se to zhorší, ale že takhle:(. V tu středu tam měla jen pidi flíček bez chlupů.

no zítra snad budu chytřejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.7.12 06:20
@Lakynka píše:
@JanaK88 tak těma atb se to nezlepší. Vsázíme na ty granule hlavně. ATb má aby se nedostala infekce. A injekci proti svědění má pro zlepšení projevů toho. On říkal, že se to zhorší, ale že takhle:(. V tu středu tam měla jen pidi flíček bez chlupů.no zítra snad budu chytřejší

Budu na vás myslet a držet palečky, at je to už konečně lepší a lepší :hug:

Aguš,
teda Arturek je společenský tvor, holt máš doma další miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
30.7.12 07:31

@Lakynka ješte jsem našla co jsme vlastně dostali od doktora je to Ialugen plus, nestál moc a pomohlo nám to víc než když jsem sama mazala framikoinem… ale každy kočičce pomuže neco jinýho jen je smutný že trpí no :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný