Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hlásím že očičko koťátka už vypadá trošku lépe, není vlhké a mokvajicí, ale suché což je myslím dobře. Omýváme borovou vodou a mažeme framykoinem.
@papavlinka33 tak snad je to na dobré cestě
Nechceš nám ty miminka vyfotit?
@AgatkaZ No taky mě to už napadlo, ale nemám foťák
, teda mám, ale doma, noo tam je mu dobře
. Zkoušela jsem to mobilem, ale mám obyč nokii classic, takže kvalita bída a koťátka jsou v podkroví na gauči(mají svůj vlastní starší
) je tam docela tma. Ale pojedeme sem zase příští víkend, tak snad nezapomenu, budou sice už trochu větší, ale snad už zdravá.
Noo tak koťátka mám vyfocená, ale holky budete si muset počkat až vyvolám fotky
, tchýně překvapila a vytáhla obyč klasický fotoaparát, tak mě dostala, to jsem nečekala.
Ahojky tak hlásím že náš kocour má taky něco s okem… má ho nateklé, teče mu z něho hnis takže nejspíše v pondělí jdeme k vetovi a dneska jsme viděly s dcerou pět krásných štěňátek bígla akorát že už teď jsou větší jak náš jorkšír ![]()
Ahojky, jsem nešťastná.
Přišla jsem z práce a vyděsila se. Elí to má do krve hrozně:(. Za krkem, pod krkem, na zádech. Je to až nechutné, odlupuje si tu kůži zaživa
Kdo nechcete, ani na to nekoukejte, jen pro představu foto. Chudinka malá. Dala jsem jí znovu límec, aby to psychicky alespoň líp zvládla do rána, zajedu na veterinu. Ono jsem fakt zvědavá, co s tím udělají. vyloženě zastavit její škrábání prostě nejde
. dr jí dával už nejsilnější kortikoidy i antibiotika.
Taky hlásím že se našemu koťátku do dnešního rána bohužel přitížilo. Včera byl lepší, ještě blbnul s ostatními. Dnes očičko zase lepší, ale celkově bylo koťátko špatné, nebylo s ostatními, jen leželo a pilo od maminky. Vzali jsem jej hned ráno na veterinární pohotovost do města. Lékař řekl že mu moc velké šance nedává, ale že to s ním ještě zkusí, je to buď anebo, dostali všichni ATB injekčně a ve středu jsou na další. Prý se jedná o nějaký druh virové infekce napadající dýchací cesty(prý něco jako kočičí mor) moc jsem veterináře nepochopila mluvil dost všeobecně, bohužel prý celkem rozšířená nemoc hlavně mezi malými koťátky které ještě nemají imunitu.
Ach jo holky, to mě moc mrzí, že kočičky tak nemocní
Mně je vždy smutno z toho, že majitelé se snaží co to jde, vet taky a bohužel nemoci vítězí ![]()
Lakynko, dáš tady fotku???
@Lakynka píše:
Jo ono se to nevložilo.
ach bože, to má opravdu moc škaredé… vždyt jí to musí bolet bobinku, když si to tak drápe ![]()
Teď si to neškrábe teda, jak má límec. Ale škube jí v tom, je to fakt děsivé:(. I to smrdělo, prolila jsem to Betadinem a je to lepší. Ale chuděrka, nedokážu si to představit, jak moc to musí bolet, mít takový kus do masa. Fakt mě se chtělo brečet, když jsem to viděla.
@Lakynka Mě to teda přijde upřímně jako paraziti, viděla jsem něco podobného u králíku v zahraničním seriálu o veterinářích.
Co takhle zkusit klasickou genciálku (nevím jak to má otevřené) nebo klasický framykoin (na zhojení). Přijde mi hodně divné, že veterinář na nic nepřišel ![]()
@Lakynka moje kočička mela na krku neco podobného, veterinář mu dal dvě inijekce a mastičku, stálo to asi 7stovek ale uz to má zahojené… pry se nekde popral a nejaký kocour ho seknul ktery byl nemocny… nastesti chiki(náš dravec je ok)