Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
30.7.12 09:58

@Lakynka Ježíš to má škaredé :evil: Zkus se zeptat a dát fotku sem
http://www.kocky-online.cz/forum/ je tam sekce pro zdravotní problémy.
chodí tam víc lidí a třeba už se někdo setkal s něčím podobným… Chuderka malá.

@AgatkaZ A je už Artík kastrovaný? Já si nemůžu vzpomenout, zdá se mi, že jo :think: Protože zrovna dneska mi pod oknem nějaké kočky souložily, to byl kravál :roll: Tak jestli to jako „necítí“, že venku jsou orgie v jednom kole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
30.7.12 10:57

@Pipet nene, Artík ještě není, teď 4.8. mu bude 1 rok a chtěla jsem tak na konci prázdnin… on neřve jako kocouři venku, on prostě mňouká a chce si povídat… :think: jakmile se mu věnuji, hned je to pomňoukávání jiné, jako kdyby odpovídal…jako fakt :palec: já vám to snad natočím… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
30.7.12 16:03

Chtela jsem se zeptat zda nevite jaky je rozdil mezi pipetami Frontline a Frontile Combo? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
30.7.12 19:24

Tak nás kocour zase překvapil…manžel byl na houbách, nechali jsme je usušit a načapali jsem u nich kocoura…normálně si ukradl houbu a sežral ji. Celý den jsem ho pozorovala, jestli mu po nich nebude špatně. Ještě jsem je dala dosušit do trouby (nepuštěné) a musela jsem ho z ní tahat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.7.12 19:33
@ZdeMac píše:
Tak nás kocour zase překvapil…manžel byl na houbách, nechali jsme je usušit a načapali jsem u nich kocoura…normálně si ukradl houbu a sežral ji. Celý den jsem ho pozorovala, jestli mu po nich nebude špatně. Ještě jsem je dala dosušit do trouby (nepuštěné) a musela jsem ho z ní tahat :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kocour je gurmán :lol:

Crazy,
Frontline obyč je jen na blešky, Combo obsahuje látky proti klíštatům, takže pro venkovní kočičky je vhodnější ;-)

Náš nejmladší ted dospává, měl náročný víkend, kdy byl ve střehu a držel si od těla dvě lidské mláďátka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
30.7.12 20:48

@KačuliKačka my mame psa kterej je venku i uvnitr a s kocourem jsou v kontaktu tak asi bude lepsi Combo pro oba, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
30.7.12 20:53

Lakynko to je tedy šílený Eli, doufám že rychle něco najdete co jí uleví šmudlince. Musí to být strašné a strašnějí to trápit. A samozřejmě i tebe.

ZdeMac kocourek je tedy mlsal, ví holt chlapec co je dobré ;)

Agátko Artík je tedy pěkně upovídaný. Mě se zdá, že se Perfínek po kastraci ztišil, ne že by byl méně ukecáný když má náladu, ale je takový tišší. Taky je mnohem hravější po kastraci a občas pěkně záludný. Celej den mi tu nechává košík na okně na pokoji, ale jak přijdu domů a dostatečně se mu nevěnuji tak si k němu sedne a cíleně ho shazuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.7.12 21:18
@crazytown píše:
@KačuliKačka my mame psa kterej je venku i uvnitr a s kocourem jsou v kontaktu tak asi bude lepsi Combo pro oba, ze?

Pro pejska určitě ;-) pokud je kočička jen čistě doma, tak by měl být pejsek chráněný a netahat to domů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
30.7.12 21:20

Tak jsem nahrála Arthurovo povídání…mého infanilního šišlání si nevšímejte :mrgreen: v noci mu odpovídám zcela jiným tónem :?

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
30.7.12 23:03

Tak holky…
Veterinář se zhrozil… Teď večer to má zase ještě víc, skroo už do půlky zad. A to dostala další injekci proti svědění, pak ještě proti kožním parazitům. Do zítřka by to mělo zabrat, ale zdá se, že nic :,(. Říkal, že je divné, že na žádné léky nereaguje. A že se obává toho nejhoršího. Zítra by měl udělat stěr z té kůže, dneska nemohl z toho živého. Jenže to pochybuju, že se do zítra vůbec nějaká kůže vytvoří:(((. Jsem z toho špatná a nemůžu jí nějak pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
30.7.12 23:09

@Lakynka a nechal jsi jí tam? Že by ji měli pod dohledem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
30.7.12 23:12

@AgatkaZ nenechal, zítra tam zase jedu. Co oni tam s ní, on taky chodí domů a ve škrábání jí nic nezabrání. Úplně jí v tom mase- to už jinak říct nejde, škube:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
30.7.12 23:57

Laky to je ale vážně strašné! Budu na vas myslet, ať už to proboha zastaví :hug: u nás je právě klinika, myslím, že by bylo potřeba jí pořád hlídat, tohle už je vážně strašně nebezpečné a jako alergie tedy nevím nevím, spíš parazit nějaký, no, holky držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.7.12 06:22
@Lakynka píše:
@AgatkaZ nenechal, zítra tam zase jedu. Co oni tam s ní, on taky chodí domů a ve škrábání jí nic nezabrání. Úplně jí v tom mase- to už jinak říct nejde, škube:(

Lakynko, moc na vás budu myslet dneska, at je to o kapku lepší a léky zaberou, ty se trápíš, ž e jí nemůžeš pomoci a Eli se trápí, určitě ji to berušku bolí :-(
Kéž už by něco zabralo, držte se obě :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
31.7.12 09:40

Ahoj :) děvčata, mám takový dotaz, chceme si pořídit kočičku a já přemýšlím, zda si vzít kočičku nebo kocourka…rozhodně plánuju kastraci at je to ON nebo ONA…když jsem byla děcko, měli jsme perského kocoura a i přesto, že byl vykastrovaný, počase čůral kde se mu chtělo, nakonec měl problém s močákem…s kočičkou jako holkou zkušenost nemám, a zajímalo by mě zda po té kastraci opravdu nemrouská a vůbec jaké ty kočičí holky jsou…děkuju zy odpovědi… ;)

Laky zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný