Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@AgatkaZ píše:
@Nebora já mám taky ještě miminko
Aguš, myslíš tím Arturka joooo??? ![]()
Neboro,
zkus bud přímo kočičí mlíčko ze zverimexů, anebo mi chovatelka radila neslazené zahuštěné mléko, co se dává do kafe, neprůjmuje po tom a je to pro ně lepší.
Určitě tvaroh a jogurt, naši ho zbožňují, druhá věc je, že jsem je naučila jít to jen ze lžíčky a když jim to dám na talířek, tak se kouknou stylem… „a co jako?“ ![]()
Jinak naše kočky, extra nejstarší Samík, milují mrkev, okurky, papriky a kedlubny
Samík ještě jahodovou marmeládu a taky zmrzlinu.
Ahoj, včera se nám odstěhovali nájemníci z baráku a zůstalo tam po nich 7 koček, my sami už krmíme asi 8 koček, co se schází u nás na dvoře a teď přibyly tyhle. Jsou to 2 dospělé kočky a 5 koťat, můžu nafotit a poslat zájemcům na emaily. Moc by mi pomohlo, když by si někdo koťátka vzal. Budou odčervené a zvyklé na granulky. Jsme z okresu Písek. Pokud by měl někdo zájem, napište soukromou zprávu kontakt na vás a pošlu případně fotky. Moc děkuji.
@KačuliKačka no jasně, že myslím Artíka…teď mi loví křupky ![]()
On je prostě zvědavý co máme dobrého a někdy ochutná, no
jen tedy Agátky psí granule neochutnává ![]()
Holky a dáváte klasický bílý jogurt jo??? tvaroh určitě zkusíme..je to ale veselo s kotětem…chytá ho rapl, lítá…sedačka dostává zabrat:-D
@Nebora ne, ten nepapáme, je kyselý
my tak pribiňáčka, ale jen vanilkového, kakaový také ne… ![]()
Artík je úžasný
![]()
Mně tady pobíhá ješě i králík, ale naštěstí kocour nic nekrade… jo, ráno mi ukradl z odpadků vnitřek papriky a už si to tajně odnášel bůhví kam, tajdrlík ![]()
Neboro,
tak ho pak postupně zvykej na stříhání drápků, at to máš pak pod kontrolou a nemusíš s ním lítat k vet.dr. ![]()
U nás se stříhají doma všichni, ikdyž občas mají u toho kecy ![]()
Dávám obyč bílý jogurt, zakysanou smetanu, občas i trošičku sladké smetany, když mi zbyde ![]()
@AgatkaZ píše:
@Nebora ne, ten nepapáme, je kyselýmy tak pribiňáčka, ale jen vanilkového, kakaový také ne…
No jo, pán je gurmán modré krve ![]()
@KačuliKačka fakt ti baští nakyslé?
Nooooo, asi jsem někde ve výchově udělala chybu
ani termix nechce… tvaroh tak s cukrem, smetanu ano a šlehajdu jak miluje
On je celý já… tak ybych mohla jen maso a sladké
tuhle se zakousl do meruňky a pak jí vyplivl a mńoukáním odběhl, pak pyskoval, myl se a brblal u toho
![]()
@AgatkaZ píše:
@Nebora ne, ten nepapáme, je kyselýmy tak pribiňáčka, ale jen vanilkového, kakaový také ne…
My máme taky gurmány
pribináček jedině vanilkový, a jenom tak na chuť
normální maso nebo salámy je nechávají chladné
z kapsičky vylížou želé a maso tam zůstane ![]()
naštěstí máme kočičky venkovní které krmíme - a ty nepohrdnou ničím
a tak k nim putuje to co ty naše nóbl chlupatice nesní ![]()
Teď sousedi z ničeho nic vyhodily kočičku z domu
chudák se pořád toulá jenom tady (sousedi bydlí o dva baráky vedle), tak jsme jí začali dávat jídlo a teď už nám bydlí na předzahrádce. Je poznat že je zvyklá na lidi a má ráda společnost - my máme doma už tři a další už by bylo docela přespočet
ale možná to tak dopadne… ta představa že ji někdě přejede auto ![]()
@Becky00
chuděrka malá…nenechte jí samotnou ![]()
U nás je to s kapsičkami podobné… takže jedině Felix a ne žádnou s rybou a když to oschne, tak to už také není ono, ještě že máme Agátku, ta mu vždycky umyje mističku dočista
![]()
@AgatkaZ píše:
@Becky00chuděrka malá…nenechte jí samotnou
U nás je to s kapsičkami podobné… takže jedině Felix a ne žádnou s rybou a když to oschne, tak to už také není ono, ještě že máme Agátku, ta mu vždycky umyje mističku dočista
![]()
Taky jedeme na Felixovy
ale jenom s želé, když je to v omáčce tak na to kašlou
jsou to prostě osobnosti ![]()
Kočička si už u nás zvykla - vždycky na nás mňouká a chtěla by s náma dovnitř, trhá mi srdce ji zavřít před čumákem
ale chceme ještě vyřídit ty sousedy - jít jim prostě říct že tohle přehnaly - jen tak ji vyhnat a zeptat se jestli si ji nevezmou zpátky. A potom eventuálně k veterinářovy kvůli odčervení apod. a pak snad domů
bude to sice mazec (další kočka)
ale co pro ty chudáčky neudělat ![]()
@Becky00 ještě že bydlím v Praze, tady opuštěnou kočičku nepotkám, nevím co bych dělala, do bytu k pejskovi už toho moc donést nemůžu ![]()
@AgatkaZ píše:
@Becky00 ještě že bydlím v Praze, tady opuštěnou kočičku nepotkám, nevím co bych dělala, do bytu k pejskovi už toho moc donést nemůžu
U nás se ukazují docela často
jsme z Brna… ale většinou se po nakrmení zase vytratí.. jen takhle prostě není toulavá
a oni ji jen tak vyhodí
grrr… nejraději bych jim protáhla uši - teď v těhotenství mám odvahu se hádat ![]()
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka fakt ti baští nakyslé?Nooooo, asi jsem někde ve výchově udělala chybu
ani termix nechce… tvaroh tak s cukrem, smetanu ano a šlehajdu jak miluje
On je celý já… tak ybych mohla jen maso a sladké
![]()
tuhle se zakousl do meruňky a pak jí vyplivl a mńoukáním odběhl, pak pyskoval, myl se a brblal u toho
![]()
Jo jo, asi jim to jede
ale co je dobrého na jadřinci z papriky, to fakt netuším ![]()
Tak mám čerstvou zprávu, že Elí se nedrbe
. Jen to pořád líže.
Kotěti jsem dávala normoš vodu, mlíko ze zverimexu a tvaroh+ granulky- ani jsem nenamáčela- v 8.t to zvládala dobře.