Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
murčina
6.8.12 17:50

Moji kočičce v pátek přejelo auto asi nejspíš ocas ale špatně chodí na levou zadní tlapku a ocásek má celý studený, bez kůže, pořád si ho olizuje a nebaví se s námi nevím co s ní mam dělat poraďte mi prosím děkuji :,( :,( :,( a k veterináři mi tatka nedovoli jit že pry je to zbytečne že je to domací kočka a že se z toho dostane sama

• Citovat
  • Upravit
24798
6.8.12 19:00
@murčina píše:
Moji kočičce v pátek přejelo auto asi nejspíš ocas ale špatně chodí na levou zadní tlapku a ocásek má celý studený, bez kůže, pořád si ho olizuje a nebaví se s námi nevím co s ní mam dělat poraďte mi prosím děkuji :,( :,( :,( a k veterináři mi tatka nedovoli jit že pry je to zbytečne že je to domací kočka a že se z toho dostane sama

To je mi moc líto, ale bez veteriny to může dopadnout všelijak a tipuju, že to nebude dobrý konec. Zkus taťku ještě přemluvit, že přece nemůže dovolit, aby se kočička trápila, musí ji to bolet, chuďátko :?
Ale rozumím ti, tady - kde bydlím - uvažuje naprostá většina lidí stejně :roll:
Nebo zkus najít na veterináře telefon a aspoň zavolej a popiš situaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
6.8.12 19:22
@murčina píše:
Moji kočičce v pátek přejelo auto asi nejspíš ocas ale špatně chodí na levou zadní tlapku a ocásek má celý studený, bez kůže, pořád si ho olizuje a nebaví se s námi nevím co s ní mam dělat poraďte mi prosím děkuji :,( :,( :,( a k veterináři mi tatka nedovoli jit že pry je to zbytečne že je to domací kočka a že se z toho dostane sama

Je to ale živý tvor!!! :cert: Potřebuje pomoct, přeci jí nenecháte trápit… snad vaši nejsou tak zlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
8.8.12 16:01

Holky, dneska je MEZINÁRODNÍ DEN KOČEK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.8.12 16:14

Tak všem kožíškům plná bříška a dlouhé životy, hlavně těm, kteří nemají takové štěstí jako ti naši miláčci tady! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
8.8.12 16:16

@Pipet taky se mi onehdá povedla podobná fotka…

Ducínek je krásný… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.8.12 16:19

Artík vypadá, jako by sežral pavouka nebo tak něco :mrgreen: podle fotky je krásně sametový :D
Všechny kočky jsou krásné, už jsem třeba viděla škaredého psa, ale kočku žádnou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
8.8.12 16:24

@Pipet to máš pravdu :mrgreen:

Je sametový, úplně neuvěřitelně… ale neducá :,( a už podle mě nezačne…
On je prostě jiný, neškrábe, ikdyž ho chováma nechce, tak neškrábne, maximálně zamňouká, nekouše, je fakt hodný, ale neducá, no :,( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
8.8.12 16:43

Všem číčám hodně zdravíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
8.8.12 19:07

@Nebora já vždycky vyndám kapsičku z lednice aspoň půl hodiny předem, aby nebyla tak studená, protože z tý mikrovlnky to už asi není ono… i když náš mlsoun by asi snědl cokoliv :lol:
@Pipet super fotka!!! :potlesk:
@AgatkaZ taky krásný fotky, úplně vidím našeho Cipíska :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
8.8.12 19:08

@Pája 01 taky krásnej mazlíček… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
8.8.12 21:06

Tak vše nej všem kočičkám a kočičákům i jejich paničkám a páničkům. Ať se ty naše zlatíčka mají pořád dobře.

Jinak náderný fotky holky, já tak pohotová nejsem abych Perfíka vyfotila takhle zívajícího. Zato se hezky předvedl když jsem krmila příšerky :lol: stačilo se na chvilku otočit, na to jakej je někdy lenoch tak vždy když vrznu dvířky od terária tak ho mám okamžitě za zadkem :mrgreen: Jestli mi tam zase někdy frnkne tak musím zkusit natočit video :D Jak ho kousla příšekra nemělo chybku a jak si nedal pokoj a chytl ji podruhé pak už je tam pošťuchoval packou a pak už jsem musela zasáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.8.12 21:15

Ahoj kočkomilky

:-)

Teda, ty vaše fotky jsou nádherné… holt kočenky se mají skvěle!!! :-)

Taky se přidávám s přáním, at se všechny kočičky světa mají dobře a jsou milovány :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
9.8.12 08:53

Ahoj holky:-)
Zase vás jdu prosit o radu;-) stříhat drápky se mají odkdy???nebo dělá se to vůbec??Nedovedu si to teda představit…Rudy je neposedný… :mrgreen: a ještě jedna otázka- on je křížený s nějakou asi perskou nebo asijskou(je to možné)?kočkou, jestli si to dobře pamatuju…zkrátka asi bude mít trošku delší chlupy, od kdy česat kočičku?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.8.12 10:13

Holky, prosím, dotaz. Vy jste tady chovatelky a kočkomilky… naše dvě koťata mají cca dva tři týdny průjem. Jinak veselý, chuť k žrádlu a tak. Co s tím? Respektive - co se vám osvědčilo jako dieta? Dávám granule s rýží ve vývar, mají dost vody. Jinak koťata jsou venku (do domu mi nesmí žádný zvířata, bez výjimky). Jo, a zarpustile nechcou chodit na záchod, os… všechno okolo - což je další důcod, proč je nechci doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný