Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@murčina píše:
Moji kočičce v pátek přejelo auto asi nejspíš ocas ale špatně chodí na levou zadní tlapku a ocásek má celý studený, bez kůže, pořád si ho olizuje a nebaví se s námi nevím co s ní mam dělat poraďte mi prosím děkuji![]()
![]()
a k veterináři mi tatka nedovoli jit že pry je to zbytečne že je to domací kočka a že se z toho dostane sama
To je mi moc líto, ale bez veteriny to může dopadnout všelijak a tipuju, že to nebude dobrý konec. Zkus taťku ještě přemluvit, že přece nemůže dovolit, aby se kočička trápila, musí ji to bolet, chuďátko ![]()
Ale rozumím ti, tady - kde bydlím - uvažuje naprostá většina lidí stejně ![]()
Nebo zkus najít na veterináře telefon a aspoň zavolej a popiš situaci ![]()
@murčina píše:
Moji kočičce v pátek přejelo auto asi nejspíš ocas ale špatně chodí na levou zadní tlapku a ocásek má celý studený, bez kůže, pořád si ho olizuje a nebaví se s námi nevím co s ní mam dělat poraďte mi prosím děkuji![]()
![]()
a k veterináři mi tatka nedovoli jit že pry je to zbytečne že je to domací kočka a že se z toho dostane sama
Je to ale živý tvor!!!
Potřebuje pomoct, přeci jí nenecháte trápit… snad vaši nejsou tak zlí
Tak všem kožíškům plná bříška a dlouhé životy, hlavně těm, kteří nemají takové štěstí jako ti naši miláčci tady! ![]()
Artík vypadá, jako by sežral pavouka nebo tak něco
podle fotky je krásně sametový ![]()
Všechny kočky jsou krásné, už jsem třeba viděla škaredého psa, ale kočku žádnou ![]()
@Pipet to máš pravdu ![]()
Je sametový, úplně neuvěřitelně… ale neducá
a už podle mě nezačne…
On je prostě jiný, neškrábe, ikdyž ho chováma nechce, tak neškrábne, maximálně zamňouká, nekouše, je fakt hodný, ale neducá, no
![]()
@Nebora já vždycky vyndám kapsičku z lednice aspoň půl hodiny předem, aby nebyla tak studená, protože z tý mikrovlnky to už asi není ono… i když náš mlsoun by asi snědl cokoliv ![]()
@Pipet super fotka!!! ![]()
@AgatkaZ taky krásný fotky, úplně vidím našeho Cipíska ![]()
Tak vše nej všem kočičkám a kočičákům i jejich paničkám a páničkům. Ať se ty naše zlatíčka mají pořád dobře.
Jinak náderný fotky holky, já tak pohotová nejsem abych Perfíka vyfotila takhle zívajícího. Zato se hezky předvedl když jsem krmila příšerky
stačilo se na chvilku otočit, na to jakej je někdy lenoch tak vždy když vrznu dvířky od terária tak ho mám okamžitě za zadkem
Jestli mi tam zase někdy frnkne tak musím zkusit natočit video
Jak ho kousla příšekra nemělo chybku a jak si nedal pokoj a chytl ji podruhé pak už je tam pošťuchoval packou a pak už jsem musela zasáhnout.
Teda, ty vaše fotky jsou nádherné… holt kočenky se mají skvěle!!! ![]()
Taky se přidávám s přáním, at se všechny kočičky světa mají dobře a jsou milovány ![]()
Ahoj holky:-)
Zase vás jdu prosit o radu;-) stříhat drápky se mají odkdy???nebo dělá se to vůbec??Nedovedu si to teda představit…Rudy je neposedný…
a ještě jedna otázka- on je křížený s nějakou asi perskou nebo asijskou(je to možné)?kočkou, jestli si to dobře pamatuju…zkrátka asi bude mít trošku delší chlupy, od kdy česat kočičku?? ![]()
Holky, prosím, dotaz. Vy jste tady chovatelky a kočkomilky… naše dvě koťata mají cca dva tři týdny průjem. Jinak veselý, chuť k žrádlu a tak. Co s tím? Respektive - co se vám osvědčilo jako dieta? Dávám granule s rýží ve vývar, mají dost vody. Jinak koťata jsou venku (do domu mi nesmí žádný zvířata, bez výjimky). Jo, a zarpustile nechcou chodit na záchod, os… všechno okolo - což je další důcod, proč je nechci doma.
Moji kočičce v pátek přejelo auto asi nejspíš ocas ale špatně chodí na levou zadní tlapku a ocásek má celý studený, bez kůže, pořád si ho olizuje a nebaví se s námi nevím co s ní mam dělat poraďte mi prosím děkuji