Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jančakecalka no jasně, přeci mu to nebudeš dávat, když mu to dělá problémy
,ale my máme takovou fajnšmekrovskou popelnici, co je dobré, to prostě miluje… třeba taková ocucaná karamela
po té by se utloukl
ale on si dopřeje všechno co neuklidím, chipsy, popcorn…
@AgatkaZ To zírám, to je fakt teda popelnice.To Feda takové věci vůbec nejí. Před ním když necháš v obýváku ležet na stole salám, tak ho normálně nechá být. Přitom konzervu s masem pro kočky normál sní. Ale třeba takový vyřený květák, brokolice, hrášek-to do něj padá. Manžel si z něj utahuje, že když nesežere salám na stole a sní zeleninu, že je vegetarián ![]()
Se tu řehtám… Ti naši milují jogurt, ale jen ze lžičky, jakmile jim ho dám do misky, tak to néé ![]()
A u nás frčí i zelenina, jahodový jogurt, jahodová zmrzka i marmeláda - to ten nejstarší ![]()
Prcek zase krade králíkovi z klece kedlubnové listí, kusy ledového salátu a z koše mi vytahuje šlupky z brambor, z okurek a zbytkovou zeleninu, to pak ale pěním… není to tak dávno, co jsem vyprala bílé prádlo a s ním i velkou slupku ze salátové okurky
A co pak takové roznesené semínka z papriky po celém bytě… to je žůžo ![]()
@Crystal87 ja mam doma zlateho retrivra a kote, prvnich par dni jsem musela davat pozor protoze pes je velky silny „tele“, jak mel radost z noveho kamarada tak do nej furt stouchal nosem ze cicina litala z jednoho konce na druhej, pak sem je nechala aby si „vyrikali“ pravidla a jsou v pohode.Kdyz jsme meli kocku predtim tak ta si na psa nezvykla nikdy, furt po nem sycela, sekala, vrcela, pritom pes si s ni chtel hrat, ale ona proste ne. Jestli je to tim ze to byl pes a kocka netusim
, ale asi jo, ted mame psa a kocoura, mela jsem strach aby to nebylo stejny, ale opravdu byli kamaradi za par dni, ale samozrejme v ramci moznosti je hlidam porad.
Já mám fenku a kocourka a fakt se snáší, nebála bych se, že se poperou ![]()
@crazytown píše:
@Crystal87 ja mam doma zlateho retrivra a kote, prvnich par dni jsem musela davat pozor protoze pes je velky silny „tele“, jak mel radost z noveho kamarada tak do nej furt stouchal nosem ze cicina litala z jednoho konce na druhej, pak sem je nechala aby si „vyrikali“ pravidla a jsou v pohode.Kdyz jsme meli kocku predtim tak ta si na psa nezvykla nikdy, furt po nem sycela, sekala, vrcela, pritom pes si s ni chtel hrat, ale ona proste ne. Jestli je to tim ze to byl pes a kocka netusim, ale asi jo, ted mame psa a kocoura, mela jsem strach aby to nebylo stejny, ale opravdu byli kamaradi za par dni, ale samozrejme v ramci moznosti je hlidam porad.
já mám fenu a kočku
taky je hlídám…přes den jsme byli hodně venku i s kočičkou, pes chvílema doma, venku se bála kočky…ted je pes v koupelně a kočka spí na gauči. Za chvíli půjde kočička do svýho dolů a pes sem…chvíli tu teda budou spolu jenže kočka je prostě neustále naježená…
mně by to třeba nevadilo jde mi spíš o to žer musím hlídat kluky, aby třeba v tom strachu nevystartovala po nich a chtěla bych aby se spolu naučili vycházet…fena je maltézák žádný tele a má k z kotátka respekt
radši obešla celý barák aby mohla domů než aby prošla kolem syčícího kotěte
Před 2 lety jsme si dovezli pidikotě ke dvěma dospělákům - kocourovi a kočičce… a to prdě mrňavé prošlo středem, syčelo na oba, naježené až hrůza, no trvalo to cca týden, než se otrkal, reps. než dal všem najevo, kdo je novým šéfem smečky
![]()
@Crystal87 já bych je nechala, oni se fakt musí sami srovnat a jistě se nepoperou, evidentně se jedna bojí víc než druhá ![]()
@Crystal87 hele, tohle je fotka, kdy jsme měli Artíka doma 3 dny… Agáta mu jasně dala najevo, že ona je šéf, on to přijal… a bylo ![]()

@AgatkaZ píše:
@Crystal87 hele, tohle je fotka, kdy jsme měli Artíka doma 3 dny… Agáta mu jasně dala najevo, že ona je šéf, on to přijal… a bylo
ježiš zto je krásný
já je enchala spolu venku chodili kolem sebe vrčeli, a stejně se k sobě nepřiblížili:(
@Crystal87 no, jen je nech, musí se očichat, musí si zvyknout, že k sobě patří, oni se snesou, neboj, když by jste je dělili, tak si nezvyknou… nabídnout jim třeba ňaminku, metr od sebe, neodolá ani jeden a takhle… ne násilím… prostě je nechat
já je mám dokonce v bytě, ale bála jsme se taky, proto ta dovolená, Agátka má 7kg, Arthur měl 900g takže jsem se bála a dneska? Arthur má skoro 5kg je větší jak Agáta a když ho „zalehne“ podle mě výchovně, drží, jedinkát nesekl, nic (on tedy neseká a nekouše ani nás) ale prostě si taky museli zvyknout a dneska? Jdu večer ven s Agátkou a slyším, jak Arthur pláče na celý barák ![]()
@AgatkaZ píše:
@Crystal87 no, jen je nech, musí se očichat, musí si zvyknout, že k sobě patří, oni se snesou, neboj, když by jste je dělili, tak si nezvyknou… nabídnout jim třeba ňaminku, metr od sebe, neodolá ani jeden a takhle… ne násilím… prostě je nechatjá je mám dokonce v bytě, ale bála jsme se taky, proto ta dovolená, Agátka má 7kg, Arthur měl 900g takže jsem se bála a dneska? Arthur má skoro 5kg je větší jak Agáta a když ho „zalehne“ podle mě výchovně, drží, jedinkát nesekl, nic (on tedy neseká a nekouše ani nás) ale prostě si taky museli zvyknout a dneska? Jdu večer ven s Agátkou a slyším, jak Arthur pláče na celý barák
Lakynko: tak jak je té tvé kočičce? ještě si to škrábe nebo už se to hodně zlepšilo?
@AgatkaZ Tak to se má, ten náš o to přichází, no, co se dá dělat