Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
14.8.12 15:37

@AgatkaZ Tak to se má, ten náš o to přichází, no, co se dá dělat :(

• Citovat
  • Upravit
12801
14.8.12 15:40

@Jančakecalka no jasně, přeci mu to nebudeš dávat, když mu to dělá problémy :hug:,ale my máme takovou fajnšmekrovskou popelnici, co je dobré, to prostě miluje… třeba taková ocucaná karamela :oops: po té by se utloukl :mrgreen: ale on si dopřeje všechno co neuklidím, chipsy, popcorn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.8.12 15:43

@AgatkaZ To zírám, to je fakt teda popelnice.To Feda takové věci vůbec nejí. Před ním když necháš v obýváku ležet na stole salám, tak ho normálně nechá být. Přitom konzervu s masem pro kočky normál sní. Ale třeba takový vyřený květák, brokolice, hrášek-to do něj padá. Manžel si z něj utahuje, že když nesežere salám na stole a sní zeleninu, že je vegetarián :lol:

• Citovat
  • Upravit
17162
14.8.12 16:25

Se tu řehtám… Ti naši milují jogurt, ale jen ze lžičky, jakmile jim ho dám do misky, tak to néé :lol:
A u nás frčí i zelenina, jahodový jogurt, jahodová zmrzka i marmeláda - to ten nejstarší :lol:
Prcek zase krade králíkovi z klece kedlubnové listí, kusy ledového salátu a z koše mi vytahuje šlupky z brambor, z okurek a zbytkovou zeleninu, to pak ale pěním… není to tak dávno, co jsem vyprala bílé prádlo a s ním i velkou slupku ze salátové okurky :cert: :cert: A co pak takové roznesené semínka z papriky po celém bytě… to je žůžo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
14.8.12 18:45

Takže je mám nechat klidně at se porvou? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
14.8.12 18:58

@Crystal87 ja mam doma zlateho retrivra a kote, prvnich par dni jsem musela davat pozor protoze pes je velky silny „tele“, jak mel radost z noveho kamarada tak do nej furt stouchal nosem ze cicina litala z jednoho konce na druhej, pak sem je nechala aby si „vyrikali“ pravidla a jsou v pohode.Kdyz jsme meli kocku predtim tak ta si na psa nezvykla nikdy, furt po nem sycela, sekala, vrcela, pritom pes si s ni chtel hrat, ale ona proste ne. Jestli je to tim ze to byl pes a kocka netusim :nevim:, ale asi jo, ted mame psa a kocoura, mela jsem strach aby to nebylo stejny, ale opravdu byli kamaradi za par dni, ale samozrejme v ramci moznosti je hlidam porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
14.8.12 19:29

Já mám fenku a kocourka a fakt se snáší, nebála bych se, že se poperou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
14.8.12 19:32
@crazytown píše:
@Crystal87 ja mam doma zlateho retrivra a kote, prvnich par dni jsem musela davat pozor protoze pes je velky silny „tele“, jak mel radost z noveho kamarada tak do nej furt stouchal nosem ze cicina litala z jednoho konce na druhej, pak sem je nechala aby si „vyrikali“ pravidla a jsou v pohode.Kdyz jsme meli kocku predtim tak ta si na psa nezvykla nikdy, furt po nem sycela, sekala, vrcela, pritom pes si s ni chtel hrat, ale ona proste ne. Jestli je to tim ze to byl pes a kocka netusim :nevim:, ale asi jo, ted mame psa a kocoura, mela jsem strach aby to nebylo stejny, ale opravdu byli kamaradi za par dni, ale samozrejme v ramci moznosti je hlidam porad.

já mám fenu a kočku :mrgreen: taky je hlídám…přes den jsme byli hodně venku i s kočičkou, pes chvílema doma, venku se bála kočky…ted je pes v koupelně a kočka spí na gauči. Za chvíli půjde kočička do svýho dolů a pes sem…chvíli tu teda budou spolu jenže kočka je prostě neustále naježená… :mrgreen: mně by to třeba nevadilo jde mi spíš o to žer musím hlídat kluky, aby třeba v tom strachu nevystartovala po nich a chtěla bych aby se spolu naučili vycházet…fena je maltézák žádný tele a má k z kotátka respekt :mrgreen: radši obešla celý barák aby mohla domů než aby prošla kolem syčícího kotěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.8.12 20:30

Crystal,

Před 2 lety jsme si dovezli pidikotě ke dvěma dospělákům - kocourovi a kočičce… a to prdě mrňavé prošlo středem, syčelo na oba, naježené až hrůza, no trvalo to cca týden, než se otrkal, reps. než dal všem najevo, kdo je novým šéfem smečky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.8.12 13:09

@Crystal87 já bych je nechala, oni se fakt musí sami srovnat a jistě se nepoperou, evidentně se jedna bojí víc než druhá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.8.12 15:25

@Crystal87 hele, tohle je fotka, kdy jsme měli Artíka doma 3 dny… Agáta mu jasně dala najevo, že ona je šéf, on to přijal… a bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
15.8.12 16:20
@AgatkaZ píše:
@Crystal87 hele, tohle je fotka, kdy jsme měli Artíka doma 3 dny… Agáta mu jasně dala najevo, že ona je šéf, on to přijal… a bylo :palec:

ježiš zto je krásný :srdce: já je enchala spolu venku chodili kolem sebe vrčeli, a stejně se k sobě nepřiblížili:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
15.8.12 16:24

@Crystal87 no, jen je nech, musí se očichat, musí si zvyknout, že k sobě patří, oni se snesou, neboj, když by jste je dělili, tak si nezvyknou… nabídnout jim třeba ňaminku, metr od sebe, neodolá ani jeden a takhle… ne násilím… prostě je nechat :-) já je mám dokonce v bytě, ale bála jsme se taky, proto ta dovolená, Agátka má 7kg, Arthur měl 900g takže jsem se bála a dneska? Arthur má skoro 5kg je větší jak Agáta a když ho „zalehne“ podle mě výchovně, drží, jedinkát nesekl, nic (on tedy neseká a nekouše ani nás) ale prostě si taky museli zvyknout a dneska? Jdu večer ven s Agátkou a slyším, jak Arthur pláče na celý barák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
15.8.12 17:04
@AgatkaZ píše:
@Crystal87 no, jen je nech, musí se očichat, musí si zvyknout, že k sobě patří, oni se snesou, neboj, když by jste je dělili, tak si nezvyknou… nabídnout jim třeba ňaminku, metr od sebe, neodolá ani jeden a takhle… ne násilím… prostě je nechat :-) já je mám dokonce v bytě, ale bála jsme se taky, proto ta dovolená, Agátka má 7kg, Arthur měl 900g takže jsem se bála a dneska? Arthur má skoro 5kg je větší jak Agáta a když ho „zalehne“ podle mě výchovně, drží, jedinkát nesekl, nic (on tedy neseká a nekouše ani nás) ale prostě si taky museli zvyknout a dneska? Jdu večer ven s Agátkou a slyším, jak Arthur pláče na celý barák :-)
:lol: Se musím smát Agáta je i naše kočka…pojmenovalsi jí mladší syn, protože Agátu má i tchýně a on se do koček zamiloval takže jí začal říkjat Agáto a zůstalo jí to
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
15.8.12 17:14

Lakynko: tak jak je té tvé kočičce? ještě si to škrábe nebo už se to hodně zlepšilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný