Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
15.8.12 17:57

Dost se to zlepšilo, hojí se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
15.8.12 18:02

@Lakynka To jsi nás všechny potěšila, já zjišťovala info o našich koťatech a tchán říkal že už žerou jak rakoviny a to nemocný sice žere nejvíc, ale nepřibírá, je o dost menší než sourozenci a na ty oči pořád ještě nevidí. Otok splasknul a hnis už tam nemá, ale tu bílou blanku tak má prý pořád a strup taky. Evidentně je mu líp, ale máme obavu že zůstane slepej. No uvidíme, pojedeme tam za dva, tři týdny zase na víkend tak pak dám info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.8.12 19:48

AHojky,

Tak jsem si dneska po měsíci dovezla dítě domů z lázní… a Samík s ním nemluvil, Charlie se ho bál… no nejsou to prdlouši??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
15.8.12 19:50

Ahojky :kytka:
Dlouho jsem tu nebyla. Dneska má náš Daminán rok.Tak jsem ho hodila na váhu viz foto.4etla jsem jak se vaše číči přátelí se psy. Já od pátku do neděle hlídala bráchovu fenu a docela jsem měla strach co na to náš kocour.Opak bylopravdou a já já se královsky bavila :lol:
Damián ji od první chvíle přišel okouknout a pak byly spolu pořád. Nejlepší bylo když se začali spolu honit. Nejdřív pes honil kočku a pak kočka psa.To byly mety :D. každej po svým se snažili toho druhýho vyprovokovat ke hraní. Když jsme šli venčit tak u dvěří strašně mňaukal.

Agi krásná fotečka sameťáčka :potlesk: ..je úžasnej…
jinak fotečky všech chluopáčů jsou krásné. Jak tu někdo napsal tak ošklivou kočku ještě nikdo neviděl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
15.8.12 20:02

Ahojky Sylvajs, Damík má úžasnou barvu, úplně mě facinuje je nádhernej.

Laky no super, že už se to hojí. Tak jen tak dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.8.12 20:22

@Sylvajs Tak vše neeeej, my dnes taky slavíme rok:), tak jsme měli i kočičí dort.. Ten byl tedy hlavně pro dceru, ale tak hezky se to spojilo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.8.12 20:33
@Lakynka píše:
@Sylvajs Tak vše neeeej, my dnes taky slavíme rok:), tak jsme měli i kočičí dort.. Ten byl tedy hlavně pro dceru, ale tak hezky se to spojilo:D

Ten je krásný!!!
A gratuluju k pokroku s Elinkou, kéž už by bylo jen dobře :hug:

Sylvi,
gratulujeme Damiánkovi :* Apropo ta honička Damíka s pejskem musela být fakt super :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.8.12 21:47

A je to tu zpět :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
15.8.12 21:52

Laky -zase si to škrábe? Nemůže to být nervového původu? Ci třeba ze stresu nebo nějaká změna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.8.12 21:56

@Sylvajs žádná změna, už je jen magor z toho:(. Zkoušeli jsme i zabavit, dokonce měla na tlapce provázek, aby si hrála. Ale jí to nezajímá. Jen líže a škrábe a líže a škrábe… A do krve to zase má :,(. Tohle nikam nevede jako…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
15.8.12 22:06

To mě mrzí Laky:hug: …co ji utlumit prášky, aby byla spavá a stihlo se to zahojit…nebo nějaké bylinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.8.12 22:08

@Sylvajs pořád bere nějaké prášky, co to mají tlumit… Má to místo těch injekcí. :think: Teď leží.. No ale to je zas x dní, dokud se to nezahojí, pokud si to teda nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
15.8.12 22:27

A co tekutý obavaz nebo něco takového…přestříkat to pak něčím co nechutná kočkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.8.12 22:30

:nevim: Já už to dr navrhovala, něco jako měla po té kastraci. Ale on říkal, že tam se musí odstranit ta příčina toho, proč to škrábe, ne jen zamezit škrábání. Ale jak to mám vědět, když doteď už to bylo dobré a zničehonic znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
16.8.12 16:15

@Sylvajs ahoj, koukám jak je Damiánek krásný, také gratulujeme :kytka: a váží 4,5? Ono to není moc vidět… a už jste kastrovali? My ještě pořád ne.
Navíc mě Arthur pěkně se**, naučil se prudit kolem 2.ráno, prostě chce drbat, takže mňouká, drápkuje… což zabere tak půl hodiny a ve 4:53 fakt pravidelně vstává :zed: přítel dneska ráno řekl, že „ten chlupatej buzerant“ dostane něco na span :mrgreen: dneska drápkoval jeho :lol:

@Lakynka to je mazec, už jsem se radovala, že máte vyhráno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný