Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
252
19.8.12 08:43

Tak máme doma lovce. Kocoura bereme na chatu, ať není zavřený pořád jenom v bytě. Donesl se pochlubit se svým úlovkem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
20.8.12 23:08

Tak taky hodim fotku nasi Agatky ale je to jen nejaja poulicni smeska ale je to milacek.psa uz prohani.je vycurana jak mraky ze jen koukam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
21.8.12 10:01

Holky zvrací vám kočky někdy hodně? Elí se právě vyzvracela, ale to vypadalo, jak když pusou jí leze téměř tuhé žrádlo, ale jak kdyby to šlo ze střev. A dost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.8.12 10:33

@Lakynka Macík blije furt, jak sežere nějaký humus venku… Ducina blil párkrát, než jsme našli nějaké vyhovující granule, tak když byl moc rychlý přechod mezi značkama, tak to vyhodil. Pokud se to nebude nějak často opakovat, tak bych to neřešila :nevim: Jo a ještě jednou vychrchlal chomáč chlupů z žaludku :poblion:

A co ten krček, hojí se jí to?

Mi se tu někde líhnou moli :twisted: ještě jsem nenašla kde, objeví se tak jeden denně? No ale Ducina má o zábavu postaráno, lovec největší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
21.8.12 10:43

Hm,, vím, že to blila už jednou po těhle granulích. S chlupama to nemá nic společného. A z přechodu to taky nebude, má je už měsíc. Mě to spíš zarazilo, že takhle skoro celé. jestli to nějak zhltala :nevim:

Krček lepší i stejné.. Jak která místa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
21.8.12 10:49

Lakynko: už jsem to tu taky řešila. Od chovatelky dostala granule NOW! a GO! chutnaly jí, vše ok. Po asi měsící a půl jakmile se najedla, tak je okamžitě vyzvrátila. Myslela jsem, že jsou už staré, koupila nové balení a stejné. Takže jsem změnila značku a dobré. Blije tak cca 1× měsíčně. A jednou blila po koupání, ale to myslím, že jsem jí špatně opláchla, ona se olízala a jakmile snědla večer konzervu, tak to šlo ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
21.8.12 12:06

Ahoj holky, se musím smát tady nad vašima krásnýma fotkama a jaký to máme zvědavce a mlsouny, asistující v kuchyni… :lol: Cipísek nám teda na linku skoro neleze, ale Čertík pořád a nic na něj neplatí, teda aspoň ode mě ne… a když nechám vychladnout koláč, tak se můžu vsadit, že bude okousanej… :lol: a v koupelně jsou taky jak doma, oba se naučili pít z kohoutku…a to je možná teď jeden kámen úrazu, protože Čert si tam vždycky namočí celou hlavu a poslední dny nějak ošklivě kašle, tak si říkáme, jestli to není z toho… dneska už jsem mu říkala, že pojede k doktoroj, tak třeba se lekl a přejde ho to ;) namáte s kašláním u kočiček zkušenosti? už jednou s tím problém měl a dostal antibiotika, tak snad ho to nečeká znova… :(
Laky, je možný, že to bylo z přejedení, taky nám kocour takhle někdy zvracel úplně čerstvý granule nebo kapsičku…ale je to jednou za čas… když nepočítám nějakou vyzvracenou trávu nebo list…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.8.12 16:23

Ahoj holky,

Laky,
Lota taky občas blije, takové tuhé už asi nabobnané granule, ona je holt citlivější na žaludek no…

Jinak vás zdravím stále ještě ze Špindlu, za dva dny jsme dali přes 40 km, bolí mě i to co v těle snad nemůžu mít ale dneska je odpočinkový den, stejně je zataženo a hrozí to tady bouřkou. Zítra už budeme vyjíždět domů ale ještě to vezmeme přes Zoo ve Dvoře, když už jsme tady :-)
Divné je, že jsem tady nezahlédla žádnou číču, zato borderek a jiných pejsků tady je plno :-)
Už se těším domů na ty své tři příšerky chlupaté :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
21.8.12 16:30

Ahoj holky, omlouvám se že vám sem lezu, ale potřebovala bych radu. :) Mám v bytě peršanku - je jí 6 let. Není sice moc umazlená, ale jde vidět, že nás má hodně ráda. Odjíždíme na 14 dní na dovolenou. Bude se o ni starat kamarádka, ale mám strach aby kočičce nebylo po nás moc smutno. Nemáte zkušenost s kočičími „city“? Když odjedeme na 2 dny pryč (bez hlídání), tak mi přijde že ani neví, že jsme byli pryč. Moc děkuji za případné odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.8.12 16:50
@circus píše:
Ahoj holky, omlouvám se že vám sem lezu, ale potřebovala bych radu. :) Mám v bytě peršanku - je jí 6 let. Není sice moc umazlená, ale jde vidět, že nás má hodně ráda. Odjíždíme na 14 dní na dovolenou. Bude se o ni starat kamarádka, ale mám strach aby kočičce nebylo po nás moc smutno. Nemáte zkušenost s kočičími „city“? Když odjedeme na 2 dny pryč (bez hlídání), tak mi přijde že ani neví, že jsme byli pryč. Moc děkuji za případné odpovědi. :kytka:

Pokud máte dobré hlídání, tak by trpět neměla, max. bude uražená a nebude s vámi pár dní mluvit po návratu :lol: tak teda reaguje náš peršan - ted byl syn, jeho miláček (kocorův a opačně) měsíc v lázních a po příjezdu místo vítání byla těžká ignorace :lol: Až tak druhý den ho vzal na milost :lol:

Holt hlídací člověk musí hodně mazlit, podstrojovat a ono to bude dobrý, uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.8.12 16:55

Ahoj, ja ted hlidala rocni cicinu a na ty teda bylo videt, ze se ji styska. Jestli muzu poradit tak popros kamaradku at k ni chodi nejmene 2× denne a chvilku tam s ni zustane. Ja chodila rano a vecer na hodinu, jenze jsem na matersky a mam na to cas. Rocni kocka je vlasne jeste kote, tak potrebovala pokazdy i vyblbnout. Jestli tahle 6tileta pul dne nekde prolezi, tak se ji treba ani moc styskat nebude. To snad kamaradka pozna podle toho jak bude vitat jeji prichody :nevim: Rozhodne to vydrzi lip nez stehovani nekam jinam, takze snad bud v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
21.8.12 16:56

@KačuliKačka Kamarádka by ráda mazlila, ale kóča je dost bojácná…myslím si, že se bude schovávat. Celý život žije v bytě, máme sice zabezpečený balkon, ale moc tam chodit nechce. Navíc pečovatelky budou dvě, budou se po třech dnech střídat. Víc pro ni bohužel udělat nemůžu, jedině zůstat doma. No uvidíme, každopádně budu odjíždět se staženým žaludkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.8.12 17:01
@circus píše:
@KačuliKačka Kamarádka by ráda mazlila, ale kóča je dost bojácná…myslím si, že se bude schovávat. Celý život žije v bytě, máme sice zabezpečený balkon, ale moc tam chodit nechce. Navíc pečovatelky budou dvě, budou se po třech dnech střídat. Víc pro ni bohužel udělat nemůžu, jedině zůstat doma. No uvidíme, každopádně budu odjíždět se staženým žaludkem.

My máme teda tři, peršan je splachovací a přitulka, kočička s malým kocourkem, jsou bojácní, takže ti vždy trucují… nemluví se mnou a pak se urputně mazlí asi do zásoby :lol:
Nezbývá, než to risknout, pokud bude mít ostatní zabezpečení, max. bude smutnit, ale to jí určitě pak vynahradíte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
21.8.12 17:04

@KačuliKačka Moc děkuju! Nechám jí po bytě použité trička, ráda se po nich válí. :,( Ježišmarja, mě to utrhne srdce. Ještě jednou děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.8.12 17:10
@circus píše:
@KačuliKačka Moc děkuju! Nechám jí po bytě použité trička, ráda se po nich válí. :,( Ježišmarja, mě to utrhne srdce. Ještě jednou děkuju!

Škoda, že jsi z Brna, vzala bych ho k nám :-) tam by měl společnost i mazlení :-)
My se vracíme z dovči zítra, tak uvidíme, jak moc budou ti naši uražení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný