Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
4.9.12 14:12
@KačuliKačka píše:
Tak ta je nááááádhernáááááá :hug: :hug:

děkuji :) já jsem se do ní zamilovala na první pohled :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
4.9.12 16:20

@pevam No tak ta je naprosto dokonalá. Božská :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.9.12 16:29

@pevam miluju zrzounky :*

@KačuliKačka Kluci si to užívají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.9.12 19:45

Tak jsem se zeptala po mejlu veterináře, co si myslí, jak dál s Elí. Ptala jsem se, zda se ona netrápí nějak moc:(. Je to hrozné, máme krev všude, na nábytku, ve věcech, na zdech…

No a chtěla jsem to poslat tomu sympatickému dr. Jenže si to přečetl ten druhý. Tak se cítil asi dotčený :roll:. Tak uvidím, co napíše. Psal mi jako že pokud si myslím, že utratit ji je jednodušší, než najít jí jiné prostředí, tak ji mám přivézt a dá ji někam, kde se bude mít dobře. :,( Jako bych se snažila málo kuwa… Jenže zkusit aby byla venku, to se mi nechce- že by to stejně nepomohlo a jen by umřela. A taky nikoho takového nemám, komu bych ji mohla dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.9.12 20:21
@Lakynka píše:
Tak jsem se zeptala po mejlu veterináře, co si myslí, jak dál s Elí. Ptala jsem se, zda se ona netrápí nějak moc:(. Je to hrozné, máme krev všude, na nábytku, ve věcech, na zdech…No a chtěla jsem to poslat tomu sympatickému dr. Jenže si to přečetl ten druhý. Tak se cítil asi dotčený :roll:. Tak uvidím, co napíše. Psal mi jako že pokud si myslím, že utratit ji je jednodušší, než najít jí jiné prostředí, tak ji mám přivézt a dá ji někam, kde se bude mít dobře. :,( Jako bych se snažila málo kuwa… Jenže zkusit aby byla venku, to se mi nechce- že by to stejně nepomohlo a jen by umřela. A taky nikoho takového nemám, komu bych ji mohla dát.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.9.12 20:22
@Lakynka píše:
Tak jsem se zeptala po mejlu veterináře, co si myslí, jak dál s Elí. Ptala jsem se, zda se ona netrápí nějak moc:(. Je to hrozné, máme krev všude, na nábytku, ve věcech, na zdech…No a chtěla jsem to poslat tomu sympatickému dr. Jenže si to přečetl ten druhý. Tak se cítil asi dotčený :roll:. Tak uvidím, co napíše. Psal mi jako že pokud si myslím, že utratit ji je jednodušší, než najít jí jiné prostředí, tak ji mám přivézt a dá ji někam, kde se bude mít dobře. :,( Jako bych se snažila málo kuwa… Jenže zkusit aby byla venku, to se mi nechce- že by to stejně nepomohlo a jen by umřela. A taky nikoho takového nemám, komu bych ji mohla dát.

Laky to je ale vůl… :cert: Vždyt pro Eli děláš maximum a on na tebe takhle??? Achj oooo :cert:
Držte se, obě holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.9.12 20:24

Já nevím, zaplatila jsem co jsem mohla, i když na to prostě nemám. Starám se o ni, všechny ty prášky, mastičky, dezinfekce… Doma tu chodím a drhnu krev odevšad, furt peru a měním povlečení atd. A on mi napíše toto:(. Mě jen přijde, že ona to taky zrovna dobře nezvládá, tak jsem chtěla informaci co dál. A ne tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.9.12 20:55
@Lakynka píše:
Já nevím, zaplatila jsem co jsem mohla, i když na to prostě nemám. Starám se o ni, všechny ty prášky, mastičky, dezinfekce… Doma tu chodím a drhnu krev odevšad, furt peru a měním povlečení atd. A on mi napíše toto:(. Mě jen přijde, že ona to taky zrovna dobře nezvládá, tak jsem chtěla informaci co dál. A ne tohle.

Jedině zajít tam osobně a přímo s tím fajn doktorem to probrat přímo, uvidíš, co vymyslíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.9.12 21:11

@KačuliKačka to právě nemůžu, dělám krátký/ dlouhý a on je v proti směně:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.9.12 21:28
@Lakynka píše:
@KačuliKačka to právě nemůžu, dělám krátký/ dlouhý a on je v proti směně:(

Hmm.. to je blbý, a telefonicky se s ním spojit a domluvit se případně na osobní konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
5.9.12 12:26

Tak jsem tu konečně zas :lol: Byly problémy jak doma s počítačem tak v práci dělali novou síť, tak jsem trpěla a nemohla na intrenet :mrgreen: Jinak máme doma přírůstek mainskou mývalí kocourek Brian Berry of Sudden Blazing*Cz, je to zlatíčko

@Lakynka Ještě mě napadá zkus poslat email do veterinární klinyky v Litoměřicích. Rádi poradí a říkaj i předběžnou cenu. Jsou fakt dobrý i naše veterinářka, říká, že kdyby něco tak tam. Tady kontakt www.veterina-live.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.9.12 18:08
@Jája8 píše:
Tak jsem tu konečně zas :lol: Byly problémy jak doma s počítačem tak v práci dělali novou síť, tak jsem trpěla a nemohla na intrenet :mrgreen: Jinak máme doma přírůstek mainskou mývalí kocourek Brian Berry of Sudden Blazing*Cz, je to zlatíčko@Lakynka Ještě mě napadá zkus poslat email do veterinární klinyky v Litoměřicích. Rádi poradí a říkaj i předběžnou cenu. Jsou fakt dobrý i naše veterinářka, říká, že kdyby něco tak tam. Tady kontakt www.veterina-live.cz

Jájo,
tak ten je božííí, toje teda výstavní kotátko :hug: Má nádherný kukuč a velké pacinky, to bude pan kocour ;-) ;-) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.9.12 19:16

Dobry den, chystam se davat kotata novym majitelum, ale netudim, zda je lepsi je odebirat najednou nebo postupne. Mohli byste mi prosim poradit co by pro mou kocku bylo to nejmensi zlo? Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
6.9.12 10:44

@KačuliKačka Jo, jo výstavní a je i na svůj věk strašně velký. Prý je to třetí největší mimčo co se jim narodilo. A to mu bude 12.9 přesně 4 měsíce a je větší jak ty naši dvolueťáci a váží něco přes 4 kila. A asi bude největší celkově u nich ze stanice, protože je větší a váží víc jak děda André v jeho věku a ten je u nich největší. Ale nádhera je jak ty maiňáci dokážou příst šíleně nahlas, je jak malej traktůrek. A už mu začíná i rašit límeček a začíná se hezky osrsťovat. Zrovna jsem mu včera kupovala 1Kg hovězího, vepřovího, kuřecího a rybu štikozubce ve filetech. Musí jíst deně tak dvě polívkové lžíce mraženého syrového masa, jinak by prý pořádně nenarost tak jak má. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.9.12 11:00
@Jája8 píše:
@KačuliKačka Jo, jo výstavní a je i na svůj věk strašně velký. Prý je to třetí největší mimčo co se jim narodilo. A to mu bude 12.9 přesně 4 měsíce a je větší jak ty naši dvolueťáci a váží něco přes 4 kila. A asi bude největší celkově u nich ze stanice, protože je větší a váží víc jak děda André v jeho věku a ten je u nich největší. Ale nádhera je jak ty maiňáci dokážou příst šíleně nahlas, je jak malej traktůrek. A už mu začíná i rašit límeček a začíná se hezky osrsťovat. Zrovna jsem mu včera kupovala 1Kg hovězího, vepřovího, kuřecího a rybu štikozubce ve filetech. Musí jíst deně tak dvě polívkové lžíce mraženého syrového masa, jinak by prý pořádně nenarost tak jak má. :mrgreen:

Vepřové??? To přece kočky nesmí… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný