Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sylvajs kuličky od Alberta jsem naštěstí včas dala sousedce pro kluka, ale Arthurovi stačí i skřipeček na vlasy
nebo kolíček ![]()
JO, tak já dneska čučela, co vše je pod gaučem a mimo můj dosah
Zřejmě je tam i izolepa, co jsem hledala a ječela po synovi, že ji někde zašantročil v pokojíčku ![]()
JInak u nás taky, co je možné, to zmizí - kolíčky na prádlo, dneska i nachystané kuličky z alberta pro holky od kamarádky… ![]()
Ale kaštany jsou moje srdeční záležitost… budu muset někam vyrazit a zase si nasbírat košíček jako dekoraci (a hračky kocourům, že)
Jinak dneska malá dcerka od kamarádky (2ročky) tak řádila, že před ní utíkal i Samík
na to, že má angýnu, tak jela jak tajfun, kamarádka i její manžel vypadali, že melou z posledního…
ted všichni tři kocičáci chrní na gauči
Posílám fotky ze včerejší kočko-králičí bitky o krabici od bot ![]()
@KačuliKačka divím se, že nemáš ty fotky rozmazané, já bych se smíchy asi otřásala, že by ani stabilizátor pohybu nepomohl
a koukám že králík vyhrál
![]()
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka divím se, že nemáš ty fotky rozmazané, já bych se smíchy asi otřásala, že by ani stabilizátor pohybu nepomohla koukám že králík vyhrál
![]()
Jsem se taky řehtala… on pak jak Bubla byl v té krabici, tak škubal papír zevnitř, no prostě mám doma čtyři pakoušky, jednoho lepšího než druhého ![]()
Zkusím na FB stáhnout video, jak si kluci posílali Samíka na skateboardu - vydržel to 6 minut a ani nechtěl slézt dolů
![]()
@AgatkaZ Nepočůral se u veta při té narkźe nebo potom chvíli?
Mi se Ducina počůral tu první noc u nás v přepravce a ráno jsem málem zhynula smrady ![]()
@Pipet jinak už tu normálně chodí, tedy po lince a hledá jídlo
už byl i nahoře na lince, takže probraný je fakt pořádně.
@AgatkaZ Tak fajn, že to zmáknul v pohodě ![]()
Myslím jak ležel a pustil by to pod sebe, tak to asi utřeli, ale kožíšek trochu mohl načichnout ![]()
No přinejhorším bude koupel ![]()
@Pipet nene, už ho nechci trápit, on se tváří tak nešťastně, navíc má ten pytlík takový oholený a ošklivý co jsem tedy zahlídla, nechci ho zkoumat… ![]()
Ahojte. Tak my teprve číču přivezeme domů někdy příští týden. Naše 5ti letá dcera je taková kočičí máma
Je to tzv. kočka „obecná“
. Mám v plánu čičinu pouštět domů a pokud nebudeme doma, bude venku. Jenže mám dva problémky, ten první je, že mladší dcera 16měsíců má atop. ekzém, takže nevím jak to zvládne, no a ten druhý je stafordka na zahradě, která teda fakt nemá ráda kočky!!! Doufám, že si zvykne (bude muset). Taky řeším jestli kočku očkovat, odčervení a odblešení je samozřejmostí. Prosím o radu kvůli tomu očkování. Nevím jestli to má cenu, znáte jak to chodí s kočkama, které jsou venku. Stává se, že se prostě nevrátí domů…
z toho mám taky strach, aby nebyla malá smutná, potažmo my všichni doma, když si na mícu zvykneme. Díky za rady Eva.
@Rozalinka tak očkovat v každém případě, i já, která mám kocoura jen doma ho očkovat nechávám, zvlášť jestli máš malé děti.
Atopický ekzém by snad neměl mít horší průběh s kočkou, ne? To není alergie… ![]()
no a pes… tý jo… no, budete jí ho muset dát, jako že je její, pak by ho naopak měla přijmout a chránit…
A s tím, že se ven chodící kočky někdy prostě nevrátí musíš počítat, každopádně jí nech vykastrovat
hned jak to bude možné, ať se ti nevrací 2× do roka obtěžkaná ![]()
@Rozalinka Já bych si se stafordem na zahradě teda kočku nepořídila.
(nemám nic proti psům, ale pokud nemá rád kočky? Náš pes kdysi taky neměl rád kočky a nikdo ho nenaučil, aby je rád měl. Nebo aby je aspoň respektoval.)
Nemám moc žaludek uklízet rozkousané kočky ![]()
A jinak určitě očkovat a pak kastrovat.
@Pipet píše:
@Rozalinka Já bych si se stafordem na zahradě teda kočku nepořídila.(nemám nic proti psům, ale pokud nemá rád kočky? Náš pes kdysi taky neměl rád kočky a nikdo ho nenaučil, aby je rád měl. Nebo aby je aspoň respektoval.)
Nemám moc žaludek uklízet rozkousané kočkyA jinak určitě očkovat a pak kastrovat.
@AgatkaZ píše:
@Rozalinka tak očkovat v každém případě, i já, která mám kocoura jen doma ho očkovat nechávám, zvlášť jestli máš malé děti.
Atopický ekzém by snad neměl mít horší průběh s kočkou, ne? To není alergie…
no a pes… tý jo… no, budete jí ho muset dát, jako že je její, pak by ho naopak měla přijmout a chránit…A s tím, že se ven chodící kočky někdy prostě nevrátí musíš počítat, každopádně jí nech vykastrovathned jak to bude možné, ať se ti nevrací 2× do roka obtěžkaná