Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12801
21.9.12 19:46

@Sylvajs kuličky od Alberta jsem naštěstí včas dala sousedce pro kluka, ale Arthurovi stačí i skřipeček na vlasy :-) nebo kolíček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.9.12 20:02

JO, tak já dneska čučela, co vše je pod gaučem a mimo můj dosah :lol: Zřejmě je tam i izolepa, co jsem hledala a ječela po synovi, že ji někde zašantročil v pokojíčku :lol:

JInak u nás taky, co je možné, to zmizí - kolíčky na prádlo, dneska i nachystané kuličky z alberta pro holky od kamarádky… :lol:

Ale kaštany jsou moje srdeční záležitost… budu muset někam vyrazit a zase si nasbírat košíček jako dekoraci (a hračky kocourům, že)

Jinak dneska malá dcerka od kamarádky (2ročky) tak řádila, že před ní utíkal i Samík :D na to, že má angýnu, tak jela jak tajfun, kamarádka i její manžel vypadali, že melou z posledního…
ted všichni tři kocičáci chrní na gauči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.9.12 20:04

Posílám fotky ze včerejší kočko-králičí bitky o krabici od bot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.9.12 20:10

@KačuliKačka divím se, že nemáš ty fotky rozmazané, já bych se smíchy asi otřásala, že by ani stabilizátor pohybu nepomohl :-) a koukám že králík vyhrál :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.9.12 20:11
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka divím se, že nemáš ty fotky rozmazané, já bych se smíchy asi otřásala, že by ani stabilizátor pohybu nepomohl :-) a koukám že králík vyhrál :palec: :potlesk:

Jsem se taky řehtala… on pak jak Bubla byl v té krabici, tak škubal papír zevnitř, no prostě mám doma čtyři pakoušky, jednoho lepšího než druhého :mrgreen:
Zkusím na FB stáhnout video, jak si kluci posílali Samíka na skateboardu - vydržel to 6 minut a ani nechtěl slézt dolů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.9.12 20:59

@KačuliKačka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@AgatkaZ Nepočůral se u veta při té narkźe nebo potom chvíli? :think: Mi se Ducina počůral tu první noc u nás v přepravce a ráno jsem málem zhynula smrady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.9.12 21:11

@Pipet no nic jsem nikde nenašla… přijde mi že smrdí on :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.9.12 21:13

@Pipet jinak už tu normálně chodí, tedy po lince a hledá jídlo :mrgreen: už byl i nahoře na lince, takže probraný je fakt pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.9.12 21:16

@AgatkaZ Tak fajn, že to zmáknul v pohodě :dance:
Myslím jak ležel a pustil by to pod sebe, tak to asi utřeli, ale kožíšek trochu mohl načichnout :think:
No přinejhorším bude koupel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.9.12 21:19

@Pipet nene, už ho nechci trápit, on se tváří tak nešťastně, navíc má ten pytlík takový oholený a ošklivý co jsem tedy zahlídla, nechci ho zkoumat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.9.12 22:15

Ahojte. Tak my teprve číču přivezeme domů někdy příští týden. Naše 5ti letá dcera je taková kočičí máma :lol: Je to tzv. kočka „obecná“ :mrgreen:. Mám v plánu čičinu pouštět domů a pokud nebudeme doma, bude venku. Jenže mám dva problémky, ten první je, že mladší dcera 16měsíců má atop. ekzém, takže nevím jak to zvládne, no a ten druhý je stafordka na zahradě, která teda fakt nemá ráda kočky!!! Doufám, že si zvykne (bude muset). Taky řeším jestli kočku očkovat, odčervení a odblešení je samozřejmostí. Prosím o radu kvůli tomu očkování. Nevím jestli to má cenu, znáte jak to chodí s kočkama, které jsou venku. Stává se, že se prostě nevrátí domů… :,( z toho mám taky strach, aby nebyla malá smutná, potažmo my všichni doma, když si na mícu zvykneme. Díky za rady Eva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.9.12 23:10

@Rozalinka tak očkovat v každém případě, i já, která mám kocoura jen doma ho očkovat nechávám, zvlášť jestli máš malé děti.
Atopický ekzém by snad neměl mít horší průběh s kočkou, ne? To není alergie… :think:
no a pes… tý jo… no, budete jí ho muset dát, jako že je její, pak by ho naopak měla přijmout a chránit…

A s tím, že se ven chodící kočky někdy prostě nevrátí musíš počítat, každopádně jí nech vykastrovat :think: hned jak to bude možné, ať se ti nevrací 2× do roka obtěžkaná :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.9.12 08:40

@Rozalinka Já bych si se stafordem na zahradě teda kočku nepořídila. :nevim: (nemám nic proti psům, ale pokud nemá rád kočky? Náš pes kdysi taky neměl rád kočky a nikdo ho nenaučil, aby je rád měl. Nebo aby je aspoň respektoval.)
Nemám moc žaludek uklízet rozkousané kočky :nevim:

A jinak určitě očkovat a pak kastrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.9.12 11:05
No já mám v plánu hned po přívozu micky udělat seznamku. Manžel si vezme tu naši čubinu na vodítko, a dáme jí číču očuchat. Ona nesnese ani ostatní feny a segra si pořídila štěně-fenku (už je velká), no a holky jsou kámošky. Tak já doufám, že pokud se jí bude vtloukat do hlavy, že je micina naše a že nesmí, tak ji snad příjme. Ona je jinak hrozně hodnej pes, naše holky ona úplně miluje ať ji dělají cokoli. Tak musím doufat a věřit, že mládě příjme v pohodě :roll:.
@Pipet píše:
@Rozalinka Já bych si se stafordem na zahradě teda kočku nepořídila. :nevim: (nemám nic proti psům, ale pokud nemá rád kočky? Náš pes kdysi taky neměl rád kočky a nikdo ho nenaučil, aby je rád měl. Nebo aby je aspoň respektoval.)
Nemám moc žaludek uklízet rozkousané kočky :nevim:A jinak určitě očkovat a pak kastrovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.9.12 11:07
Právě doufám, že ji příjme za svou, vždyť je to mimino :) A mimina má naše psí holčička ráda :hug: Očkovat pro jistotu necháme, ale asi až po seznámení pes vs. kočka :pankac:
@AgatkaZ píše:
@Rozalinka tak očkovat v každém případě, i já, která mám kocoura jen doma ho očkovat nechávám, zvlášť jestli máš malé děti.
Atopický ekzém by snad neměl mít horší průběh s kočkou, ne? To není alergie… :think:
no a pes… tý jo… no, budete jí ho muset dát, jako že je její, pak by ho naopak měla přijmout a chránit…A s tím, že se ven chodící kočky někdy prostě nevrátí musíš počítat, každopádně jí nech vykastrovat :think: hned jak to bude možné, ať se ti nevrací 2× do roka obtěžkaná :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný