Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
21.9.12 09:30
@Lakynka píše:
@KačuliKačka Jo, marně pátrám po tom, proč se mi tohle stalo už podruhé. A jestli není chyba ve mě samozřejmě. Protože pak z okolí se dozvídám jak jsem vlastně nezodpovědná, když nemám nervy či co to vlastně nemám, to nevím, že si pořizuju kočku… Ale opravdu bych chtěla vidět například někoho, kdo s úsměvem bude 8měsíců prát x krát za den počůrané peřiny, polštáře, deky, oblečení, vytírat savem vše a drhnout gauč a bude tvrdit, jak to je v pořádku a nikdo se netrápíme. A další případ je Elí, kdy prostě vidím, že mi pomalu umírá před očima, už to není kočička, ale hromádka masa a kostí, trápí se a nikdo neví co s ní. Tak jako bych já nedělala nic, jako bych já nehledala ta řešení. A jako bych snad za tohle všechno mohla:(((.Když mi pak někdo řekne: ale prosím tě už si nepořizuj žádné zvíře. Cítím se jako nějaká kráva, co se neumí postarat o domácí zvířátko, jako kdybych byla husa pitomá, co to všem těm zvířatům, kterým se tu nedařilo, udělala já. :,( A ještě nakonec je špatně, když na léčbu dávám peníze, sama raději méně jím a ušetřím na sobě, abych z toho ty zvířátka dostala, protože holt nejsem bohatá, jak asi tady většina :roll:
Pardon za výlev…

Lakynko,

naprosto tě chápu, a právě my tady všechny víme, jak moc jsi dala jak Miovi tak Elince, tu nejlepší a maximální péči a obrovský kus své lásky k nim :hug:
Na blbce v okolí se vykašli, ti ví prd!!! Takové lidi fakt miluju :cert: :cert:

Prostě Mio i Elinka potřebují zahradu, výběh, možnosti jiné, než v bytě :nevim: to neovlivníš výchovou, výběrem zvířátka ani víc než 1000% péčí :roll:

Sama uvidíš, jestli tvou rodinku obohatí další zvířátko :-) které už určitě bude dělat jen radosti a žádné starosti (krom těch běžných) :hug:
A třeba je ted ten čas udělat rázná řešení, jak jsi sama psala :-) Změna je život, a ten stojí za to žít a nepřežívat :-)

Jsi silná a šikovná holka, takže se to určitě povede, resp. vše co si plánuješ ;-)

Držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
21.9.12 09:40

Lakynko:

ulev si, já vím, že tě nejen trápí to, co je s Elí, ale i reakce okolí, já myslím, že jsi pro ni udělala všechno co bylo v tvých silách, vždyť ani veterináři nevěděli, cos ní. A 8měsíc dělat to, co píšeš, nevím, ale to bych asi nevydržela, i když zvířata miluji moc a moc.
My měli hady, jeden byl nemocný, jezdili jsme s ním na veterinu, zabíjeli myši a poté mu je cpali do kru, aby neumřel jelikož měl záněty. No nebylo to příjemné, ale chtěli jsme mu pomoct, umřel stářím, byla jsem u toho. želva nám umřela, dostala nějakou infekci, ani veterinář ze zoo si nevěděl rady, svou smrtí u mě vyvolala porod. A nikdy mi ani manželovi nikdo nevyčetl, že jsme se špatně starali. Kdo tě takto nařkne, ten fakt to nemá v hlavě v pořádku.
Mysli na Elí a uvidíš, že budou dobré zprávy, že se jí to zlepšilo a může tě hřát u srdíčka, že je jí dobře.
A na blbé kecy se fakt vykašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.9.12 10:18
@Lakynka Kurňa to mi nedělej, bulím jak želva, podělané hormony :oops
Nemyslím, že je to tvoje vina… Určitě ne. Jen jsi ještě nenašla tu „svou“ micinu… Pokud se rozhodneš pro další, vybrala bych nějaký útulek v okolí (nevím, odkud jsi :oops: ) a nechala si poradit, nebo nechat kočky, aby si tě nějaká vybrala sama. Třeba už to nebude roztomilé koťátko, ale budeš vědět, že je zvyklá v bytě, trošku bude jasná povaha… :hug:

Třeba Ducka, myslím, že by se venku trápil. On je doma tak spokojený… Macík zas po dvou hodinách v bytě visí na klice a vyloženě chce ven, ten by se zas trápil doma…

Tak přeju hodně sil, jestli máš v plánu nějaké větší změny… někdy je to dobře :palec:

(Petr se jednou zkusil pousmát, když umřel křeček a já ho obrečela… No a co že to byla jenom „myš“, byl to prostě kamarád :nevim: - nevím, jestli už to pochopil, ale rozhodně je s mým vztahem ke zvěři srozuměn a bere to vážně.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
21.9.12 10:26

@Pipet jéé, sice opožděně, ale teď jsem si teprve všimla a moc gratuluju k bříšku:).

Nevím no.. Mio je stále doma, bylo to jen o tom, že musel mít zcela nové prostředí, kde necítil tu svou moč.
Elí sice byla venku, ale ta se k nám hlásila hned a byly jsme hodně spjaté, řekla bych. S Miem jsem to takhle hodně neměla. Možná je to tím, že byla holka, já cítila takovou energii, co si navzájem předáváme, teda předávaly jsme:(.

A než jsme si ji pořídili, uvažovala jsem nad kočkou z útulku. Ale zas taky mám dvě malé děti a ty větší kočky si pak hůře zvykají. Pak jsem psala na kočičku z OS kočičí naděje a tam mi napsali, že mám ty děti, tak že ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.9.12 11:22

@Lakynka Děkuji=)
Ad děti - to se musí vyzkoušet asi :think: Duckovi fakt nedělala potíž ani smečka čtyř dětí… on je nějaký splachovací.
Uvidíš, jak se to vyvine ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.9.12 11:29

Pipet

Taky gratuluji :-)

Jo jo, náš peršánek Samík je dědek (9 let) a děti s ním můžou dělat téměř ckoliv a on drž a ještě vrní :lol: A to my ho brali, když bylo Erdovi 6,5, takže žádné rozjívené batole, co bere zvířátko za hračku ;-) Zato kamarádky dvouletá dcera mu dává a on nic, prostě spalchovací kocour :mrgreen:

Lota a prcek ale nee, ti zdrhají a schovávají se, když už je na ně toho moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.9.12 14:08

Holky, ted mi volal veterinar, ze uz na nej Arthur zlostne kouka uz je po vykonu, ufffff za hodku si pro nej jdu. Mam o nej strach jako o male dite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.9.12 14:24
@AgatkaZ píše:
Holky, ted mi volal veterinar, ze uz na nej Arthur zlostne kouka uz je po vykonu, ufffff za hodku si pro nej jdu. Mam o nej strach jako o male dite :-)

Tak ted nevím, kdo je větší chudák, nasraný Artur nebo vyplašený veterinář :lol: Néééé… jasné že Arturek :hug: Ale když už má zlost, tak to je jasné, že je v pohodě a doma bude max trucovat, ale neboj, den, dva a bude zase mazel jako dříve ;-) My už to měli doma 3× :lol:
Dej mu za mě pusu na čumáček, broučkovi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.9.12 14:33

@AgatkaZ Super, je po všem :mrgreen: Tak ať se brzo zahojí :*
@KačuliKačka Taky děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.9.12 14:34

Kači on se mnou nemluvil už před :-) ale když ho vet vyšetřoval, držel, nebránil se, nic, byl hodný. Ale je fajn, že dostal tu šetrnější narkózu a byl tak rychle vzhůru. Z vet jsem odcházela určitě po čtvrt na 2 a ve 2 už byl vzhůru, tak jsem ráda. Atřeba konečně začne ducat, zrovna dneska ráno jsem si uvědomila, že on vlastně prudí celou noc :zed: a už opět drápkuje mě, prostě alespoň jednou pacičkou musí drápkovat mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.9.12 15:33

Artik tu chodi jako priopilej ale chodi a uz se omazlil i s Agatkou, me zatim ignoruje a ted sedi a cumi do zdi jako Emo  :-)
Ale uz ho mam doma tak je uz dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
21.9.12 17:09

Ahojky

Myslela jsem na Artíka :hug:…chlupáček malej…snad je vše Ok…i to trucování brzo přestane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.9.12 19:17

Majda si nasbírala plno kaštanů a kocour má vánoce :lol:, vždycky si vyloví jeden z misky, pohraje hokej, někam ho zašantročí a jde si pro další :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
21.9.12 19:34

@Pipet jé… to je dobrý nápad… ale u nás by to nešlo, Agáta miluje všechno takhle malé… z venku mi nosí i kameny, takže by je asi akorát tak rozkousala…

Jinak jsem Artíkovi dala první lžičku kapsičky, aby mi do rána, kdy může už jíst neumřel hlady :mrgreen: ale odpoledne, jak jsme došli jsem ho tak poctivě hlídala, až jsem usnula a teď všude cítím kočičinu, tedy, je cítit Arthur, ale že by někde načůral to zase ne, jen prostě smrdí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
21.9.12 19:41
@Pipet píše:
Majda si nasbírala plno kaštanů a kocour má vánoce :lol:, vždycky si vyloví jeden z misky, pohraje hokej, někam ho zašantročí a jde si pro další :roll:

TO ZNÁM..HONÍ TAKHLE ŽALUDY, KAŠTANY I KAMÍNKY CO MŮJ TUČŇÁČEK(DCERKA) PŘINESE :lol: …NEJ JSOU KULIČKY OD ALBERTA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný