Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lakynka píše:
Zítra vezu Elinku k veterináři, vezme ji k jeho rodičům na barák se zahradou… Myslím, že se mi už nevrátí… Je mi na nic, fakt.
Lakynko,
to mě mrzí moc
ale udělala jsi pro Elinku všechno možné i nemožné a jedinou útěchou může být to, že se tam bude mít dobře a že se jí určitě kožíšek zahojí ![]()
Ale chápu, jak moc těžké to pro Tebe je, zažívat tohle už po druhé
Drž se ![]()
Já dnes došla z práce domů, doma puch jak prase, moje kabelka špinavá, parapet zasviněný… a Samuel celou prdel pos… ![]()
Takže miláček frčel do vany komplet umýt a vyprat kožich, a do toho synáček strhl kohoutek studené vody, tak nevím, jak se jako dneska budeme koupat, když nám nejde pustit studená voda, se na to fakt vykváknu a bude klid ![]()
Ahoj holky, máme v rodině nový přírustek
tedy moje mamka, minulý čtvrtek umřel Matýsek, bylo mu 12 let a odešel během 3 týdnů, na RTG mu našli 3 nádory na plicích
vzhledem k tomu, že mamka žije už 4 roky sama a společnost jí dělal jen Matýsek, musela jsem to pořešit, od soboty má Alfréda
taky briťáček, kopie Arthura, takže má mamka jiné starosti, první noc bez Matýska proplakala… A co říkala, Alfík bude pěkný rarach ![]()
Už se to blíží:(((… Děti se mě pořád ptají, kdy se Elinka vrátí a jestli je to napořád ![]()
@Lakynka
třeba to není napořád…vůbec nevím jak bych to nesla já ![]()
Hlavně se dohodni, jestli tam budete s dětmi moct občas přijet…chjo…to je jak když ti berou dítě…co
![]()
@AgatkaZ on ten dr je původem z Písku… Tak to nevím… přijedem tam, kočka bude někde venku a můžem zas dom:D
@Lakynka no…tak to je na pytel… a takovou dálku jste pro ní jeli, viď
NO, hlavně, aby byla v pořádku, tohle by vedlo jen k její smrti… ![]()
Lakynko: je to strašné, ale může tě aspoň trochu uklidnit, že je to lepší, než jí uspat, přeju hodně síly
Mám slzy v očích a další trn mi zarazil do srdce manžel, když prohlásil: No konečně je pryč
![]()
@Lakynka píše:
Mám slzy v očích a další trn mi zarazil do srdce manžel, když prohlásil: No konečně je pryč![]()
![]()
![]()
To je od něj fakt podraz
Soucítím s tebou
Snad vám aspon dají vědět, jak se jí daří a jak je na tom zdravotně ![]()
@Lakynka Tak se jí tam aspoň bude dařit líp, a nebude se tak trápit. Smutno to určitě bude, ale jí aspoň bude líp. A na manžela kašli, oni ty chlapy mají kolikrát blbý keci a nemyslej to vážně nebo to vůbec nechápou. A s doktorem se zkus třeba domluvit, že by ti občas posílali fotky a psali jak se jí vede. A někdy, že jí můžou vzít domu a vám řeknou, kdy a stavíte se tam. Zkus se s ním nějak dohodnout. ![]()
Ahoj holky,
omlouvám se, že vám sem ležu, ale jsem zralá na Bohnice. Dneska ráno za mnou přilezl náš Kocour do postele a regulerně se mi vyčůral na peřinu, péřovou. Holky prosím vás jak to z toho dostanu dolu? Vzala jsem houbičku namočenou do octa, drhla chvilku tím a pak nalila tekutý prášek, drbala a peřinu pověsila na balkon. Co s tím dál?
Kocoura čeká trest největší, nebudu se s ním bavit.
@lleennttiillkkaa Tak pokud kocourek není kastrovaný, tak může začínat mrouskat, pokud je kastrovaný nebo ještě nemrouská může mít problém s močovími cestami a nebo se doma něco změnilo a událo a jemu se to nelíbý. Nemá smysl se s ním nebavit, nemůže za mrouskání nebo nemoc. Jinak peřinu hoď do pračky jestli se ti tam vejde a dát vyprat na 60° a hodně aviváže a ocet do pračky, prášek a nebudeš o tom vědět. Taky jsme to už praktikovali.
Já to čistila citronovou šťávou, nechat promočit, pak normoš vyprat na 60 a dobré.
U nás je „ticho“… Pořád dávám pozor, aby Elí nevyběhla z bytu, když otevírám dveře a nevyskočila z okna… A ještě ten vůl mi říká, když věším prádlo: Pozor, ať ti neuteče kočka
.. prostě se tomu vysmívá… Praštim ho něčím..