Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
tak Aťásek je po kastraci přes týden a žádná změna… v noci nespí a chce drbat, neducá…
ale nemá ten sametový pytlík ![]()
Dobrý den prosím vás dneska porodila kočka kotě jenom jedno a vůbec se o něho nestará. jak se dá dokrmovat ručně.?
@salyn píše:
Dobrý den prosím vás dneska porodila kočka kotě jenom jedno a vůbec se o něho nestará. jak se dá dokrmovat ručně.?
To tu asi nikdo vědět nebude. Volej veterinu.
A já přidám nějaké obrázky…
Laky, máš nějaké zprávy?
Chuderka Artík bez pytlíčku
, Ducínovi už dorostly chlupy (dr. mu ostříhal oprdelí) a vypadá jako dřív, mu tam stejně nešel vidět ![]()
Macík se změnil v duhovou kočku, Majda má výtvarné období a ráda kreslí křídama na betonový plácek/chodník, on se v tom vyválí a hraje všema barvama ![]()
Tak já taky přidávám fotky jak rosteme, zachvíli mu bude 5 měsíců a je větší jak ty naši dvouleťáci. Už se nám i vyměnili skoro všechny zoubky, tak je přítulnější a není náladovej.
Dneska se i učil plavat v akvárku
Měnili jsme želvě vodu a on nejdřív k hladině položil jednu tlapku a praštil do ní, tak si říkám dobrý tam neskočí vy, že tam je voda. No a za chvíli tam strčil druhou, koukne se na mě a pak hup po hlavě do akvárka k želvě no nádhera, já v tu chvíli myslela, že se snad utopí. Naštěstí se zachvíli vyplácal, no rozhodně se nenudíme ![]()
Určitě se porad na veterině, případně sehnat někoho, kdo má kočičku s čerstvými kotátky a přibral by jednoho bobánka do péče ![]()
Jájo,
teda, je vidět, že je to pan kocour
Pasta malt-soft jede u nás podobným způsobem ![]()
Škoda, že nemáš fotky, jak plave ![]()
Přidávám taky pár dnešních čerstvých
včetně toho, jak vypadá moje místo na spaní, když nachystám peřiny… skoro nemám kde spát ![]()
Jéé holky, úžaný fotky:))). Zívací je super a ta jak si hraje čiči u žehlícího prkna taky supeer:)
Nemám zprávy vůbec:(. Ale tak asi vše v pořádku, když nepíše ![]()
Ahoj holky kočičky nádherné. My jdeme zítra na kastraci… Kocour nemá od půlnoci nic jíst ale pít prý může… Není to divné??? Poraďte ty co už to máte za sebou.
@lucie82 Jo, je to tak, mi jdeme s druhým tuhle neděli. Jinak 24 hodin. nesmí nic jíst. Často při píchnutí narkózy, když usínají mohou zvracet nebo po narkóze při probuzení, tak aby se nazadusil, tak může jen vodu. Uvidíš bude to v pořádku ![]()
24 hodin??? Mi říkal 12 hodin… jdeme zítra ráno v devět a říkal mi, že může ještě do devíti večera jíst…
@lucie82 Tak já teď nevím jak to bylo s prvním, ale tenhle druhý má problémy s plícemi, tak možná doktorka, řekla delší dobu. Nebo to záleží možná na druhu narkózy. Uvidíš co ještě napíšou holky. Si mě teď dostala, předtím jsem byla plně přesvědčena, že u prvního to taky bylo 24 hod., tak teď nevím
Skusím se kouknout, jestli to nemám někde napsané ![]()
@lucie82 Tak u nás vážně 24 hod. před, třeba záleží na typu narkózy ![]()
Dobrý den, ahoj
Jen chci upozornit, že dnes je mezinárodní den zvířat.. takže i vašim kočičákům přeji vše nej ![]()
Co se týká kastrace- můj kocourek nesměl jíst 12 hodin, po narkóze trošku
, ale byl tak šikovný, že i oblbnutý se snažil dostat na záchůdek..
Ahoj holky, nádherný fotky fakt boží, taky musím dát dokupy nějaké nové Perfíkovi.
Jinak Perfik byl bez jídla od osmi večer a pod kudlu šel v poledně takže něco přes dvanáct hodin. Bez vody byl od rána. Po kastraci vůbec neblinkal, chvilku se motal a pak se dal dokoupy. A o půlnoci už jsem mu dala prvních pár granulek, protože se mi prokousával chudáček hlady do pytle s granulema, tak strašně rychle je vyluksoval, hladoveček můj. Tak jsem mu pak každou hodinu dala malou hrstičku a pozorovala jestli je v pořádku. Zvládl to skvěle. Jinak oholeného měl jen pytlíka max. tak 2×2 cm a bez stehů už mu to všechno krásně zarostlo, jen ma přesně na pytlíku tamvší chloupky jinak má bílej zadek tak se vždycy lekám jestli mu tam něco po záchodku nezůstalo ![]()
Mám zprávy o Elince. Rána se pomalu zatahuje, má tam mourovatou kamarádku, takže je prý v pohodě a má velkou chuť k jídlu. Což vždy měla:).
Mám šílenou radost prdelka mojeeee