Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
20.9.12 12:56

@Lakynka Promiň, ale to je vůl… :evil: Budeš mít aspoň nějaké zprávy, jak se Elince daří? :hug: chuderko, já málem brečím jenom to tu čtu :(

@lleennttiillkkaa A není nemocný? Nebo nějaká změna u vás doma? :think: Oni to většinou nedělají jen tak, nějaký důvod to bude mít…
Jinak myslím že to vyvětrá a dobrý, pokud je to jenom počůrané a ne označkované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.9.12 12:58

Budu mít zprávy, domluvili jsme se, že si napíšeme. Zatím první dny bude u nich doma, aby neutekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
20.9.12 12:58

@Lakynka a co nějakýho dalšího mazlíka časem ať není tolik smutno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
20.9.12 13:04

@Jája8 já bych klidně hned, tohle je hrozný. Však to asi každá znáte…

Ale… Moje plány jsou teď trošku radikálnější, možná to osud nebo kdo, věděl. Taky s tím jeho přístupem nechci zažívat, že by mohl být k mým zvířátkům hnusný. Naštěstí u Elinky ani nebyl. Nakonec ji měl rád, ale jak vidím, stejně teď dokáže být vůl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
20.9.12 13:58

@Lakynka snad jí to holčičce pomůže :hug: :hug: Není dne, abych si na ní nevzpomněla :kytka:

Holky, Arthur jde zítra ve 13.00 na KASTRACI 8) bojim bojim, aby se nedej bože něco nepřihodilo… totiž, já mít trpaslíka, tak mi vyroste :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.12 18:22

A proč tam jde? řekla bych, že jde o hodně složitý zákrok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.9.12 18:28
@evanovakova píše:
A proč tam jde? řekla bych, že jde o hodně složitý zákrok…

Strašně složitý, trvá asi 10 minut (plus chvíli, než zabere narkóza)…

@AgatkaZ Neboj, bude to OK… Moji teda akorát po té narkóze blili, ale nic hrozného, druhý den o tom nevěděli.
Dej pak vědět, jak to nese, bobínek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
20.9.12 19:01

AgatkaZ -držím palečky ať je vše OK…je vidět, že jsi už vyhrabala přepravku ;) …ten náš plyšák zatím nic…neznačkuje tak nevím :nevim:…kolik váží ten tvůj méďa?

Lakynka -moc mě mrzí jak to dopadlo s kočičkou…udělala jsi pro ni možné i nemožné…toto řešeníje poslední možnost a snad vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
20.9.12 21:32

Ahoj, tak prepravka je volna od minuleho patku, v sobotu jsme s ni jely mamce pro kotatko Alfreda :-) a zitra tedy jdeme na tu kastraci. Arthur vazi 4,7kg a take jeste neznackuje, ale pohlavne zraly uz je, tak nebudu riskovat, ze zacne a ja nebudu mit cas tam s nim jit a byt alespon ten vikend s nim. Takze zitra ve 13. a pak s nim budu vlastne porad, takze ten prvni, druhy den si ho ohlidam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.9.12 21:37

@AgatkaZ Určitě to bude dobrý :palec: Ducínka jsem pak akorát musela dávat pozor, když jsem ho nosila, ať mu na ten pytlík netlačím, to ho bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
20.9.12 21:44

Holky děkuju za rady. Peřinu jsem vyčistila octem a práškem, celý den byla na balkoně a cítím jenom ocet. Kdyby počůral duťákovou peřinu, tak to neřešim, ale péřová se vyprat asi moc nedá.
Koucour je kastrovaný, změny jsou, protože jsem nastoupila do práce a oni jsou teď dost často doma osamotě, tak snad je to tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.9.12 21:52
@AgatkaZ píše:
Ahoj, tak prepravka je volna od minuleho patku, v sobotu jsme s ni jely mamce pro kotatko Alfreda :-) a zitra tedy jdeme na tu kastraci. Arthur vazi 4,7kg a take jeste neznackuje, ale pohlavne zraly uz je, tak nebudu riskovat, ze zacne a ja nebudu mit cas tam s nim jit a byt alespon ten vikend s nim. Takze zitra ve 13. a pak s nim budu vlastne porad, takze ten prvni, druhy den si ho ohlidam.

My měli u Lotky takovou tu šetrnou narkozu, tzn. že byla hned po operaci při vědomí, nedospávala, nebyla malátná ani nezvracela :-) Je to šetrnější jak pro tělíčko, tak i pro srdíčko ;-)
Samík se dospával snad celý den, počůral se a byl jak po flámu… ale oběma klukům se pytlík krásně zahojil do pár dní bez problémů ;-)

Takže držím palečky, at o Artík zvládne na výbornou a ty s ním máš co nejméně starostí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.9.12 21:55

Lakynko,

Promiň, ale tvůj chlap je fakt vůl!!! Ale to asi sama víš, vid?
Hlavní je, že Elince to pomůže, i když vím, že tě to moc a moc trápí, nebot toto zažíváš už po druhé :-(
Ale je super, že budeš mít o ní zprávy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
20.9.12 22:22

Lakynko drž se :hug: mysli na to, že jí je lépe a že jí to pomůže…
Agatko přejuať to artík v pohodě zvládne, nás to čeká do dvou měsíců…
Náš pedro má dnes rok, přikládám fotku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
21.9.12 09:08

@KačuliKačka Jo, marně pátrám po tom, proč se mi tohle stalo už podruhé. A jestli není chyba ve mě samozřejmě. Protože pak z okolí se dozvídám jak jsem vlastně nezodpovědná, když nemám nervy či co to vlastně nemám, to nevím, že si pořizuju kočku… Ale opravdu bych chtěla vidět například někoho, kdo s úsměvem bude 8měsíců prát x krát za den počůrané peřiny, polštáře, deky, oblečení, vytírat savem vše a drhnout gauč a bude tvrdit, jak to je v pořádku a nikdo se netrápíme. A další případ je Elí, kdy prostě vidím, že mi pomalu umírá před očima, už to není kočička, ale hromádka masa a kostí, trápí se a nikdo neví co s ní. Tak jako bych já nedělala nic, jako bych já nehledala ta řešení. A jako bych snad za tohle všechno mohla:(((.

Když mi pak někdo řekne: ale prosím tě už si nepořizuj žádné zvíře. Cítím se jako nějaká kráva, co se neumí postarat o domácí zvířátko, jako kdybych byla husa pitomá, co to všem těm zvířatům, kterým se tu nedařilo, udělala já. :,( A ještě nakonec je špatně, když na léčbu dávám peníze, sama raději méně jím a ušetřím na sobě, abych z toho ty zvířátka dostala, protože holt nejsem bohatá, jak asi tady většina :roll:
Pardon za výlev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný