Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lakynka Promiň, ale to je vůl…
Budeš mít aspoň nějaké zprávy, jak se Elince daří?
chuderko, já málem brečím jenom to tu čtu ![]()
@lleennttiillkkaa A není nemocný? Nebo nějaká změna u vás doma?
Oni to většinou nedělají jen tak, nějaký důvod to bude mít…
Jinak myslím že to vyvětrá a dobrý, pokud je to jenom počůrané a ne označkované.
Budu mít zprávy, domluvili jsme se, že si napíšeme. Zatím první dny bude u nich doma, aby neutekla.
@Lakynka a co nějakýho dalšího mazlíka časem ať není tolik smutno ![]()
@Jája8 já bych klidně hned, tohle je hrozný. Však to asi každá znáte…
Ale… Moje plány jsou teď trošku radikálnější, možná to osud nebo kdo, věděl. Taky s tím jeho přístupem nechci zažívat, že by mohl být k mým zvířátkům hnusný. Naštěstí u Elinky ani nebyl. Nakonec ji měl rád, ale jak vidím, stejně teď dokáže být vůl…
@Lakynka snad jí to holčičce pomůže
Není dne, abych si na ní nevzpomněla ![]()
Holky, Arthur jde zítra ve 13.00 na KASTRACI
bojim bojim, aby se nedej bože něco nepřihodilo… totiž, já mít trpaslíka, tak mi vyroste ![]()
@evanovakova píše:
A proč tam jde? řekla bych, že jde o hodně složitý zákrok…
Strašně složitý, trvá asi 10 minut (plus chvíli, než zabere narkóza)…
@AgatkaZ Neboj, bude to OK… Moji teda akorát po té narkóze blili, ale nic hrozného, druhý den o tom nevěděli.
Dej pak vědět, jak to nese, bobínek ![]()
AgatkaZ -držím palečky ať je vše OK…je vidět, že jsi už vyhrabala přepravku
…ten náš plyšák zatím nic…neznačkuje tak nevím
…kolik váží ten tvůj méďa?
Lakynka -moc mě mrzí jak to dopadlo s kočičkou…udělala jsi pro ni možné i nemožné…toto řešeníje poslední možnost a snad vyjde ![]()
Ahoj, tak prepravka je volna od minuleho patku, v sobotu jsme s ni jely mamce pro kotatko Alfreda
a zitra tedy jdeme na tu kastraci. Arthur vazi 4,7kg a take jeste neznackuje, ale pohlavne zraly uz je, tak nebudu riskovat, ze zacne a ja nebudu mit cas tam s nim jit a byt alespon ten vikend s nim. Takze zitra ve 13. a pak s nim budu vlastne porad, takze ten prvni, druhy den si ho ohlidam.
@AgatkaZ Určitě to bude dobrý
Ducínka jsem pak akorát musela dávat pozor, když jsem ho nosila, ať mu na ten pytlík netlačím, to ho bolelo.
Holky děkuju za rady. Peřinu jsem vyčistila octem a práškem, celý den byla na balkoně a cítím jenom ocet. Kdyby počůral duťákovou peřinu, tak to neřešim, ale péřová se vyprat asi moc nedá.
Koucour je kastrovaný, změny jsou, protože jsem nastoupila do práce a oni jsou teď dost často doma osamotě, tak snad je to tím
@AgatkaZ píše:
Ahoj, tak prepravka je volna od minuleho patku, v sobotu jsme s ni jely mamce pro kotatko Alfredaa zitra tedy jdeme na tu kastraci. Arthur vazi 4,7kg a take jeste neznackuje, ale pohlavne zraly uz je, tak nebudu riskovat, ze zacne a ja nebudu mit cas tam s nim jit a byt alespon ten vikend s nim. Takze zitra ve 13. a pak s nim budu vlastne porad, takze ten prvni, druhy den si ho ohlidam.
My měli u Lotky takovou tu šetrnou narkozu, tzn. že byla hned po operaci při vědomí, nedospávala, nebyla malátná ani nezvracela
Je to šetrnější jak pro tělíčko, tak i pro srdíčko ![]()
Samík se dospával snad celý den, počůral se a byl jak po flámu… ale oběma klukům se pytlík krásně zahojil do pár dní bez problémů ![]()
Takže držím palečky, at o Artík zvládne na výbornou a ty s ním máš co nejméně starostí ![]()
Promiň, ale tvůj chlap je fakt vůl!!! Ale to asi sama víš, vid?
Hlavní je, že Elince to pomůže, i když vím, že tě to moc a moc trápí, nebot toto zažíváš už po druhé ![]()
Ale je super, že budeš mít o ní zprávy ![]()
Lakynko drž se
mysli na to, že jí je lépe a že jí to pomůže…
Agatko přejuať to artík v pohodě zvládne, nás to čeká do dvou měsíců…
Náš pedro má dnes rok, přikládám fotku ![]()
@KačuliKačka Jo, marně pátrám po tom, proč se mi tohle stalo už podruhé. A jestli není chyba ve mě samozřejmě. Protože pak z okolí se dozvídám jak jsem vlastně nezodpovědná, když nemám nervy či co to vlastně nemám, to nevím, že si pořizuju kočku… Ale opravdu bych chtěla vidět například někoho, kdo s úsměvem bude 8měsíců prát x krát za den počůrané peřiny, polštáře, deky, oblečení, vytírat savem vše a drhnout gauč a bude tvrdit, jak to je v pořádku a nikdo se netrápíme. A další případ je Elí, kdy prostě vidím, že mi pomalu umírá před očima, už to není kočička, ale hromádka masa a kostí, trápí se a nikdo neví co s ní. Tak jako bych já nedělala nic, jako bych já nehledala ta řešení. A jako bych snad za tohle všechno mohla:(((.
Když mi pak někdo řekne: ale prosím tě už si nepořizuj žádné zvíře. Cítím se jako nějaká kráva, co se neumí postarat o domácí zvířátko, jako kdybych byla husa pitomá, co to všem těm zvířatům, kterým se tu nedařilo, udělala já.
A ještě nakonec je špatně, když na léčbu dávám peníze, sama raději méně jím a ušetřím na sobě, abych z toho ty zvířátka dostala, protože holt nejsem bohatá, jak asi tady většina ![]()
Pardon za výlev…