Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
9.10.12 21:32

Ahojky :kytka:
Dneska jsem vážila kocoura a byla jsem v šoku 8o…milostivej má 6,1kg…nevěřila jsem vlastním očím…už druhý třetí měsíc se cpe RC pro britky a je to mazec :lol:…normálně mu narostl bříško…asi fešák nastoupí na dietku…pěkný večer všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.10.12 06:11

Sylvi,

To je teda kocourek :lol: Ale co, tak hlavně, že je zdravý a daří se mu dobře ;-)

To naše éro nejmladší včera opět vegetilo v umyvadle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.10.12 10:15

Ahojky=)

Anihaj, to já nevím, nikdy jsme kočku s koťatama neměli… :think:

@Sylvajs 8o Týjo, to je kousek! Ducka má tak 4,5kg (nemám váhu, odhaduju) a taky docela bříško a žebírka obalená, takže má granulky na příděl, jinak by žral, dokud by neprasknul snad. Podle „návodu“ by měl mít cca 50g granulí denně, ale to není ani kelímek od jogurtu :nevim:, tak mu dávám trochu více, ale pořád přístupné je fakt mít nemůže, to by byl za chvíli chodící koule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.10.12 11:25

Také máme pár kočiček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.10.12 11:33

@kukina13 úúúžasný, to je můj sen. jak je vidět každá jiná osobnost!!! Bomba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.10.12 11:59
@kukina13 píše:
Také máme pár kočiček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Teda ty jsou náááádhernééééé :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
12.10.12 16:28

@kukina13 Ty jsou vážně pěkný, to musí být s nimi radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
12.10.12 16:33

Tak jsem měla včera večer obalovaného kocoura, málem :mrgreen: Koukal na mě ze škrabadla, maj ho kousek od linky aby viděli a kouká, že si tam rozdělávám tři talíře. Jen co jsem našlehala vajíčko a vše bylo připravené na obalení. Tak prostě Briaja skočil dolů. Tak si říkám fajn, tak na linku skákat nebude vydí, že je celá zarovnaná a co si myslíte. V tu chvíly hup a skočil, hezky tak, že měl zadní nohy na kraji linky před talířem a přední předním, tak, že si máchal břicho ve vajíčku, nevím jak do tak hezky dokázal, že nic neschodil a ani do ničeho nešláp. Dal packy na poslední volné kousky linky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.10.12 18:22
@Jája8 píše:
@kukina13 Ty jsou vážně pěkný, to musí být s nimi radost.

děkuji :mrgreen: né jen s nima máme ještě 2 naháče 2 morčata a křečka + 2 děti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: máme to doma trošku živější :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.10.12 19:17
@Jája8 píše:
Tak jsem měla včera večer obalovaného kocoura, málem :mrgreen: Koukal na mě ze škrabadla, maj ho kousek od linky aby viděli a kouká, že si tam rozdělávám tři talíře. Jen co jsem našlehala vajíčko a vše bylo připravené na obalení. Tak prostě Briaja skočil dolů. Tak si říkám fajn, tak na linku skákat nebude vydí, že je celá zarovnaná a co si myslíte. V tu chvíly hup a skočil, hezky tak, že měl zadní nohy na kraji linky před talířem a přední předním, tak, že si máchal břicho ve vajíčku, nevím jak do tak hezky dokázal, že nic neschodil a ani do ničeho nešláp. Dal packy na poslední volné kousky linky :lol:

Vidíš, chtěl ti bobek pomáhat a tys mu ani místečko neudělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.10.12 19:18
@kukina13 píše:
děkuji :mrgreen: né jen s nima máme ještě 2 naháče 2 morčata a křečka + 2 děti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: máme to doma trošku živější :cert: :D

no fíhá… to se rozhodně nenudíte co??? :lol:
Jsou to ale krásné kočenky :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.10.12 20:39
@KačuliKačka píše:
no fíhá… to se rozhodně nenudíte co??? :lol:
Jsou to ale krásné kočenky :palec: :palec: :palec:

no to nenudím :lol: děkujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivulkaneprihlasena
13.10.12 12:49

Ted jsme se vratili z vystavy kocek. Ted je vystava v gongu ve Vitkovicich a super. odnesli jsme si 4 pytle 6kg modreho zverlitu - jeden pytel byl za 75,–. Jinak krasne kocicky i kotatka tam meli, myslela jsem, ze to manzela obmekci, abychom si poridili druhou, ale bohuzel.
neprihlasena Ivulka

• Citovat
  • Upravit
1270
13.10.12 20:10
@ivulkaneprihlasena píše:
Ted jsme se vratili z vystavy kocek. Ted je vystava v gongu ve Vitkovicich a super. odnesli jsme si 4 pytle 6kg modreho zverlitu - jeden pytel byl za 75,–. Jinak krasne kocicky i kotatka tam meli, myslela jsem, ze to manzela obmekci, abychom si poridili druhou, ale bohuzel.
neprihlasena Ivulka

Tak ho vem ještě párkrát a i na umisťovací výstavu útulkových kočiček a třeba mu bude nějaké líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.10.12 20:39
@ivulkaneprihlasena píše:
neprihlasena Ivulka

Jéjda, opět jsem to propásla… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný