Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky ![]()
Dneska jsem vážila kocoura a byla jsem v šoku
…milostivej má 6,1kg…nevěřila jsem vlastním očím…už druhý třetí měsíc se cpe RC pro britky a je to mazec
…normálně mu narostl bříško…asi fešák nastoupí na dietku…pěkný večer všem ![]()
To je teda kocourek
Ale co, tak hlavně, že je zdravý a daří se mu dobře ![]()
To naše éro nejmladší včera opět vegetilo v umyvadle ![]()
Ahojky=)
Anihaj, to já nevím, nikdy jsme kočku s koťatama neměli… ![]()
@Sylvajs
Týjo, to je kousek! Ducka má tak 4,5kg (nemám váhu, odhaduju) a taky docela bříško a žebírka obalená, takže má granulky na příděl, jinak by žral, dokud by neprasknul snad. Podle „návodu“ by měl mít cca 50g granulí denně, ale to není ani kelímek od jogurtu
, tak mu dávám trochu více, ale pořád přístupné je fakt mít nemůže, to by byl za chvíli chodící koule.
@kukina13 úúúžasný, to je můj sen. jak je vidět každá jiná osobnost!!! Bomba
@kukina13 píše:
Také máme pár kočiček![]()
![]()
![]()
Teda ty jsou náááádhernééééé
![]()
Tak jsem měla včera večer obalovaného kocoura, málem
Koukal na mě ze škrabadla, maj ho kousek od linky aby viděli a kouká, že si tam rozdělávám tři talíře. Jen co jsem našlehala vajíčko a vše bylo připravené na obalení. Tak prostě Briaja skočil dolů. Tak si říkám fajn, tak na linku skákat nebude vydí, že je celá zarovnaná a co si myslíte. V tu chvíly hup a skočil, hezky tak, že měl zadní nohy na kraji linky před talířem a přední předním, tak, že si máchal břicho ve vajíčku, nevím jak do tak hezky dokázal, že nic neschodil a ani do ničeho nešláp. Dal packy na poslední volné kousky linky ![]()
@Jája8 píše:
@kukina13 Ty jsou vážně pěkný, to musí být s nimi radost.
děkuji
né jen s nima máme ještě 2 naháče 2 morčata a křečka + 2 děti
máme to doma trošku živější
![]()
@Jája8 píše:
Tak jsem měla včera večer obalovaného kocoura, málemKoukal na mě ze škrabadla, maj ho kousek od linky aby viděli a kouká, že si tam rozdělávám tři talíře. Jen co jsem našlehala vajíčko a vše bylo připravené na obalení. Tak prostě Briaja skočil dolů. Tak si říkám fajn, tak na linku skákat nebude vydí, že je celá zarovnaná a co si myslíte. V tu chvíly hup a skočil, hezky tak, že měl zadní nohy na kraji linky před talířem a přední předním, tak, že si máchal břicho ve vajíčku, nevím jak do tak hezky dokázal, že nic neschodil a ani do ničeho nešláp. Dal packy na poslední volné kousky linky
Vidíš, chtěl ti bobek pomáhat a tys mu ani místečko neudělala ![]()
@kukina13 píše:
děkujiné jen s nima máme ještě 2 naháče 2 morčata a křečka + 2 děti
![]()
![]()
![]()
![]()
máme to doma trošku živější
![]()
no fíhá… to se rozhodně nenudíte co??? ![]()
Jsou to ale krásné kočenky
![]()
@KačuliKačka píše:
no fíhá… to se rozhodně nenudíte co???
Jsou to ale krásné kočenky![]()
![]()
no to nenudím
děkujeme ![]()
Ted jsme se vratili z vystavy kocek. Ted je vystava v gongu ve Vitkovicich a super. odnesli jsme si 4 pytle 6kg modreho zverlitu - jeden pytel byl za 75,–. Jinak krasne kocicky i kotatka tam meli, myslela jsem, ze to manzela obmekci, abychom si poridili druhou, ale bohuzel.
neprihlasena Ivulka
@ivulkaneprihlasena píše:
Ted jsme se vratili z vystavy kocek. Ted je vystava v gongu ve Vitkovicich a super. odnesli jsme si 4 pytle 6kg modreho zverlitu - jeden pytel byl za 75,–. Jinak krasne kocicky i kotatka tam meli, myslela jsem, ze to manzela obmekci, abychom si poridili druhou, ale bohuzel.
neprihlasena Ivulka
Tak ho vem ještě párkrát a i na umisťovací výstavu útulkových kočiček a třeba mu bude nějaké líto.
@ivulkaneprihlasena píše:
neprihlasena Ivulka
Jéjda, opět jsem to propásla… ![]()