Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ivulkaneprihlasena
13.10.12 22:01

Ta vystava je mozna i zitra. zkus zadat vystava kocek ostrava

• Citovat
  • Upravit
17162
14.10.12 10:10

Ahojky,

Spíš než na výstavu zítra pofičíme na veterinu :-(

Lotynka nějak nechce jíst, nesedí ráno ve vaně a nečeká, až ji napustím vodu k pití (dělává to každé ráno). Je taková jakoby vláčná, apatická, tak jak se normálně nenechá vzít a na klíně mazlit, tak mi dnes ráno dokonce usnula v náručí, až jsem se lekla, že nedýchá. Je taková jakoby odevzdaná, nebrání se nošení, mazlení, hlazení… :-(
Koupila jsem jí felixe kapsičku, tak maličko snědla, ale opět zalezla do mé skříně pod šaty na ramínkách a je tam schovaná.

Měla vždy citlivější žaludek, sem tam trpívá na průjmy, občas zvrací chlupy nebo když se přecpe, tak to z ní vyletí za chvíli ven. Ale takhle jako dnes jsem ji zažila akorát když měla velký zánět v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.10.12 10:17
@KačuliKačka píše:
Spíš než na výstavu zítra pofičíme na veterinu :-(

Lotynka nějak nechce jíst, nesedí ráno ve vaně a nečeká, až ji napustím vodu k pití (dělává to každé ráno). Je taková jakoby vláčná, apatická, tak jak se normálně nenechá vzít a na klíně mazlit, tak mi dnes ráno dokonce usnula v náručí, až jsem se lekla, že nedýchá. Je taková jakoby odevzdaná, nebrání se nošení, mazlení, hlazení… :-(
Koupila jsem jí felixe kapsičku, tak maličko snědla, ale opět zalezla do mé skříně pod šaty na ramínkách a je tam schovaná.

Měla vždy citlivější žaludek, sem tam trpívá na průjmy, občas zvrací chlupy nebo když se přecpe, tak to z ní vyletí za chvíli ven. Ale takhle jako dnes jsem ji zažila akorát když měla velký zánět v bříšku.

na zvracení chlupů ji v květinářství kupte na okusování papirus já ho taky kočkám kupuji :palec: třeba to nebude nic tak vážného mohlo jí třeba u okna ofouknout a jen jí není dobře to bude dobré :kytka: držím palečky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
14.10.12 10:53

Tak na veterinu bych asi taky šla, abych věděla, jestli jí něco není. Jinak kdyby jsi se rozhodla na tu výstavu, tak posílám odkaz.
 http://www.kockyostrava.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
14.10.12 10:57

@kukina13 Prosím tě, ten papirus, co to je? 8o To je jako nějaká pokojová kytka? Možná se ptám hloupě, ale já to nikdy neslyšela a našim čičinám kupuju na okusování kočičí trávu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.10.12 11:06

Kuki,

Kočičí trávou to nebude, ona je od začátku dost cíťa na žaludek, už jsme měli i pár krát období, kdy doslova blila jako o závod a jezdili jsme na injekce. ALe i když jí bylo zle, tak vždy se nezapřela její osobnost a povaha dámičky, co si nenechá nic líbit.

Mám Lotku už skoro 7 let, ofouknutím to taky není, ale zaráží mě právě ta její odevzdanost, vláčnost, nezájem se bránit když ji nosím v náručí… Toto měla podobně, když měla zánět dutiny břišní a zánět dělohy. To jsme fičeli na veterinu a hned šla pod nůž. Pak fakt ze dne na den to byla zase ona usyčená a vztahovačná slečinka :-) Ani jí nevadilo, že má na břiše sedm stehů, ale ta kanyla v tlapce, to byl prostě úhlavní nepřítel číslo jedna :lol:

Zbaštila trošku kapsičky, taky granulek a ted opět spinká zalezlá v mé skříni. Uvidíme zítra, jedu k zubaři, takže budu doma brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.10.12 11:08
@ivulka píše:
Tak na veterinu bych asi taky šla, abych věděla, jestli jí něco není. Jinak kdyby jsi se rozhodla na tu výstavu, tak posílám odkaz.
http://www.kockyostrava.cz/

Ivulko,
díky, ale ted dodělávám oběd a ve dvě hodiny jedu na nákupy se svou babi, takže to asi nedám časově. Navíc, pořád chodím nakukovat na tu svou holčičku, vypadá už trošku líp, uvidíme zítra, když se mi nebude líbit, tak s ní frčím hned k dr. Palkovskému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.10.12 11:17

@Sariele
jojo je to pokojovka kterou milujou když jsem si do Chs jela pro britáka tak mi to tam doporučila a nic jiného jim nekupuji a milujou to stojí cca kolem 70.- :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
14.10.12 11:22

@kukina13 Aha, tak to děkuju za tip, zkusím se po ní u nás podívat :) A není to náhodou papYrus místo papIrus? :think: Je to tahle? http://www.kocky-online.cz/…ticles.phtml?… Abych nekoupila něco jinýho 8) Já to fakt nikdy neslyšela, tak se nezlob, že se tak vyptávám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.10.12 11:24

@Sariele
jojo to je ono ted jsem právě koukala že jsem to blbě napsala :lol: :lol: a chtěla jsem vám vložit foto tak už nemusím ;) je to ono zkuste je to fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6248
14.10.12 11:25

@kukina13 Tak moc děkuju za tip, určitě to vyzkouším :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.10.12 11:32

Tak náš nejmladší nepohrdne ani zeleninou :lol: dneska jsem opět našla z koše vytahané listy od květáku (ty hezčí dostal králík), nebo takové kedlubnové listy, to je pro něj asi děsná pochoutka :lol:

Kluci jinak mají na trávení pastu MaltSoft a nedejbože, že na ni zapomenu. To sedí Samík u poličky, kde je tuba a ječí a ječí :lol: Když nejdu, přijde si do obýváku, vříská na mě a když vstanu, běží do kuchyně mi ukázat, že něco chce :lol:

A když potřebují pročistit žaludek, tak neožírají kytky, ale žerou seno od králíka a pak zaručeně do deseti minut čistím koberec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.10.12 21:13

Hm… tak Lotynka stále chrupká u mě ve skříni, pohrdla i kapsičkama Gourmet se štávičkou a zjsitila jsem, že je o 3/4 kg hubenější, takže zítra, sotva dorazím od zubaře, odvezu auto do servisu a frčím s madam okamžitě na veterinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.10.12 21:32

@KačuliKačka Tý jo, tak snad to nic nebude :think: Resp. něco to asi bude, ale ať to není nějak vážné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
15.10.12 13:24

KačuliKačka: jak jste dopadli na veterině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný