Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka No to by nepřežila, kdyby se měla přestěhovat ze svého království
Je zvyklá na naše soužití, chodíme pravidelně spát, vstáváme, kapsičku dostává ve stejný čas. Dokonce čeká až přijdu z práce aby mohla jít kakat. Mám to vysledované, protože se vracím v 18, ale někdy jedu nakoupit nebo ještě na poštu a vrátím se třeba ve 20 a ona to chudinka drží. Tvoje kočičky jsou zvyklé, že nebýváš doma? Já byla naposled pryč před 2 rokama na 14 dní, ale bylo to přes prázdniny takže v našem bytě prázdninovali ty dva týdny brácha s přítelkyní. Takže s Mustafkou pořád někdo byl, to bylo fajn.
Ahoj holky ![]()
no já tedy ještě Artíka nenechala samotného ani jeden den, když někam jedu, musí přijet hlídat syn
bych mu to právě nemohla udělat…i když mě hajzlík poslední dny nebo spíš noci pěkně se** prudí a otravuje, ale celou noc…
to je strašné, ráno se budím rozlámaná a unavená …jsem u ráno řekla, že mu ufiknu koule a bude
…jen ho na tu kastraci konečně musím objednat, pořád mám strach jak to zvládne
má kliku, že v noci na veterině nejsou, dneska bych jim bývala volala ![]()
@KačuliKačka číči asi nejsou horalky
ale ve Dvoře nějakou určitě potkáš, i když trochu vetší…
@circus ahoj,já tě úplně chápu, vždycky když jedem na dovču my, tak to obrečím…i když máme pro kocourky taky zajištěný návštěvy, tak mi jich je líto…maj výhodu, že jsou dva, asi se jim stejská a nuděj se, ale určitě to vydržej, to se neboj… a když přijedem, tak uražený nejsou, nehnou se od nás a pořád si nás hlídaj ![]()
@AgatkaZ
neměj strach, kastraci zvládne, u kocourků to zase tak hroznej zákrok není…už ten samej den bude běhat…
@circus píše:
@KačuliKačka No to by nepřežila, kdyby se měla přestěhovat ze svého královstvíJe zvyklá na naše soužití, chodíme pravidelně spát, vstáváme, kapsičku dostává ve stejný čas. Dokonce čeká až přijdu z práce aby mohla jít kakat. Mám to vysledované, protože se vracím v 18, ale někdy jedu nakoupit nebo ještě na poštu a vrátím se třeba ve 20 a ona to chudinka drží. Tvoje kočičky jsou zvyklé, že nebýváš doma? Já byla naposled pryč před 2 rokama na 14 dní, ale bylo to přes prázdniny takže v našem bytě prázdninovali ty dva týdny brácha s přítelkyní. Takže s Mustafkou pořád někdo byl, to bylo fajn.
Tak nechávám je běžně přes víkend samotné doma, nemám hlídání po ruce, takže si musí ty 2,5 dny vystačit sami
Ale zvládají to bravurně.
Dnes jsme dorazili domů, byli 5 dní sami a jednou tady byla kamarádka je nakrmit, dosypat granule a tak různě, a ani nebyli uražení, očmuchali špinavé prádlo a pak se uvelebili v kufrech, tím byl asi náš prohřešek smazán, nebot tady chodí, chtějí si hrát a jsou kupodivu veselí ![]()
@circus ahoj my když jedeme na dovču tak taky chodí krmit kočky kamarádka..kočky jsou zalezlé nevystrčí ani nos…dva dny dělají ofrky nežerou, pak žerou a už vylézají ale pomazlit se teda nenechají…každopádně nám dávají pořádně sežrat, že odjíždíme a necháváme je doma
ale zatím to vždy přežily ![]()
@Lakynka kocour někdy když se nahltá tak to pak všechno vyhodí a vypadá to jak kdyby to dostal právě naservírované, ale je to teplé jak to blije ze žaludku…takže asi to jídlo někdy nesedne…
Zjistila jsem, že během naší dovolené získaly kočeny nový zlozvyk… jak to nikdy nedělali, tak ted na střídačku chrní na konferáku a jako vůbec nic si nedělají z toho, že sedím kousek vedle u pc a vidím je
mršky chlupaté ![]()
Ahoj kočky ![]()
Ducínek si našel nový pelíšek=) - „stolek“ pod tv…
CO Artík, už je ufiknutý? ![]()
Ahoj, Ducínek je frája ![]()
Arťas fiknutý ještě není, přepravka je ve sklepě, kde je doslova narvaná postel od dcery a čekám až si jí brácha odveze na stavbu baráku, pak jdeme ![]()
@Pipet píše:
Ahoj kočky![]()
Ducínek si našel nový pelíšek=) - „stolek“ pod tv…
CO Artík, už je ufiknutý?
Je vidět, že Ducínkovi je u vás evidentně dobře ![]()
U nás stále přetrvávají celodenní lovy much a můr…
A co jsme se vrátili z dovolené, tak prcek spí zásadně celou noc se mnou, ale vloženě nalepený na mně, tzn. že mi spí na zádech, na břiše, na krku a na boku, ted když jsem nemocná, je to fakt žůžo ![]()
Elí už ty prášky nebaví a musím jí to strkat do krku, to je boj ![]()
@Lakynka píše:
Elí už ty prášky nebaví a musím jí to strkat do krku, to je boj
Laky,
chápu tě, já to drtila na jemno, vmíchávala do pasty Maltsoft a pak to Charliemu cpala do tlamičky, ono nacpat mu tam 4 prášky po sobě, to bych asi neuspěla. Měli jsme to tak dva měsíce, ke konci jsem už musela vymýšlet různé fígle, aby nepoznal, proč ho beru na ruce a co s ním hodlám zase provádět ![]()
Držím palečky, at už to máte co nejdříve za sebou a Elinka je zase zdravé veselé koťátko ![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda lze vyčistit nábytek od kočičí moči a případně jak. Koupili jsme sedačku, krásnou, vypadala velice čistě, jenže po rozbalení z fólie jsme zjistili, že strašně páchne kočičí močí. Majitelé popřeli, že by to věděli a ihned nechali sedačku na své náklady vyčistit, ale sedačka stále smrdí. Ne už tak hrozně, ale smrdí. Prošla tím čištěním přísrtojem s horkou párou… Máte někdo zkušenost? Opakovat čištění, nebo je nějaké specializované řešení nebo to nepůjde? Máme dvě kočky, ale tohle jsme nikdy řešit nemuseli ![]()
Ahoj holky ![]()
tak ještě pořád nemám Artíka vykastrovaného, pořád se nemohu dostat k přepravce
ale neznačkuje, tak dobrý
jen… mám pěknou rýmu, jak jsem si ho naučila, že má celou noc otevřeno na balkón aby si dle libosti coural sem tam a já mám rýmu ![]()
U nás to pořád není lepší:(((. Doktor to vzdal, ten jeden tedy. Že se z toho nikdy nedostane:(.