Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1078
18.8.12 08:12

Zdravím při sobotě. Dneska se chystáme na výstavu koček. Doufám, že to bude fajn. Budou tam i ti s těmi luxusními škrabadly , jelikož jsme zjistili, že naše kočka už jej má celkem malý, tak koukneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
18.8.12 09:40

Agátko náš pedro ducá ale nemazlí se moc… nesnáší sahání na packy a na bříško, takže jedna britka ducá :-)
Taky se chci dneska jet podívat na výstavu do ostravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
18.8.12 09:45

@ivulka na výstavě v Praze jsem tyhle škrabadla viděla a normálně jsem se tam odtud nemohla pohnout…brala bych je všechny fakt pěkný vymakaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.8.12 09:46

Teda holky, to jsem ráda, že naše kočky nejsou jediné nevychované. Na linku lézt samozřejmě nemají, nesmějí ale když je nevidíme, hádejte, kde jsou! Nejvíc mě pobaví, když skočí na linku, to je ani neslyšíme, prošmejdí si ji a uslyšíme je, až když dopadnou na zem :D Jinak minule jsem nechala na lince koláč přikrytý utěrkou… kocoura jsme na lince neviděli, neslyšeli ho seskočit ale ten otisk v koláči byl jasný! :D naše kočky úplně zbožňuju, nevím co bych bez nich dělala, ovšem taky je máme nemazlivé - tedy kocour se nechá mazlit na zemi a kočka na „svém“ místě, má polštářek na skříni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
18.8.12 09:46

Já vím, chovatelka, od které máme kočku je má a velice si je pochvaluje, manžel je viděl u ní a říkal, že jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
18.8.12 09:47

Dobré ránko děvčátka

Agi -krásná fotečka kocourka :potlesk: :potlesk: a kolik váží lumpík?…na váze bylo 4.586g…taky už moc nepřibírá :)

Daminán teda ducá hlavou a jsou to šlupky 8) Ale je možné, že to dělá páč malá je s ním na všech čtyřech. Pokud si lehnu k němu na zem tak obchází dokola a hlavičkuje jako blázen.

Když jsme doma tak se kocour maximálně narve do chlebníku a pakčeká až bude klid aby korzoval tam kde má zákaz. Občas něco schodí :roll: dle toho to poznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
18.8.12 09:49

@ivulka já je tam právě viděla poprvé, pak nějaký pán říkal, to jsou ty z Polska…tak jsem si je prohlížela a fakt krásný…přišly mi hodně bytelný..až naše kočky zničí to co mají tak jim tohle koupím líbí se mi i ty vatiace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.8.12 09:52

:dance: kocour v chlebníku! Vedete :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
18.8.12 09:58

Fotku už jste viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.8.12 10:00

:potlesk: a ještě se tváří dotčeně, že je focenej :potlesk:

tak to mě vážně dostalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
18.8.12 10:03

Trocho osvětlím, aby jsme nebyly za čuňata :oops:…bydlíme v podnájmu a máte tu mravenci Faraoni…jsou všude akorát na stole ne…nevím proč, tak jsem koupila chlebník a máme v něm pečivo, ale které je dvakrát i vicero zabalené i igel. pytlíku…pokud ovetřu chlebník a pečivo beru tak se tam hned rve macour :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.8.12 10:11

Ježiš, to mě ty čuňata ani nenapadli! Dyť jsem sama psala, že mi kocour dupal po koláči :D Když ty kočky prostě mají svojí hlavu a výchova na ně zrovna nefunguje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
18.8.12 16:24

To se mi na kočkách právě líbí…že jsou svoje, udělají jen to co chtějí :lol: tak trošku jako já :oops:

No, že navštěvuje linku poznám podle ťapiček…všude jsou jeho daktylky :mrgreen:
Ale taky nám šlape do sladkostí… minulou sobotu jsme slavili dcery 18.narozeniny… tady vidíte, neuhlídali jsme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
18.8.12 20:37

Agi krásnej usvědčující důkaz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
19.8.12 08:11

Ahoj kočkomilky tak jsme včera byli mrknout na výstavu, přidávám pár foteček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný