Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jančakecalka píše:
@KačuliKačka Určitě si ty pipetky pořídím, stojí to za to, čtu na ně samou chválu. Každá číča je jiná, ale třeba i ta tvá se sklidní dříve.
Hmm… ted jsem ho za trest zavřela do pokojíčku, opět útočí na Lotu, ta vrčí, prská ale blbka se po něm neožene, nevyfacká ho pacinama.. On má totiž takový blbý povahový rys, že na ni občas útočí a nikdo nevíme proč a jak ho to odnaučit. Kastrací se to nezměnilo, takže i když ví, že ho za to čeká výprask, čas od času to udělá a pak zdrhá, hajzlík jeden ![]()
@KačuliKačka Přesně,jako u nás.
Když jsme měli tu druhou číču-ta umřela před 2 roky, tak se taky spolu věčně rvali a na psa si dovolí klidně ještě i v tomto věku. Manžel mi říká, že to rozmazlenec a proto to dělá, protože ví, že mu za to nic nehrozí-ode mě, pes se klidně po něm ožene, ale resprkt z něj má stejně jenom chvíli, takže má hafánek smůlu. ![]()
No, on ten náš kočičák si z nás stále jenom utahuje, mám pocit a že to dělá kolikrát i naschvál ![]()
Dneska jdu koupit ty pipetky, tak hned, jak dojdu domů, tak je aplikuju jak na psy, tak na Ferdíka a snad bude konečně klid od blešáků ![]()
@Pipet Ahoj,tak jsem se koukla a snažila se přidat fotečku, snad se zadaří a foto budete vidět.
To je náš Ferdík, číča 18 let
Bettynka,4 roky
Arin,12 let s naší 3 letou dcerkou Lucinkou ![]()
![]()
@Jančakecalka píše:
@Pipet Ahoj,tak jsem se koukla a snažila se přidat fotečku, snad se zadaří a foto budete vidět.
To je náš Ferdík, číča 18 let
Bettynka,4 roky
Arin,12 let s naší 3 letou dcerkou Lucinkou![]()
Fešáci všichni tři ![]()
Ahojky holky může se připojit s dotazem? Včera jsme si přivezli kotatko…je to kočička, jen nějaká směska, ale je moc hodnoučká, Na to že byla ve stodole, hned chodí na wc, nezlobí, jen se mazlí a tulí…jediný problém…máme fenku maltézáka…ta je moc hr takže kočička z ní hrůzu…hned se naježí, syčí, vím že to chce čas…ale nemáte někdo radu a typ čím jejich sžití uspíšit, nebo naoipak jakých chyb se vyvarovat? Každým dnem se nám může narodit třetí dítko, tak bych byla ráda kdyby než se narodí si na sebe zvykli.
@Jančakecalka tak Ferdík rozhodně na ten věk nevypadá
je krásný ![]()
@Crystal87 tohle jsem řešila před rokem
hrrr jorkšír a koťátko, vzala jsem si týden dovolenou, abych byly na blízku, kdyby náhodou…a druhý den už bylo vše ok, koťátko bude syčet, protože se bojí, pejsek bude dorážet, protože je zvědavý
Navíc, máte fenečku, to je jak u nás, nakonec naše Agátka vzala Arthura jako svoje štěně(ač nikdy žádné neměla) a vychovala ho a dodnes když ho okřiknu, tak po něm startuje i ona, aby ho „srovnala do latě“
Neboj, ona mu neublíží ![]()
@AgatkaZ píše:
@Crystal87 tohle jsem řešila před rokemhrrr jorkšír a koťátko, vzala jsem si týden dovolenou, abych byly na blízku, kdyby náhodou…a druhý den už bylo vše ok, koťátko bude syčet, protože se bojí, pejsek bude dorážet, protože je zvědavý
Navíc, máte fenečku, to je jak u nás, nakonec naše Agátka vzala Arthura jako svoje štěně(ač nikdy žádné neměla) a vychovala ho a dodnes když ho okřiknu, tak po něm startuje i ona, aby ho „srovnala do latě“
Neboj, ona mu neublíží
no fenka se ted už bojí a kotě syčí a vrčí:(mam tu dvě děti jedno 2 roky druhýmu bude 5 do toho budem brzo rodit tak veselo:)jen byhc ráda abyhc už nemusel hlídat kdo kde je:)
@AgatkaZ Ahojky,moc děkuju
Ferdík je můj největší zvířecí miláček, kterého jsem kdy měla, takže se o něj starám jak to jen jde a dopřávám mu-samozřejmě jenom to dobré pro něj, žádná lidská strava a tak podobně. Skrátka dělám vše pro to, aby s nám byl co nejdéle ![]()
@Crystal87 nech je, oni se srovnají, musí si vymezit mezi sebou pravidla, ale neboj se… ![]()
@Jančakecalka to chápu, i já dávám zvířátkům to nejlepší, od vitamínů počínaje po granulky konče…prostě jako dětem, žádné šizení ![]()
U nás se třeba kupují pribiňáky, pro Arthura (Agátce už tohle nedávám, už má dietku, bábina moje vykastrovaná:-))a co nesní, sníme tedy my
a tak…no… prostě aby měli vše co je potřeba a dlouho vydrželi ![]()
@AgatkaZ To Ferda nemůže jíst jogurty a tak vše co je z mlíka, má po tom děsnej průjem několik dní, chudáček ![]()
@Jančakecalka aha, to je škoda… no, jogurty u nás nefrčí, ty jsou kyselé, jedině pribiňáček, smetanu, mlíčko…sýry… fakt mu to nedělá problémy, naopak to má rád…
@KačuliKačka Určitě si ty pipetky pořídím, stojí to za to, čtu na ně samou chválu. Každá číča je jiná, ale třeba i ta tvá se sklidní dříve.

Ahoj, tak jsem ty pippetky koupila a minulý týden aplikovala a zdá se, že to bude o. k.,protože se už tolik nedrbe a psy se zdají být taky v poho, tak moc dík za radu.
Příspěvek upraven 20.08.12 v 18:14