Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak to je supéééér
![]()
Aguš,
tak mně se na té mojí spalo dobře i když jsem měla to koleno po operaci
a byla jsem odkázána jen na asi dvě pohodlné pozice, kdy to nebolelo ![]()
Dostává pořád atb + dithiaden (i když ten jakoby nezabíral:DDD) a mažeme framykoinem. Fakt to vypadá dobře:)
Laky: super super super, mám velkou radost, ale raději jsem zaťukala
@Lakynka píše:
Dostává pořád atb + dithiaden (i když ten jakoby nezabíral:DDD) a mažeme framykoinem. Fakt to vypadá dobře:)
Omlouvám se že se vám se vkradu
ale můj kocour měl něco podobného, začalo to teda tím že mu začaly vypadávat trsy chlupu pod krkem. odvezla jsem ho k veterináři, měl podezření na plíseň, která se nepotvrdila. drbal si to jak ďas až v tom měl zánět jako blázen..takže to začalo injekcemi atb, obvazovanim aby si to nerozdrbal otirala jsem mu to betadinem ale kdykoliv se to zlepšilo a já ho nechala bez obvazu tak do rána znova krev a zánět se opakoval.. Pak jsme dostali lék myslím Prednison a nejakou vodicku s kortikoidy než se z toho dostal úplně tak to trvalo 9měsíců..do dnes to nemá úplně zarostlé zůstala mu tam jakoby jizva a po těch kortikoidech kam jsme mazali ma sedivou srst ikdyz je jinak celý černý..dělám si srandu že má melírek
každopádně čím jsem mu to ještě mazala byla mast Dr. Meggie (snad jsem to napsala správně) kterou jsem náhodou objevila je sice dražší ale jsem přesvědčena, že pomohla dost..tak hodně štěstí a ať je brzo v pořádku
hezky den
Ano, ten Prednisolon tuším že se to píše, je prý nejlepší. Jenže není k sehnání. Teď dostala ještě nějaké prášky, tak to bude boj a jinou mastičku. Nedrbe si to tak do živýho masa, ale poooořád se líže. Fakt celou noc, chodila se olizovat k mojí hlavě ![]()
V lékárně jsem koupila tenkrát takový obvaz je většinou nějaké barvy a drží jakoby sám od sebe teď už nevím jak se přesně jmenuje ale oni by to tam měli znát..pod to jsem dala takový ten polštářek namazala a zavázala a nechala ho v tom a večer sem mu to jen očistila znovu mazla a zas zavázala, mohl se drbat jak chtel ale díky tomu pevnému obvazu se pod to nedostal.. Vypadá ten obvaz jako pogumovany nebo jak to nazvat.. Zkusím se po tom kouknout a dám vedet..
Jenže to by jí ta rána nevětrala. No má to zase do krve
. I když na těch zádech to největší se zlepšilo dost tou mastičkou.
Dnes jsem jí měla dát čtvrtku nějakýho prášku. Děsila jsem se, jak to do ní dostanu. Měla jsem to připravené na linde, v obalu ten prášek a ještě v pytlíčku zavřeném. No a ráno přijdu a pytlíček rozdrápaný, alobal rozdrápaný a prášek nikde
ale žije, tak dobrý. ![]()
Už mě to vážně štve, peníze ubývají a výsledek nic moc. Neustále se líže, nedělá prostě fakt nic jinýho, kromě jídla a vyprazdňování.
![]()
Laky, tak snad už se to zahojí… Bobík malý ![]()
Přidávám jeden portrét ![]()
Dobré ranko ![]()
Pipet ta je nádherná:-)
Děvčata mám otázku…ty kapsičky dáváte rovnou z lednice nebo na pokojovou teplotu???Rudík je jí jen z lednice studené…nevím zda je to dobré… ![]()
Kapsičky pokojovou teplotu, nedávám je do ledničky vůbec, protože to sežerou najednou celou kapsu. Konzervu mají na víckrát, tak tu pak dám do ledničky a porci přihřeju v mikrovlnce.
Tak já ohřívám v mikrovlnce na pokoj, teplotu.
Elí se furt líže, ale zatím vidím zlepšení na tom největším.. Těžko říct, jak to bude dál. Stačí, aby si to rozškrábla do krve a jede zase,,,
Nevětralo, ale u nás nebyla jiná šance než to tak udělat, protože jinak by to drápal pořád, když jsem mu to přebalovala byla to hrůza protože měl uplně krvavý krk a kdyz se to zacalo lepsit a zacal na tom byt strup tak byl jakoby takovy vypouklý, dutý, bylo to hrozný a tím jak se mu to lepšilo a dělal se ten strup o to víc ho to svědilo ale mohl se drbat jak chtěl protože k tomu se drápama nedostal..Přeji Ti aby se rychle uzdravila, protože sama vím, že to je hrozný..Peněz co jsem počítala do toho vrazila cca 12 tísíc za celou tu dobu léčby a to nepočítám benzín.. Ale čert je vem hlavně, že byl mazel zdravej.. Hodně štestí..
Moji kočičce v pátek přejelo auto asi nejspíš ocas ale špatně chodí na levou zadní tlapku a ocásek má celý studený, bez kůže, pořád si ho olizuje a nebaví se s námi nevím co s ní mam dělat poraďte mi prosím děkuji
![]()
Moji kočičce v pátek přejelo auto asi nejspíš ocas ale špatně chodí na levou zadní tlapku a ocásek má celý studený, bez kůže, pořád si ho olizuje a nebaví se s námi nevím co s ní mam dělat poraďte mi prosím děkuji
![]()