Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
2.8.12 22:20

Holky to je náš Rudy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
2.8.12 22:30

Rudy je krasavec :kytka: a ma roztomilý kukuč jistě nejhodnějšího koťátka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7206
2.8.12 22:34
@Nebora píše:
Holky to je náš Rudy :mrgreen:

Jejda - tak to je krásné dvojčátko toho našeho nalezence :D fotka je starší - teď už je to velký kocour :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
2.8.12 22:48

Laky super, že už se Laky tak nedrbe, přeji ať už je to jenom lepší.

Holky já mám doma taky mlsouna, ale ne zas takového :D. Mléčné výrobky mu nejedou, hovězí masíčko taky nechce, miluje kuřecí a ryby, kapsičky a konzervy může všechny miluje Miamorky, ale třeba Gimpet mu zas tak moc nejdedou, to vždycky má postoj takový no tak když nic jiného nebude :D, a granulky má nasypané pořád, ale má vždycky mix, momentálně Orijen -kuře s krocanem + Brit Care s lososem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.8.12 06:19

Jéé, taky máme doma zrzka, obyč kocourka ;-) Oni jsou ti zrzečci všichni krásní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.8.12 07:48

Jsou pěkní zrzounci..Holky mladej si pěkně staví svou kočičí hlavu…v noci ho nechávám v kuchyni-mám byt 2+1..tak spím v obýváku…ale to se Rudymu nelíbí a mnouká jak blázínek…pak toustane- jsem tvrdá :mrgreen: ale v 5 ráno opět, dám nu dlabanec a už nedá pokoj dokud ho k sobě nepustím do postele..jak spí v noci vaši miláčci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
3.8.12 08:36

@Nebora Náše kočička vždycky spávala s námi v posteli :mrgreen:, nejreději u nohou, ale někdy si mi lehla přes obličej :lol: a začala vrnět, to mě vždycky vzbudilo. Ale kupodivu naše kočka nebyla moc pelichavá, když to srovnám se psem co teď máme tak to bylo nic. Pes spí venku v boudě a v zimě v kotelně odkud má volný vstup na zahradu. Dovnitř může, protože tomu nezabráním, máme otevřenou verandu a on se nejraději hraje se synem v obýváku. Na gauč nesmí protože pelichá. Taky rád jezdí v nákupním košíku pod kočárkem. Je línej jako veš. Osobně nejsem velký psomil, ale manžel chtěl psa ak ho má, stará se o něj a cvičí ho. Mám ráda zvířata i pejsky, ale domů bych si ho sama od sebe nepořídila. Mám ho moc ráda, je to náš miláček, ale osobně dávám přednost kočičkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.8.12 08:46
@Nebora píše:
Jsou pěkní zrzounci..Holky mladej si pěkně staví svou kočičí hlavu…v noci ho nechávám v kuchyni-mám byt 2+1..tak spím v obýváku…ale to se Rudymu nelíbí a mnouká jak blázínek…pak toustane- jsem tvrdá :mrgreen: ale v 5 ráno opět, dám nu dlabanec a už nedá pokoj dokud ho k sobě nepustím do postele..jak spí v noci vaši miláčci?

Nejstarší kocour spí v pokojíčku u syna, kočička Lota tak všude, občas vedle mě na gauči (taky spím ve 2+1v obýváku) a nejmenší zrzek spí se mnou :lol: Já dveře krom do pokojíčku zrušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.8.12 08:50

@KačuliKačka já ty dveře zašupovací jako bych neměla, on si je umí otvřít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
3.8.12 09:10

Ahoj holky,

já mám taky 2+1, ale tedy nemám obývák, ale velkou ložnici :mrgreen: (máme velkou, obývací kuchyň… takže návštěvy jsou tam, nechtěla bych spát dlouhodobě na rozkládací sedačce)
Takže, Agátka od prvního dne spí v posteli (pejsek, jorkšír, trošku větší :-) )a pokud u nás někdo přespává nebo my někde jinde, pak spí u toho „nového“ :mrgreen: a Artík? Od prvního dne kde chce…tedy, nejčastěji v posteli, dlouho, fakt dlouho usínal při mém hlazení, on mě hezky „drápkoval“, později šátek a já hladila dokud neusnul… dneska je to tak, že za vydatného mňoukání se večer nechá drbat, hladit, ale spát jde na svojí sedačku :lol: a k ránu, pravidelně 4:53 vstáváme, opět za vydatného mňoukání se dožaduje pozornosti… tak hodinu prudí, protože v tuhle dobu si žádnou pozor opravdu nevynutí a jde si lehnout, to už nejčastěji ke mě na postel, ale rozhodně nespí u mě, jak to kočičky dělávají… on je asi trošku fakt pejsek, často spí u dcery v pokoji u postele, donese si nějakou hračku, lehne si na ní a chrní :lol:

JO a neducá :zed: a já se na to tak těšila, když mě ducne hlavičkou o hlavu, tak to se skoro lekne, co že se to stalo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.8.12 09:50

Aguš,

Tak ona je sedačka tak široká, že pro sebe ji nemusím ani roztahovat, jen sundám polštáře, rozbalím peřiny a můžu chrupkat :-)
Fotku bohužel v práci nemám, ale místa je tam dost ;-) Tady posílám Samíka lebedícího si :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
3.8.12 09:59

@KačuliKačka my jsme si teď měnily s Barčou pokoje, protože už je doma sama (dřív to byl dětský pokoj a když tam byli dva a skříň a postel, museli mít větší pokoj)a já tam mám postel 200*200 :mrgreen: takže… uvažovala jsem o tom a možná do budoucna nějakou kvalitní, aby se nemusela rozkládat… zvlášť jestli zůstanu sama pořídím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.8.12 10:07

Holky, jedeme k vet, ale ťukáááááám, vypadá to lépe!!!

Nebi: mám klasickou mourovatou. Někde tu jsou určitě fotky:)

@Nitetis Já se nedrbu vůbec:D. Elí se nedrbe taky:D. :lol: A hlavně holky, už to nesmrdí ta rána :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
3.8.12 10:28

Laky tak snad to bude už jen lepší :potlesk:

My byli dnes na očkování a podat Rudymu tabletu na odčervení, to bylo něco…chudinkovi jsem to nacapala do krčku, poškrábal mě, pokousal…a byl smutnej, zvedal se mu žaludek…už je to ok…

Jinak já gauč napřed rozkládala, ted už ho neskládám…teda pokud má přijít návčtěva tak ho složím… :mrgreen: takže i s klukama lebedíme u tv, pěkně se vejdem všichni 3 + kočičáček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
3.8.12 10:38

@Lakynka tak huráááá :kytka: snad už se to holčičce spraví :hug:

@Nebora já mám na odčervení pastu… tedy, taky nejásá, ale máznu si jí na prst, pak jemu na patro a nezbývá mu nic jiného, než jí polknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný