Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
9.8.12 20:17

@Lakynka Hurá hurá hurá nejlepší zpráváááá :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
9.8.12 22:26

@Lakynka super!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
9.8.12 22:40

Laky to je skvělá zpráva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
9.8.12 22:53

:pankac: Laky super, tak ať už je to jen a jen lepší :dance:

Jinak kočičku na česání a stříhání drápků taky zvykat hned od mala. Perfík se mi taky pořád kroutí, ale nedá se nic dělat učesat se musí a drápky stříhám až když se to při drápkování nedá vydržet, je to jeho ranní rituál jak zazvoní budík tak přijde zavrtá mi hlavu do ucha začne příst a drápkovat na krku. Velice rychle poznám kdy je třeba ho přistříhnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
10.8.12 06:34

Laky: super, tak asi by to mohla být ta alergie na žrádlo, že? no hlavně, že se to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.8.12 07:09

Ahoj, tak ndeska zkusím dát koťatům tablety na odčervení - doufám, že se ty jejich bříška zlepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
10.8.12 10:44

Ahojky,
Laky výborná zpráva;-)
Jinak já včera už přistřihla drápky na předních tlapkách, měl je celkem přerostlé…držel krásně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
10.8.12 18:07

Kočičí přívěsky na přání

Jsem sice pejskař (snad to nevadí), ale vyrábím origoš přívěsky čtyřnohých miláčků, třeba se vám budou líbit. Lidi mi posílají všelijaké „ingredience“ (fotky, chloupky, vodu z misky atd.) a já to zaliju do křišťálové pryskyřice - dostanou pak ode mě origoš přívěsek s jejich zlatíčkem. Mám ukázku ve fotoalbu, můžete mrknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
10.8.12 23:57

Nevím no, zas o kousek dál to drbe do krve… Já už nechci :,(, to nemá konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
11.8.12 08:09

Tak už jsem zjistila, kam kočky chodí na záchod. Do ohniště. Což je as furt nejlepšímísto na zahradě. Bohužel včera jsme si dělali oheň a chudinky kroužily okolo a mňoukaly, že nemůžou. Průjem už nemají, ale furt to nejsou tuhé exkrementy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.8.12 21:11

@Lakynka Ach jo… tak snad už to nebude mít tak hrozné a postupně se zahojí :hug:

@Emilie Ohniště je dobré místo teda :mrgreen: Ono jak venku nikdy nemáš přesnou kontrolu, co sežerou, tak ty průjmy můžou být delší… uvidíš, no :think:

Jinak si myslím, že Ducínek již zcela zdomácněl, neboť sebou klidně flákne doprostřed obýváku na záda a spí :lol:

Vypadá docela tlustý, ale on má jen takové břicho, žebra mu v pohodě nahmátnu :think: ale jak se tak vyvalí, to břicho se mu rozplácne a vypadá jak obéza :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.8.12 19:30

Ahojky,

Pipet, teda to je pohodář :lol: Hlavní je, že se tak zaklimatizoval a má se u vás prvotřídně ;-)

Já se dneska vrátila po 3 dnech mimo domov a dobrý, kočičáci byli sami a žádný průšvih ;-) Dokonce se Charlie vydržel mazlit skoro tři minut (odhadem), jinak vydrží 10 vetřin a honem pryč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16993
12.8.12 19:37

Ahojky, mohu se zeptat tady? Mám dotaz týkající se toxoplazmy. Mám doma dva briťáky, bytové kočky a když jsem byla na testech v 12tt tak mi vyšly hraniční hodnoty u toxo. Doporučili opakovat test - výsledky se dozvím příští týden. Nevíte co bude následovat? Na začátku těhotenství jsem se o toxo bavila s veterinářem a všechny doporučení jsem dodržovala i před tím, takže myslím, že od kočičáků to nemám. Ale v případě, že by se to potvrdilo pozitivně, dá se zjistit, zda to mají mé kočky? snad nepůsobím moc zmateně. moc děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.8.12 20:02

@Králičice A jak hraniční byly ty hodnoty? Jako že by teď mohla probíhat akutně? Nebo jen že není jisté, jestli jsi ji někdy měla, nebo ne???
Jinak určitě existuje nějaký test pro kočky, jestli ji mají, zeptala bych se veterináře :think: I když oni jsou myslím infekční nějak 3 týdny maximálně, takže i kdyby ji měli, tak nějakou dobu, než ses nakazila, než se ti zvedly protilátky, teď zas týden, pak než by se udělaly nějaké ty kočičí testy… - jestli by to ještě mělo cenu?
Ale od bytových koček je to fakt nepravděpodobné, navíc pokud mají víc jak cca rok, mají to většinou mladá zvířata.

Snad to ale bude v pořádku! :kytka:

@KačuliKačka Kde jste se zas toulali :lol:? My akorát ještě 25.8. jdeme na večerní prohlídku do zoo a tím asi výletový program končí :think:
Teď 18. a 19.8. je myslím na černé louce nějaká výstava koček :think: ale nepojedu, jsem ráda, že žiju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16993
12.8.12 20:11

@Pipet - to mi nikdo nevysvětlil.. jen gynekoložka- že to nemám řešit.. ale i tak- člověku to nedá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný