Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2478
16.8.12 16:25

@AgatkaZ ahoj ;) a ty už máš kocourka kastrovanýho? já že mi to hooodně připomíná našeho lumpa, když byl malej…my než jsme ho nechali kastrovat, tak jsme už normálně spali se špuntama v uších!! nedal pokoj a několikrát za noc si vyžadoval pozornost…no a pak se to postupně zlepšilo, až přestalo… jsou to darebáci a maj nás omotaný kolem drápků… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
16.8.12 16:29

@bobinaklic no ještě právě ne a večer, než jdu spát mňouká a nechá se drbat a u toho drápkuje, když usoudí, že už je pořádně odrbán, jde si lehnout, kolem té jedné vstane, vzbudí nás a drbeme :roll: a ráno ve 4:53,pravidelně vstává, asi tak hodinu prudí a pak zase usne, ale jakmile mi zazvoní budík, chodí kolem mě a mňouká :-) mazec… i Agátka leze před ním pod peřinu aby měla klid, ale dneska přišel a lehl si vedle mě a mňoukal, tak ho prostě zalehla jako aby byl konečně ticho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
16.8.12 20:05

No já zase měla ranní ducání a tlapkání :lol: a to mi ani budík nezvonil, prevít viděl, že se vrtím pod peřinou a hurá, panička nespí, tak ji dorazím at vstává :lol:

Ted loví mouchy na okně, ty okna jsou tááááák zasviněné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
17.8.12 11:31

@AgatkaZ jsou to darebáci :D černej je docela hodnej, ale briťák si prostě myslí, že je pánem celý rodiny…no a vlastně je :mrgreen: my měli období, když byl malej, kdy jsem musela každej večer sklidit doplňky z polic a skříněk, kam se mohl dostat, protože to pak jinak všechno lítalo…schválně schazoval cokoliv bylo zrovna po pacce, hlavně aby si ho někdo všímal… to byl teda děs s ním, ale po kastraci se to rychle zlepšilo… :D teď tady sice pořvává a oblejzá mě, ale je to miláček :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
17.8.12 14:54

Holky tak u nás se to lepší…kočka začíná šikanovat fenu :cert: :mrgreen:,pes chudák kolikrát už neví kam se před ní schovat…ale mám další dotaz…leze mi na kuchyn, běhen vaření apod…stačí když jí aby to nedělala vždycky sundám dolů? JHako že sem nesmí? Nebo jak kočka pochopí že má zákaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
17.8.12 14:58

Ne, nepochopí :-) tedy ano, ale nebude to akceptovat :-) kočka, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.8.12 15:05

U nás CHarlie taky zkoušel lézt na linku a na stůl - nejprve jsem ho sundávala, s důrazným NE a když to nepomohlo, dostával rukou přes zadek. Bylo to sice dlouhé odnaučování, ale pochopil to. Dnes když občas je načapán na lince, maže rychle pryč, než dostane na zadek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
17.8.12 15:06
@AgatkaZ píše:
Ne, nepochopí :-) tedy ano, ale nebude to akceptovat :-) kočka, no :-)

super to jsem necxhtěla slyšet hiohi…takže tma bude lézt pořád:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.8.12 15:14

Já myslím, že pochopí, že tam nemá lézt, když vaříš, ale rozhodně se nedá naučit, aby tam nelezla, když ji nikdo neuvidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
17.8.12 15:16

Tak jsem to myslela :-) kočky jsou prostě svoje, pejsek poslouchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
17.8.12 19:54

Jo no hlavně právě když vařím dneska mi koukala do pánve s volskýma vokama no trdlo malý…a stejně mám divnou kočku…právě skočila k dětem do vany… a kdyby jí manžel nevyndal byla by tam asi s nima, já myslela že kočky vodu nemaj rády :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
17.8.12 20:03

@Crystal87 ono je co zvířátko, to originál :-) já mám zase na varné desce dětskou pojistku, protože kdykoliv mi Arthur skočil na desku, zapnul jí a když vařím, musím tu být a řekla jsem mu to milionkrát a stejně si několikrát stoupl na teplou plotýnku :zed:

Vodu tedy nee… ale v koupelně asistuje zdatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.8.12 21:07

Babičce tak kočka chodila zase v namočeném prádle ve vaně a strkala paciny do hrnce s vodou, co měla na oškrábané brambory :lol: Ale už to nedělá.

Aguš, ten tvůj Arturek je stejně expert neskutečný :lol: :hug:

U nás prcek objevil asi mazlení… konečně!! Leží na zemi, packama se šmudlí po čumáčku, když si k němu dřepnu a drbu, tak packuje do vzduchu a drží jak přibitý. Ale nesmím ho vzít na ruce, to je s mazlením šmitec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
17.8.12 21:19

@KačuliKačka tak to je super… :potlesk: no, my jen drbeme, víc povoleno nemáme :think:
Hele, v koupelně ho zajímá polička nad umyvadlem a můj štětec na pudr :cert: a včera zkoušel, zda se dá vlézt na topení, no, to se mu nepovedlo, tak s mňoukáním odešel… jako by nadával… :mrgreen:

Já byla před chvilkou na veterině, s Agátkou, od mala mívá tak jednou za půl roku epileptický záchvat, mívala ho tak minutu dvě… jak stárne, horší se to… no před 14 dny jí to chytlo, vyhodila granule a asi 10 minut byla fakt mimo…ale dneska zvracela asi 3× a trvalo to tedy dobrých 15 minut, takže jak to odeznělo, šly jsme na veterinu(máme skoro za barákem Altavet, kde jsou běžně do 21 hod) a koupila jsem si do zásoby Diazepam v tubičce…to zabírá…ale byla tam paní s Britkou, tedy, poloviční jak Artík a OSTŘÍHANÁ!!! 8o koukala jsme jako blázen… ale vzpomněla jsem si na Laky… kočička měla na krku do krve rozškábané místo… až na maso…ale prý je čerstvě po stříhání, prý od toho…ale…nemazlí se a neducá :think: britky asi neducají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
17.8.12 21:32

Tak Charlie ducá jen ráno, kdy se dožaduje, abych vstávala :lol: přes den mazlení? Ani omylem… až ted posledních pár dní, resp. po víkendu, kdy byli sami doma, toto dělává, ale mazlíme jen na zemi. Je fakt srandovní :lol:
Ted marně přemýšlí, jak se dostat do jednoho ze dvou kufrů, co máme sbalené na zítřejší odjezd :lol: Bych ho vzala, ale než dojedeme, to je nejméně 5 hodin cesty, kdo ví jak bude a pak v cizím prostředí hotelu… no doma jim bude líp ;-) I když budou asi trucovat až přijedeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný