Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@AgatkaZ píše:
@KačuliKačka tak takovéhle prázdniny jsou na prdJinak u nás zvířátka snáší vedro spaním…kupodivu ani nejsou na předsíni, kde je nejchladněji ani v koupelně, Agátka to střídá, chvilkami se chodila i opalovat na balkón a Artík, ten leží na posteli, jen měnil polohy…
ale včera celý den prospal…
Dneska jsem byla skoro celý den pryč tak nevím, ale myslím, že to bylo stejné
No ten se má ![]()
Já už sedím v kanclu, nic nedělám a pot mi teče po zádech
Větrám o 106 a oskar už zase leze zpoza mraků… takže další den ála sauna-zdarma ![]()
Mějte krásný den ![]()
Kačuli: díky, mám to kousek - 5 minut, tak tam s dětma zajdu, i když je malá nemocná, stejně musím něco koupit než dojde applaws, mají tam asi od 9 že? jinak nevím, přežíráním to nebude, když jí dám 2 dny nějaké nic moc krmivo - nic se jí nestane, že? Jinak to krmivo GO! - tím krmí ta chovatelka a to má cca 35 koček a zatím jí žádná nic nevyzvrátila - je to kvalitní krmivo z Kanady. Je mi to divné, ale applaws nezvrací, nic se jí nezměnilo, vše stejné - já si myslím, že se toho přežrala a teď kdykoliv to sní, tak se jí to nelíbí a zvrací, včera snědla konzervu a nic nevyzvrátila.
Tak tyhle krmiva neznám… Ale určitě se nic nestane, když dva tři dny vyměníš granulky za jiné
Taky občas před výplatou nebo o víkendu, kdy dojdou granule a nekoupím, dostanou jiné obyč a mají to jako vítanou změnu ![]()
A třeba tvé kočičce jen granulky přestaly chutnat, kočičky umí být vybíravé ![]()
Myslíš, že jí přestaly chutnat? Jinak už jse byla v tom zveráku, koupila jsem royal canin 0,5 kg, to by mělo vystačit, než dorazí applaws. Jinak applaws nemají, paní na mě koukala jako na zjevení. No nic. Do středy by granule měly dojít, dnes budu volat chovatelce a uvidím, co mi řekne. Díky moc.
Tak. jedna kočka spí na přebalováku, druhá v kočárku a třetí v košíku… jestli to uvidí manžel,, tak je zastřelí všechny. a te´d babo raď ![]()
přebalovák zkousnul s podmínkou, že vždycky hodíme ještě jednu podložku přímo při přebalování (plínu nebo jednoráz. podložku), kočárek bude bivakovat venku, tak to taky půjde, ale co s postýlkou a košíkem? když se jim tak líbí už teď ![]()
asi mi držte palce, aby kočky nezlobily. viděly zatím jedno větší dítě (samostatná chůze) a nelíbilo se jim, nějak divně se to hýbalo
tak douám, že je prcek nebude moc zajímat. asi jako robovysavač - když vyleze, tak se kočky zdekují do patra, kam nedojede ![]()
@PjckjsANEBjája píše:
Tak. jedna kočka spí na přebalováku, druhá v kočárku a třetí v košíku… jestli to uvidí manžel,, tak je zastřelí všechny. a te´d babo raď![]()
přebalovák zkousnul s podmínkou, že vždycky hodíme ještě jednu podložku přímo při přebalování (plínu nebo jednoráz. podložku), kočárek bude bivakovat venku, tak to taky půjde, ale co s postýlkou a košíkem? když se jim tak líbí už teď
asi mi držte palce, aby kočky nezlobily. viděly zatím jedno větší dítě (samostatná chůze) a nelíbilo se jim, nějak divně se to hýbalotak douám, že je prcek nebude moc zajímat. asi jako robovysavač - když vyleze, tak se kočky zdekují do patra, kam nedojede
Jájo,
myslím si, že když mrňouska položíte na zem, at si kočičky oňufají cože za „zvířátko“ jste jim to donesli domů, zjistí, že to akorát řve a k jídlu to není, tak si prcka všímat nebudou
Tohle měly aspon všechny moje kamarádky, co mají kočičky nebo pejsky ![]()
A kdyže čekáte miminko? ![]()
@KačuliKačka já v tenhle průběh doufám
pak ještě teda bude sranda s pesanama, těm bude vonět když bude plná plína
ale to se prostě zmákne. jen chlap se k nim „přiženil“, tak je skeptičtější, protože to prostě nejsou vyloženě jeho miláčci (i když si ho omotávají kolem prstu hodně dobře ![]()
malej se má vylodit v první půlce srpna, ale spíš ho tipujem, že ještě stihne konec července ![]()
Jo a už jsem zkoušela chrastítka a kočkám se vůůůbec nelíbí
něco, co divně chrastí a ještě je to barevný, no fuj. zhnuseně prchají. tak aspoň hračky mu v budoucnu krást nebudou…
My zatím v bytě ani jedno nemáme (přebalovák, postýlku, kočár), ale očekávám podobný průběh a samozřejmě muž o tom nechce ani slyšet…vystřelí naše kočky na Mars, jestli je tam načapá! Prcek možná půjde na svět už příští týden, tak už to chci domů nainstalovat, aby si zvykly na nové věci…a doufám, že pak v pohodě přijmou i miminko!!!
@Jáňour právě proto jsme to vybalili už teď - abysme si zvykli, kočky taky a my se pak rozčilovali jen s dítětem a ne zároveň s kočkama ![]()
no ale kdo by se jim divil - všechno ej tak pěkně měkoučké, nové a ve tvaru krabice, tak to je jako se divit, že mi pes sežral salám, který před ním ležel
@PjckjsANEBjája píše:
@Jáňour právě proto jsme to vybalili už teď - abysme si zvykli, kočky taky a my se pak rozčilovali jen s dítětem a ne zároveň s kočkamano ale kdo by se jim divil - všechno ej tak pěkně měkoučké, nové a ve tvaru krabice, tak to je jako se divit, že mi pes sežral salám, který před ním ležel
S těma chrastítkama jsi mě pobavila
Však uvidíte holky, teda, se těším na příhody, jak kočky poberou nového člena rodinky ![]()
Nojo, kočky jsou děsně zvědavá stvoření, kam můžou, tam strčí ten svůj chlupatý čumáček a vůůůbec je nezajímá, tak tam nemají co dělat ![]()
@PjckjsANEBjája No já jsem pořád žila v přesvědčení, že máme času dost - taky do začátku srpna - nepočítala jsem s příštím, max. přespříštím týdnem, jak to teď vypadá víc než reálně!!! Hračky jsem ještě nezkoušela dát k očuchání…
@KačuliKačka Taky se těším a jsem zvědavá, doufám, že to budou jenom historky k zasmání a s dobrým koncem…bo co já bych si bez těch sluníček počala…
Určitě budou jen úsměvné
neznám nikoho, kdo měl doma mazlivé domácí kočenky, že by cíleně útočily na miminko ![]()
Spíš půjde o zjištování situace, cože nového a vřískající ho tady máme, zábava s tím není… nehýbe se to, nedá se to lovit a tak podobně ![]()
Ahoj=)
Jdu jen na skok, u nás žádné novinky… Ducka je 11.7. objednaný na kastraci (už by to měl za sebou, ale vet má taky někdy dovolenou prý
)
Je to miláček, fakt nejhodnější kočka, kterou jsem kdy měla.
Ale @KačuliKačka, přidávám obrázek, já jsem si hned totiž vzpomněla na Samíka ![]()
@Pipet jéé, to pak napiš jak Ducínek kastraci zvládnul, nás to čeká na konci prázdnin, bude mu rok, tak pro jistotu nebudu déle čekat ![]()
A obrázek boží
ikdyž, mám pocit, že Artík se umí podívat i jinak ![]()