Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
28.6.12 21:07

Mi kolikrát přijde na „rvačku“ i horší kotě, protože to má packy fakt všude a chytnout to člověk nemá kde :-). Chlupy u nás víří neustále, to je na zbláznění. A co se chytá do sedačky a koberce!!! Člověk uklidí, kóča se tam převalí a zas jsou tam chuchvalce. Někdy se divím, že na sobě ještě nějaký kožich mají ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.6.12 21:11
@Jáňour píše:
Mi kolikrát přijde na „rvačku“ i horší kotě, protože to má packy fakt všude a chytnout to člověk nemá kde :-). Chlupy u nás víří neustále, to je na zbláznění. A co se chytá do sedačky a koberce!!! Člověk uklidí, kóča se tam převalí a zas jsou tam chuchvalce. Někdy se divím, že na sobě ještě nějaký kožich mají ;-)

Jooo… to mi povídej… Peršan nám líná neustále, takže zrzavé chlupy jsou fakt všude!!! v práci si uvařím kafe a v hrnku mi plave Samíkův chlup :zed:

Charlie jak je malý, tak je mrštný jak had, nerad se nosí, mazlí přes den, zato v noci spí se mnou v posteli, ráno se chodí mazlit a ducá hlavičkou než vstanu - pak je s mazlením utrum :mrgreen: Pro tyto případy právě pravidelně stříhám drápky, at to neodnesu vlastní krví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.6.12 21:17

@KačuliKačka Tak on ducáním v okamžiku, kdy vstaneš, splní svůj cíl, tak přece si dál nezadá :-). Moje Žofka dnes ve čtyři ráno chytla hysterák, hrozně ráda spí na vozíčku, s čímsi virtuálním bojovala, zasekla si blbě drápem packu a nemohla ji odseknout, tak spustila koncert, pak mě dorvala, jak jsem jí chtěla pomoct… Amálka zjistila, že jsem vzhůru, tak se přidala druhým hlasem… A muž, co nechce doma žádné zvíře, byl hrozně rád za takový budíček ;-). No aspoň má trénink na miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.6.12 21:24
@Jáňour píše:
@KačuliKačka Tak on ducáním v okamžiku, kdy vstaneš, splní svůj cíl, tak přece si dál nezadá :-). Moje Žofka dnes ve čtyři ráno chytla hysterák, hrozně ráda spí na vozíčku, s čímsi virtuálním bojovala, zasekla si blbě drápem packu a nemohla ji odseknout, tak spustila koncert, pak mě dorvala, jak jsem jí chtěla pomoct… Amálka zjistila, že jsem vzhůru, tak se přidala druhým hlasem… A muž, co nechce doma žádné zvíře, byl hrozně rád za takový budíček ;-). No aspoň má trénink na miminko :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U prcka je zvuk budíku znamení, že do mě musí ducat tak dlouho, dokud nevstanu, protože pro něj je to signál - panička vstává, dostaneme maso :mrgreen: Horší je to o víkendu, kdy se chci vyspat a od pěti prevít chodí, ducá, ťapká, vrká jak holub a vynucuje si pozornost :zed: Občas vstanu, občas mu syn dá najíst, tedy všem třem, a to se mi podaří spát i do osmi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.6.12 21:24

Kočkám se stříhají drápky? To by se mi hodilo 8o To mě nikdy nenapadlo :oops: Protože Ducka hodně intenzivně „tlapičkuje“ předníma a má ty drápy jak jehly ostré, moje stehýnka ubohá jsou již značně poznamenaná :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.6.12 21:33

Jj, stříhají… Ale já sama jsem to nikdy nedělala a asi bych to neriskla. U našich koček tak max veterinářka v celkové narkóze, jinak by byly ruce na cucky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.6.12 21:38

No… stříháme od koťátka… občas sice protestují, ale mají smůlu :lol:
Posadím si je do klína jako miminka, zády k sobě, levou rukou beru postupně tlapku za tlapkou a loktem si je přidržuju, at nezdrhnou… a cvakačkama jedu, čím rychlejí, tím méně nasratá kočka seskakuje na zem :mrgreen:

Jednak mě pak tak nebolí škrábání při hraní si, a taky nemusím mít strach, aby někde nezůstali viset za pacinku, když nejsem doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
28.6.12 21:40

A to všechno jen a pouze dvěma rukama??? Tak to tedy poklona…já bych jim nejspíš ucvakla i packu, jak by šermovaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.6.12 21:49

JO jo, ted už jen dvěma rukama :-) Dříve jsme ale Lotynku museli pevně zabalit do deky a nechat venku jen pacinku k ostříhání. Ale i dneska mi u toho nadávají a cukají s tlapkama, ale já jsem silnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
29.6.12 09:23

Ahoj kočkomilky :kytka:

stříhání drápků jsem zkusila jednou a už to nedělám :mrgreen: raději :oops:

Hřeben je náš úhlavní nepřítel číslo jedna, ale drží, držkuje u toho, chytá ho, ale v podstatě drží :mrgreen: tak se snažím ho nenasírat moc často, ale tak obden, ale těch chlupů třeba u ocásku, to je masakr :zed:

Holky, mazlení… jo, mazel je, ale ne moc dlouho… nicméně, drápkuje pořád, před spaním se nechává uhladit pořád a ráno mě budí drápkováním opět :mrgreen:
Ale neumí ducat hlavičkou na hlavu, to nedělá :think: jako očichá mě, olízne :mrgreen:, nejlépe třeba namazané rty, ale neducá :mrgreen:

On je vůbec trošku jako pejsek… :think: je možné, že je tak ovlivněn Agátkou? :think: hraje si, ale hodně nosí hračky a přemísťuje jako Agátka, ta má růžového pantera, Artík plyšovou kytku :roll: nekouše, fakt ne, neškrábe, ani když ho „miluju“ přes jeho protesty :lol: ale olizuje mi ruce… a tak… :think:

Jinak dnešní ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
29.6.12 10:04

Tak u nás se zvykalo na stříhání drápků a česání od mala. Tak vždy když začnu musím vzít první ti co zdrhaj a jsou v čudu. Nejdřiv čapnu kocoura pak jdu pro nástroj. Jinak by věděli co dělaj. A když začnu u jednoho a ten protestuje, tak ostatní vylezou a přihlíží. Tak nenápadně čapnu jinýho a tak to jde dál dokola a pak dostanou pamlsek.

@AgatkaZ Mi máme doma taky kočko-psa. Pořád něco v puse nosí a maj doma i psí hračky. Prostě jiná povaha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
29.6.12 12:11

Tak jestli jsou spolu Agátka a Artík odmalička, nebo Artík odmalička s Agátkou, tak toho určitě mohl hodně odkoukat, znám takové případy :-)
Nás o víkendu asi bude čekat stříhání chuchvalků na zadečku, tak jsem zvědavá, kdo to odnese nejvíc… Zas bude řvát kočka i já, muž bude držet kočku za (možná nakonec i pod :lol: ) krkem a bude z nás na nervy… Tož co, nějak to dopadne, desinfekce a náplast doma je :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
29.6.12 12:15

@Jáňour jsou spolu, tedy, Agátce je už 9 let, mám pocit, že ho vzala jako svoje mládě…dokonce měla zvětšenou i mléčnou žlázu :mrgreen: a taky ho dodnes pořádně cepuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
29.6.12 13:05

@Jáňour Náhodu držení pod krkem, samozřejmě ne škrtit je velmi účiné. Ponejvíc kočka drží. Vyděla jsem to u kamarádky, když koupe ty svoje obludy. Chytí je lehce pod krkem a drží. Zrovna si stěžovala, že tak nemůže chytit toho svýho aby poslouchal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
29.6.12 13:47

Artík prvně objevil kouzlo kytky ve váze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie