Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1185
11.6.12 14:01
@Jája8 píše:
Ukazujou se vám moje příspěvky? Já tam vydím jen čáru :nevim:

Tiež tam vidím len čiaru, ale iba v tom jednom z 13:57 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.6.12 14:03

Přijdu do práce po třech týdnech a všude zmatek. Vedu a starám se o zahradnické centrum sama. Není vše zapsáno co je prodané, zlikvidované, či nové zboží přišlé. Prodávalo se i za špatné ceny a všude půl metrový plevel. :? A pan ředitel si představuje, že to má být dáno do pořádku hned. A dohaduj se s chlapem a zvlášť vysazeným na ženský. No má smůlu já se nedám, ale náladu to člověku nezpraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
11.6.12 14:11

@Jája8 hm, tak to je blbé, no..ale šéfovia sú už takí. :) musíš sa nad to povzniesť, jedným uchom dnu, druhým von…urobíš si svoju prácu a ide sa ďalej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
11.6.12 14:46
@Jája8 píše:
Přijdu do práce po třech týdnech a všude zmatek. Vedu a starám se o zahradnické centrum sama. Není vše zapsáno co je prodané, zlikvidované, či nové zboží přišlé. Prodávalo se i za špatné ceny a všude půl metrový plevel. :? A pan ředitel si představuje, že to má být dáno do pořádku hned. A dohaduj se s chlapem a zvlášť vysazeným na ženský. No má smůlu já se nedám, ale náladu to člověku nezpraví.

Nejhorší je srážka s blbcem a pokud je to ješitný chlap, tak je to o to horší. Taky jsem měla tak super šéfa. Šla jsem jako vedoucí oddělení drogerie, které bylo totálně před krachem a on si myslel, že to za den dva dám všechno do pořádku a lítal tam jak pominutý, že jakto, že to nejde a nebyl schopný pochopit, že ruce mám dvě a nohy taky. :cert: Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.6.12 15:10
@Sebinah píše:
Pridávam foto kocúrika, ktorý mi nedávno zomrel a hrozne moc mi chýba… :´( takto zvykol hajať…náš milovaný Leo :srdce: :srdce: :srdce:

Já toho svého zrzečka Piškotka zdědila po mamince, musela jsem ho vzít, vážil jen 2,2 kg, vychrtlý až hrůza, jsem to obrečela a jel prostě s námi domů. Byl zlatounký, hodný, pořád měl strach, že ho opustíme, tak byl věčně na někom nalepený a spal s námi v posteli :-) Před 2 lety mi umřel ve skoro 12 letech na selhání ledvin, obrečeli jsme ho řádně, a po prázdninách na jeho „místečko“ přišel prcek, a to je teda pravý opak toho našeho zlatíčka :lol:
A jméno Piškot mu dala právě mamka :-) říkali jsme mu i Fiškusek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.6.12 15:25
@Elata píše:
Nejhorší je srážka s blbcem a pokud je to ješitný chlap, tak je to o to horší. Taky jsem měla tak super šéfa. Šla jsem jako vedoucí oddělení drogerie, které bylo totálně před krachem a on si myslel, že to za den dva dám všechno do pořádku a lítal tam jak pominutý, že jakto, že to nejde a nebyl schopný pochopit, že ruce mám dvě a nohy taky. :cert: Drž se. :hug:

Jo tak tady s tím krachem to není taky daleko, ale spíše v dohlednu. Drží to tu jen intr dívčí protože by neměl kam dát kraj děti ze školy. Tohle je velkej areál školní staek, Mělník název to má. No předemnou kluk co tu byl tak měl měsíčně bez DPH 3000-5000 já mám kolem 100 000 a někdy více a zdá se mu to málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.6.12 21:13

Jájo,

onoje asi všude něco :nevim: pět let jsem pracovala u otce, každý mi říkal - ty se máš, ty děláš u tatíka..... jediná výhoda??? Mohla jsem dostudovat a jezdit autem. Jinak jsem měla nejnižší plat ve firmě a po tom, co zemřela mamka, se naše komunikace omezila na ranní a odpolední strohé „ahoj“ :zed: Když to řeknu na plno, tak i urnu s ostatky jsem si musela na drzo vzít, abych ji uložila, neměl ani tolik slušnosti, aby mi ji dal nebo jel se mnou :cert:
A dnes? Komunikace veškerá žádná…

Ted dělám ve velké organizaci, kde ti co makají jsou menežmentu k smíchu, bez možnosti být ohodnoceni za nadstandartní výkon (mám ted na mysli jednu kolegyni, která dělá nedobrovolně kde jakou funkci, práce má až nad hlavu a ohodnocení za to nulové, pracovní smlouvu opět jen na dobu určitou) :nevim: A když šéfka utrousila, že nestíháme, máme moc práce - vedení prohlásilo, tak je vyhodíme ne? Však to nejsou jaderní fyzici…

Myslím, že z totoho si sama uděláš obrázek, jak to všude funguje :? :cert:

A jako perlička - my „dole“ nesmíme používat tituly z VŠ, nebo vrchnost tituly neoplývá, tak nám ty naše raději zakázala, at nevypadají jako nevzdělanci … nezbývá se tomu než smát… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
11.6.12 21:16

Ach jo, tak to má Elí zase do krve stržený celý :roll: … To bez límce nevím jak dá potvůrka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.6.12 21:19

Ahoj! Jé, to je milovníků koček. Přidávám se. Mám dvě čičindy, ale nejraději bych jich měla daleko víc, jenže to by mi doma neprošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.6.12 21:26

Náš Piškotek a jeho „spinkací“ pozice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.6.12 21:28

Moc hezounký, jako Garfield.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.6.12 21:34
@83Eliška píše:
Moc hezounký, jako Garfield.

Eli,
tady frčely ted fotky „tygrů šalvozubých“ :lol: no a protože náš Piškot měl jen spodní špičáky, vypadal fakt „kouzelně“ :lol:
Já někde mám i lepší fotky, ale jako na potvoru je ne a ne najít…

A dneska jsem natáčela Samíka, jak vrní, to bylo boží… zalehl průvodce po Šumavě a vrněl o 106, pusina moje, tak jsem si to užívala, mazlila, drbala ouška no prostě bájo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.6.12 21:45

Nafrkám vám tady pár fotek… první je pro pobavení - toto bylo v jednom autě místo parkovacích hodin :mrgreen:
Druhá - můj výtvor k synovým 11 narozkám

čtvrtá - kočanda na výstavě v „kleci“ to měla evidentně všechno u prdélky :lol:

a zbytek je náš Piškotek :srdce: a jeho úžasné zelené očička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
11.6.12 22:18

Ty jsi šikulka, krásný dort. Také peču, ale takový bych neuměla. Piškotek je krásný, nejvíc se mi líbí jeho fotka mezi květinami, jak kouká nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
11.6.12 23:25

Zítra zas letím na veterinu, to je hrozný, co tam má:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný