Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
10.6.12 10:05
@Jája8 píše:
Tak máš aspoň někoho s kým se poňucháš a trošku zapomeneš, kočičáci jsou taková terapie. Jednou to přejít musí a než se naděješ určitě to bude dobrý. :hug:

Ony jsou fakt zlata moje čarodějné. Přesně večer věděly, že je mi smutno a vlezly si uplně ke mně všechny. :´) Normálně spí Corala buď na parapetu nebo pod postelí pod mojí hlavou, Wicca vedle hlavy a Sally v levém dolním rohu postele. Ale večer se na mě namačkaly a předly všechny, což je sááááákra co říct. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
10.6.12 10:07

@Jája8 nůžky? :mrgreen: to by na naše zlatíčka neprošlo…

my stříháme štípačkama (jako normálníma elektrikářskýma kleštěma) - ty štípačky přímo na drápky se hned hrozně ztupí, ale nářadí máme kvaitní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
10.6.12 10:09

Holky já nemůžu dostat z hlavy jeden zverimex u nás. :,( Mají ho přímo v hypernově, s různými zvířátky, ale všechno bývaly takové terarijní, v pohodě.. teď jsme byli nakoupit v hypernově a šly kolem toho a oni v těch malých prostorech na myši, potkany, apod. hlodavce měli strčené fretky. Já nevěděla, jestli to tam rozmlátit nebo brečet. Fretulky potřebují spoustu místa, běhat, volnost a oni tam v nějakých možná 70× 40× 50cm.. takové nešťastné, smutné, ta jedna větší neměla místo ani na protáhnutí pořádně. :,( A nevím, jestli je to v nějakém zákoně, že bych na ně podala oznámení, stížnost nebo něco. Nemůžu to už dva dny dostat z hlavy. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
10.6.12 13:38
@Jája8 píše:
@Sebinah Přesně takovou kočinu, stříbrnou bych strašně moc chtěla, ale nejdřiv se musí sehnat větší byt nebo tenhle nafouknout :mrgreen: Jinak nevíš jakou maj povahu? Pro mě jsou strašně kouzelné prostě jednou tuhle budu muset mít :mrgreen:

Povahu majú úplne perfektnú..!! Ja som doteraz mala síce tú česť len so samými bojkami, čo občas utekajú ešte aj predo mnou akoby ma nepoznali :D ale to prejde. Ten prvý čo som mala, od začiatku čo sme ho priniesli domov tak spával zašitý v kuchynskej linke :mrgreen: No a naša nová, tá je ešte mladá, ale odvahu má…cudzích sa síce bojí, ale na ulicu vybehnúť jej nerobí problém :) tiež je to hrozne zvedavé plemeno :) musí ísť všade za mnou atď o wc ani nehovorím. No a sú hrozne moc vĎačné, určite nebudeˇš ľutovať keď si jednu zaobstaráš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.6.12 18:10

@Elata Mě takové věci taky často trápí… Jenže prostě nemůžu zachránit všechna zvířátka a nakrmit všechny hladové děti atd… Takže to úmyslně vytěsňuju z hlavy, jinak bych se zbláznila.
Můžeš zajít za vedoucím té prodejny a něco mu k tomu říct, ale pochybuju, že to k něčemu bude. Ale třeba jo.
Na rybičkovém serveru se jednou řešilo, že někdo prodával taková nástěnná „akvárka“, polokoule s vodou, že prý ideální pro betty (bojovnice), tak mu pár lidí napsalo, že jako pro rybu vůbec. A on si to dal do popisu zboží, že není vhodné pro chov ryb - předtím jen přepsal od výrobce.
Sice to nezabrání lidem si to koupit, ale aspoň něco.

Já jsem nějak znavená a asi ještě budu, chlapův brácha se ženou mají trojčata a ona je teď v nemocnici a holky jsou u nás, on musí chodit do práce… O prázdninách jim budou čtyři roky. K tomu ta moje cácora…
Sice jsou jakože „u babičky“ v patře, ale do dvou odpoledne by s nimi byl jen sám děda, babi chodí taky do práce… takže jsou u mě. Děda aspoň uvaří=)
Sice jsou relativně hodné, ale přece jen je to velká zodpovědnost a spíš taková psychická únava z věčného hlídání, aby se jim nic nestalo hlavně - přece je rozdíl mít na starosti svoje nebo „cizí“ děti. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
10.6.12 18:29

@PjckjsANEBjája no mi máme takové a zatím to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
10.6.12 18:33

pipet trojčata a k tomu svoji v podobném věku? Kde je zásuvka? Potřebuju olizovat něco elektrického už z té představy.. Uf! Máš moji poklonu a upřímnou soustrast, mně by z nich přeplo. Já i do školky jen vběhnu, předám, vběhnu seberu svoji a rychle pryč. :lol: Cokoli nad počtem DVA mě děsí (pokud nejde o zvířata). :lol:

S tím obchodem - majitel tam právě nebývá. Má víc obchodů a kancelář má uplně jinde. Je tam vždycky jen prodavačka.. :( No zkusím se jí zeptat, jestli by nešlo aspoň je dát do větší klece nebo něco.. chudáci v terárku zavřené.. to uvidím ještě dlouho. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
10.6.12 18:36

Tak jsme dnes od veterinářky na tu chřipku dostali nové prášky, tyhle nějak nezabírají. Chudák vždy odpoledne a večer má teplotu, hoří mu hlavička a má úplně sklený očička. A za 4 dny jdeme na kontrolu. Chudák papá jen konzervy pořád ho bolí v krku, tak mu z nich musím dělat kašičku. Teď váží 2,14 kg, což se samozřejmě nelíbí ani doktorce, ale prý když teď marodí se s tím nedá nic dělat.

Jinak ptala jsem se na to, že když jsou vidět třetí víčka jestli to znamená, že je kočce špatně. Doktorka říkala, že to v prvním případě značí průjem a pokud je jí hodně špatně tak se to také může objevit. Ten náš to má vždy při teplotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
10.6.12 18:39

To znám, jsme takhle zachraňovala činčilu a osmačku s mláďaty. Často takhle potkám nějak zubožená zvířátka, ale snažím se to vytěsnit. Ono i kdybych si je vzala daj tam zas jiné a do nekonečna to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
10.6.12 21:32

holky, něco pro rozveselení :) aneb…to si takhle koupíte schůdky menší než máte kočku ;)
a samozřejmě že je to nejoblíbenější místo koček - momentálně jsou schůdky totiž v kuchyni a oni z nich tak vidí na linku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.6.12 06:23
@PjckjsANEBjája píše:
holky, něco pro rozveselení :) aneb…to si takhle koupíte schůdky menší než máte kočku ;)
a samozřejmě že je to nejoblíbenější místo koček - momentálně jsou schůdky totiž v kuchyni a oni z nich tak vidí na linku :roll:

Vidím, že nejen u nás vedou nejmenší možná místečka první příčky :lol: Super fotky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
11.6.12 08:01

@KačuliKačka ale co mu dalo práce přijít na to, že:
a) na plošinu se prostě nevejde a bude mu něco padat
b) jak i při tomhle faktu ulehnout, aby nepadal :mrgreen:

ale očividně i kočky intuitivně vytuší něco o nutnosti těžiště nad pevnou podporou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
11.6.12 09:41

Zabudla som sa spýtať, či máte niekto mačku, ktorá pribehne na zavolanie ako pes :D pretože včera sme si s priateľom uvedomili, že tá naša je skorej pes ako mačka :)stačí zavolať a je v posteli vyvalená hore bruchom a apripravená na škrabkanie. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.6.12 09:50
@PjckjsANEBjája píše:
@KačuliKačka ale co mu dalo práce přijít na to, že:
a) na plošinu se prostě nevejde a bude mu něco padat
b) jak i při tomhle faktu ulehnout, aby nepadal :mrgreen:ale očividně i kočky intuitivně vytuší něco o nutnosti těžiště nad pevnou podporou :palec:

Boží zdůvodnění fakt :lol: Vidíš jak máš inteligentního kocoura????? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.6.12 09:51
@Sebinah píše:
Zabudla som sa spýtať, či máte niekto mačku, ktorá pribehne na zavolanie ako pes :D pretože včera sme si s priateľom uvedomili, že tá naša je skorej pes ako mačka :)stačí zavolať a je v posteli vyvalená hore bruchom a apripravená na škrabkanie. :pankac:

Nám to tak dělal starý kocourek Piškot, ten byl jak kočkopes, všude s námi, na zavolání přiběhl, spal zásadně na komkoliv přilepený, na gauči na nás nalepený, bobátko moje :hug:
Jinak naše kočky všechny přiběhnou na zavolání jménem, i když ne vždy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný