Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@AgatkaZ píše:
@Jája8 ano přesně taka nejhorší je,že Artík miluje ty chlapy, takže na přítele mňouká
, kolikrát ho musíme chtě nechtě vyhodit z pokoje
když my máme 1+kk
už se těším na vlastní ložnici - tam budou mít zákaz vstupu. pokud někde kočky nesnáším, tak je to v šatní skříni
a samozřejmě že stačí vteřina, než se natáhneš do košíku s ponožkama a už je kočka nakvartýrovaná v nejvzálenějším a nejzaskládanějším rohu skříně
snesu všecko, i na záchod se mnou chodí, ale ve skříni mě teda točí - oni se tam pak nechají zavřít, neozvou se a pak řeší problém nedostatku písečku do povlečení
a větrej tu hlubokou skříň
jako já už jen čekám, až jednou takhle dojde (teď po kastraci „rozehranej“) kocour k chlapovi zezadu a vytáhne drápky na jeho houpající se zajímavou věcičku
zvlášť když ho teď chlap naučil lovit chlupatej balónek, co mu pověsil za gumičku z lustru ![]()
No milenec naštěstí pochopení má
, nebo přinejmenší nemá námitky ![]()
@PjckjsANEBjája píše:
jako já už jen čekám, až jednou takhle dojde (teď po kastraci „rozehranej“) kocour k chlapovi zezadu a vytáhne drápky na jeho houpající se zajímavou věcičkuzvlášť když ho teď chlap naučil lovit chlupatej balónek, co mu pověsil za gumičku z lustru
myslím, že toto nepotřebuje ani komentář
![]()
Obrázek strašně boží. Jsem si ho ještě večer hodila na FB, veliký úspěch u mačkomilců.
U nás taky sedí všechny obrázky, ale od situace, kdy jsme pod peřinou dělali divné pohyby a kočka myslela, že si s ní chceme hrát a skákala nám po peřině jsme přešli na verzi „vyhnat všechno živé, zavřít a pak tulit“.
Samozřejmě jsou pak dámy vysoce uražené.
KAčuli děsíš mě časem Tvých ranních příspěvků. ![]()
@Elata píše:
Obrázek strašně boží. Jsem si ho ještě večer hodila na FB, veliký úspěch u mačkomilců.U nás taky sedí všechny obrázky, ale od situace, kdy jsme pod peřinou dělali divné pohyby a kočka myslela, že si s ní chceme hrát a skákala nám po peřině jsme přešli na verzi „vyhnat všechno živé, zavřít a pak tulit“.
Samozřejmě jsou pak dámy vysoce uražené.KAčuli děsíš mě časem Tvých ranních příspěvků.
Neboj, já jezdím do práce na 6h, at stihnu ráno udělat v klidu to, na co se potřebuju soustředit ![]()
@KačuliKačka píše:
Neboj, já jezdím do práce na 6h, at stihnu ráno udělat v klidu to, na co se potřebuju soustředit
To mi došlo, ale stejně mě ten čas děsí. To chodím obvykle čůrat
a totálně nepoužitelná se vracím do postele, abych 7:30 vstávala a budila dítko do školky, které na mě taky čumí jak vytažené z jiného světa. ![]()
Ahoj holky ![]()
naposled jsem psala že jsme přišli o kocourky včera jsem si přinela dvě nádherný kotátka ![]()
Tak to by chtělo co nejdříve fotečky, ať máme zas nad čím dělat áááách ![]()
jasně včera jsem dávala na Facebook , ale jak se to nahrává sem??
@mamca 1 : fotky sa tu pridávajú tak, že vpravo hore nad tabulkou, kde píšeš klikneš na „Přidat fotky“ ![]()
@Sebinah píše:
@mamca 1 : fotky sa tu pridávajú tak, že vpravo hore nad tabulkou, kde píšeš klikneš na „Přidat fotky“
děkuji
Tak tady jsou ![]()
Omlouvám se lepší fotky nemám pochopitelně se na ně vrhli děti a nedali je z ruky tak je dnes vyfotim pořádně ![]()
@manca 1 : zle som napísala tvoj nick, prepáč
tak pridám aj ja niečo, máme mainskú mývaliu, volá sa Lilly, a práve mi okupuje priateľa spiaceho v posteli
hajajú spolu každý deň. ![]()