Kočka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
13.3.06 15:11

Kiro, ještě jsem zapoměla: důležité ! :

Pokud rýmu vašeho nalezenečka způsobuje herpes nebo chlamydiová infekce, musíte být obzvlášť opatrní, protože ty jsou přenosné i na člověka a kočka může být bacilonosič. Takže jestli vám veterinář nedělal testy, skutečně si raději najděte jiného.

• Citovat
  • Upravit
414
13.3.06 16:11

Bebátko, mám stanici na barmské kočky, tohle je ale naše siamka - kastrát :) Máme dvě barmy, siamku a obyč číču. (http://petitepatte.aprilmouse.net)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
13.3.06 16:14

Jůůůů kočičí poradna :D .
Aprilmouse prosím tě naše kočka Rozárka žere janom Kitekat nic jinýho nechce.Ráda bych jí dopřála kvalitnější žrádlo, ale stávkuje a nežere.Jak dlouho to může trvat.Slyšela jsem, že prý je v tom levným krmení hodně soli a kočky jsou na tom zavislý :?:
Děkuju Hanyna
PS:docela bych uvítala kdyby míň kadila alespoň by mě Honzík nepředbíhal s vyndaváním hovínek a uklízením kamkoliv :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
13.3.06 16:20

HANYNO, jde o to, co jí v rámci „kvalitnějšího žrádla“ překládáš :) Protože průmyslově vyráběné konzervy jsou na jedno brďo. Zkus koupit lepší granule - Hills, Iams - neznám kočku, která by jimi opovrhla. A uvidíš ten lesk kožichu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
13.3.06 17:11

Nevim jak se jmenuje - to žrádlo něco z potřeb pro chovatele co mi doporučil prodavač.Granule nikdy nejedla no uvidíme a zkusíme.Díky moc.
Uvažovala si o založení ekočky? :D :D
 Hanyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
13.3.06 17:24

Hanyno, já ji dokonce založila :D :D ale teĎ mám jiné starosti. Navíc už dvě ekočky existují - www.kocka-info.cz a www.modrykocour.cz :) jinak mě patří http://atlas.aprilmouse.net - ale jelikož do práce na tom mi přišlo dítě a úplně jiné starosti, tak už to bohužel zůstane nedokončené :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
18.3.06 20:38

Tak kocour je naočkovanej,odčervenej.Jen tu kastraci nám odložili,až prý bude starší.Taky se nám zlepšilo to kadění.Dostává jednou denně maso,jinak granule a chodí na záchod tak 1-2× denně.A taky už má svůj vlastní záchod a nechodí na starý plech.Teď ještě uvažujeme o nějakém škrabadlu.
 Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.4.06 15:46

Kocouři a miminko

Chtěla bych se zeptat, co všechno je třeba udělat za opatření před narozením a po narození miminka, když máme dva kocoury. Jsou vykastrovaní a čistě domácí. Začátkem července se nám narodí 1. mimi. Mám obavy z alergie, zalehnutí, žárlivosti a možnosti nákazy. Máme rozdělit byt na miminkovskou a kočičí část? Jaké máte zkušenosti s reakcemi koček na nové miminko? Předem moc děkuju za rady a zkušenosti. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
1.4.06 19:05

Kacule, znám spoustu lidí, co mají kočky i miminko a z 90% kočky na dítě žárlí a rozhodně nemají v plánu se s ním setkávat častěji, než je bezpodmínečně nutné. Takže takový ty řeči o zalehnutí, udušení, poškrábání - jsou z valné části založené na stejné pravdě, jako černa kočka přes cestu sto let neštěstí :)) Vůbec bych si s tím na tvém místě nedělala starosti, ono se to samo poddá… naopak je to skvělé pro miminko, protože získá vrozenou imunitu na různé alergie a astma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
4.5.06 20:18

Tak jsem dala na tvoje rady Aprilmouse a dneska jsme si přinesli další kotě,je to poloangorák a je modrej,ten větší kocourek se ho zatím bojí.Teď ještě vykastrovat kocoura aby přestalo to mňoukání.
 Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
4.5.06 20:56

Binky, vydržte, tak do týdne si zvyknou :) Jinak gratuluju, je to to nejlepší řešení, uvidíte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
4.5.06 20:59

Jsem zvědavá jak zvládneme první noc s tak malým koťátkem.Co doporučuješ k jídlu?
 Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
4.5.06 21:02

Nenapsalas, jak MOC je malý :) Ale kotěcí konzervičky a granulky každopádně :) to už by baštit měl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
4.5.06 21:47

Řekla bych že jsou mu tak 2 měsíce.Jo a taky žere kočkolit do kterého choděj na záchod.
 Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
4.5.06 21:50

Jé to je ještě malinký… škoda že nemohl zůstat u maminky dýl :) No nic už. S tím kočkolitem bacha, to dělá většina malých koťat, pokud je hrudkující, tak se jim může slepit v bříšku a můžou na to až umřít… je lepší, na dobu, než přestanou (obvykle dva nejdýl tři týdne) dávat nějakou nehrudkující (např. Mici). Jinak jak říkám, kotěcí konzervičky dělá třeba Whiskas, jinak je nejlepší najet pak na kočičí granulky… my krmíme IAMS, Hills… sice je to dražší, ale nejkvalitnější :) tak asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný