Kočka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
20.1.17 10:23

Jak lze kočce vysvětlit, že danou věc dělat prostě nesmí…jako třeba tohle nekončící vřískání :nevim: já to nějak přežiju, ale sousedé to dlouho trpět nebudou :think: máte nějaké přijatelné tresty? Něco, čím té kočce domluvit :,( moje kočky tohle nikdy nedělaly, až tenhle nový kocourek :think: většinou si někam zalezly (třeba k nám) a byl večer klid. Neřeknu, kdyby mu něco chybělo, ale z mého pohledu má vše, co měl i celý minulý týden…možná si s ním i dokonce hrajeme víc. Kolegyně řekla, že by se mohl klidně mrouskat. Je mu sedm měsíců a její kočka se začala prý už v šesti měsících shánět po kocourovi 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
22.1.17 19:38

@chiquittas
Jestli je mu 7 měsíců, tak je dost pravděpodobné, že začíná řádit. Určitě vykastrovat, v tomhle věku už by to mělo být bezpečné. Může ti ještě začít značkovat!
Naši kocouři začali otravovat už v 6 měsících a jen kvůli jednomu se ještě chvíli čekalo, bo měl podle veta pomalejší vývoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.5.17 13:11

Prosím p radu

Ahoj chci se zeptat mame kocourka a s přítelem se odhadujeme co může mit v sobe za plemeno. Poradíme nám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
20.5.17 13:17

@Mialize mě připomíná Mainskou mývalí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
20.5.17 13:21

@Mialize Naaadhernyy kocourek :andel: a taky mi nejvic pripomina Mainskou myvali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.5.17 13:28

@Mialize podle fotky bych tipla sibiřskou kočku nebo maina strejchnute klasickou evropskou. Tak jako tak asi dost naroste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.5.17 13:53
@lukresia píše:
@Mialize mě připomíná Mainskou mývalí

no taky si to myslíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.5.17 13:55
@Krtiinka píše:
@Mialize Naaadhernyy kocourek :andel: a taky mi nejvic pripomina Mainskou myvali

děkujeme. Pripada obcas jako Norska lesní právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.5.17 13:56
@Tichošlápek píše:
@Mialize podle fotky bych tipla sibiřskou kočku nebo maina strejchnute klasickou evropskou. Tak jako tak asi dost naroste :mrgreen:

tak to se s Filipkem mame na co těšit. Pry je vekove cca mezi 1 az 2 rokem těžko rict :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.4.19 09:58

Dobrý den, chtel bych se zeptat máme kočku a ta ma 2 koťata mají 4 týdny a kočka na ne často útočí vždycky dame kočku pryc prosim o radu co ďelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.4.19 11:00

@Jakub73 kočka to muže dělat ze stresu. Má vlastní klidné místo, kam muže zalezt? Není kolem ni hluk a příliš pohybu? Muže byt citlivější, když má mladé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
28.12.21 17:02

Kočka všechno sežere

Ahoj. prosim o radu co s našim skoro ročním kocourkem.mame dva kocoury( bráchy, rok po sobě) sphinxe.ten starší je bezproblémový. Ale ten mladší od té doby co jsme ho nechali v listopadu vykastrovat žere všechno na co přijde…jakože ne jen jídlo ale i gumičky do vlasů, olizuje mýdlo, žere kdejaký kousek sáčku…mám tři děti a uhlídat aby se nikde nic nevalelo je dost složité. Navíc se mi zdá i pohublý. cím to může být? kupujeme kvalitní krmivo, občas jim přilepšim masem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
30.12.21 00:15

@admenL na veterinu a nechat vyšetřit, může mít zdravotní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.7.25 09:32

Kocka a koťata

Ahoj, potřebuji poradit, máme kočku po porodu 3 dny, poslední dva dny pozorujeme, že občas jde spíše k jedné straně. Myslíte, že to je únavou? Nebo omdlévá? Či vážnější zdravotní problém? Moc děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný