Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jak lze kočce vysvětlit, že danou věc dělat prostě nesmí…jako třeba tohle nekončící vřískání
já to nějak přežiju, ale sousedé to dlouho trpět nebudou
máte nějaké přijatelné tresty? Něco, čím té kočce domluvit
moje kočky tohle nikdy nedělaly, až tenhle nový kocourek
většinou si někam zalezly (třeba k nám) a byl večer klid. Neřeknu, kdyby mu něco chybělo, ale z mého pohledu má vše, co měl i celý minulý týden…možná si s ním i dokonce hrajeme víc. Kolegyně řekla, že by se mohl klidně mrouskat. Je mu sedm měsíců a její kočka se začala prý už v šesti měsících shánět po kocourovi
![]()
@chiquittas
Jestli je mu 7 měsíců, tak je dost pravděpodobné, že začíná řádit. Určitě vykastrovat, v tomhle věku už by to mělo být bezpečné. Může ti ještě začít značkovat!
Naši kocouři začali otravovat už v 6 měsících a jen kvůli jednomu se ještě chvíli čekalo, bo měl podle veta pomalejší vývoj.
Ahoj chci se zeptat mame kocourka a s přítelem se odhadujeme co může mit v sobe za plemeno. Poradíme nám?
@Mialize Naaadhernyy kocourek
a taky mi nejvic pripomina Mainskou myvali
@Mialize podle fotky bych tipla sibiřskou kočku nebo maina strejchnute klasickou evropskou. Tak jako tak asi dost naroste ![]()
@Krtiinka píše:
@Mialize Naaadhernyy kocoureka taky mi nejvic pripomina Mainskou myvali
děkujeme. Pripada obcas jako Norska lesní právě
@Tichošlápek píše:
@Mialize podle fotky bych tipla sibiřskou kočku nebo maina strejchnute klasickou evropskou. Tak jako tak asi dost naroste
tak to se s Filipkem mame na co těšit. Pry je vekove cca mezi 1 az 2 rokem těžko rict
![]()
Dobrý den, chtel bych se zeptat máme kočku a ta ma 2 koťata mají 4 týdny a kočka na ne často útočí vždycky dame kočku pryc prosim o radu co ďelat.
@Jakub73 kočka to muže dělat ze stresu. Má vlastní klidné místo, kam muže zalezt? Není kolem ni hluk a příliš pohybu? Muže byt citlivější, když má mladé
Ahoj. prosim o radu co s našim skoro ročním kocourkem.mame dva kocoury( bráchy, rok po sobě) sphinxe.ten starší je bezproblémový. Ale ten mladší od té doby co jsme ho nechali v listopadu vykastrovat žere všechno na co přijde…jakože ne jen jídlo ale i gumičky do vlasů, olizuje mýdlo, žere kdejaký kousek sáčku…mám tři děti a uhlídat aby se nikde nic nevalelo je dost složité. Navíc se mi zdá i pohublý. cím to může být? kupujeme kvalitní krmivo, občas jim přilepšim masem…
@admenL na veterinu a nechat vyšetřit, může mít zdravotní problém.
Ahoj, potřebuji poradit, máme kočku po porodu 3 dny, poslední dva dny pozorujeme, že občas jde spíše k jedné straně. Myslíte, že to je únavou? Nebo omdlévá? Či vážnější zdravotní problém? Moc děkuji za názory.