Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LucajdaS píše:
Já mám pár uživatelek se kterýma moc nesouhlasím, ale nevadí mi a pak je jedna, kterou fakt nesnáším a když někde přispívá, tak se mi tak protáčí oči v sloup, že na ten notes ani pomalu nevidím
která ![]()
@maritimka sakra ty máš zamknutý profil, takže se nedozvím v které debatě jsme si lezly na nervy ![]()
@chatwenna píše:
Jsem si temer jista, ze ja
Ty taky ne, teba mám i někdy ráda
![]()
@LucajdaS píše:
Já mám pár uživatelek se kterýma moc nesouhlasím, ale nevadí mi a pak je jedna, kterou fakt nesnáším a když někde přispívá, tak se mi tak protáčí oči v sloup, že na ten notes ani pomalu nevidím
To má asi každá z nás
. Také mám pár uživatelek, na které raději ani nereaguju a tím zachovávám klidné vody emimina ![]()
@paola white píše:
ehm ehm. my se někdy neshodneme? a v čem se tak běžně neshodujeme? připomeň mi nějakou naší diskuzi?mě nevadí lidi co mají opačný názor, ale vadí mi ti co svůj názor prezentují agresivně a dělají z těch co mají jiný názor voly.
Mateřská demence ti má něco připomínat? No asi tak, jestli tou černou ovcí na tvém seznamu nejsem, tak z toho vyplívá, že si tě zase s někým pletu… By mě zajímalo, kdo tu jiný má takový podobný profilový obrázek…
@chatwenna https://www.emimino.cz/…adka-159545/
https://www.emimino.cz/…lave-158229/
https://www.emimino.cz/…tele-159529/
stačí? ![]()
Ale nedělám si iluze o sobě, sem si 100% jistá, že je tu několik uživatelek, co nesnáší mě a o tom to je, člověk se nemůže zavděčit všem ![]()
@paola white píše:
tak snad nejsi sobec a půjčíš evakuační lodě i jiným ne?
nepujcim
ještě je pár let potřebuju v celku ![]()
@maritimka nebuď labuť a naznač. já se docela hádám, ale nemyslím to zle. pokud nemáš jiný nick tak mezi ty dvě hvězdy jasné nepatříš ![]()
@Jitka1976 On ho ma hrozne malyho… Skoro jako pipku ![]()
Ale kazdy den mu rikam, ze ho nejvetsiho na svete, zvysuje to sebevedomi. Cetla jsem to na e-miminu. ![]()
@chatwenna píše:
@Jitka1976 On ho ma hrozne malyho… Skoro jako pipkuAle kazdy den mu rikam, ze ho nejvetsiho na svete, zvysuje to sebevedomi. Cetla jsem to na e-miminu.
Téma jsem objevila teď, takže píšu a předpokládám, že na asi 30 lidí zapomenu… Takže za mě z těch, co si vzpomenu
´
@Semyaza ![]()
@martina.se ![]()
@paola white ![]()
@tamata ![]()
@Anys
![]()
@Jitka1976 ![]()
@bibianka
![]()
@Gladys - hlavně pro perfektní rady ![]()
@valina1 Ona ví ![]()
@mikuska23 ![]()
@Anael ![]()
@Becky00 ![]()
@gabriela82 ![]()
@Lillypad ![]()
@Jasněnkaa
![]()
@neumisa ![]()
@Poison Ivy ![]()
@Prcek88 ![]()
@Hřiběnka
![]()
@Šája ![]()
@j.a.n.i1
a @mag - samo jak gladys
@dani24687 @žirafátko
![]()
@Vermion ![]()
@babulka01 -
![]()
@Cuarentena ![]()
@Nenulka88
![]()
@Alka
![]()
@Etcetera78 ![]()
@snecek19
![]()
Ty jo, a to jsem beztak dalších X zapomněla…
Příspěvek upraven 09.08.13 v 22:15
@chatwenna píše:
@paola white Ja jsem se zpocatku vubec neorientovala v tom mnozstvi prezdivek, takze s nekym jsem treba v jedne diskuzi souhlasila, v druhe se „pohadala“![]()
Aniz bych si to pamatovala
Ja tebe miluju od diskuze o plenkach
Sak o tom to ma byt ne? ![]()
Když s někým souhlasím tak je mi jedno, ze si jinde jedeme do vlasu:)
Nene, ty si první skupina, někdy nesouhlasím, ale nevadíš mi a někdy s tebou i souhlasím. Ta na kterou sem alergická tady ještě zmíněná nebyla