Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Susanna nn, to jsou velké, třeba oválné náplasti a hlavně barevné, nosí to i staří i lidé.
@Isabellinka píše:
http://www.tejpovacipasky.info/ Tohle myslíš?
jo to je ono, jdu to přečíst, děkuju ![]()
@Jasněnkaa Aha, tak ty tejpy, jak psala @Isabellinka . Nosí to třeba i tenisti atd.
@Jasněnkaa
Není zač
Přítel to používá na trénink, má toho doma spustu ![]()
A jak to nalepit se někde učil, pociťuje subjektivně něco po nalepení a účinky
- dík, neznám nikoho osobně, tak se nemůžu zeptat
.
@Isabellinka píše:
@Jasněnkaa
Není začPřítel to používá na trénink, má toho doma spustu
Já fakt přemýšlela co to je, mladá žena to má nalepené v oblasti lopatek, každou jinou barvu a důchodce na ruce v oblasti zápěstí. To jsou věci toto ![]()
@Jasněnkaa jsou to stahovací tejpy(kineziotaping)
mám jich plný záda, břicho a kyčle
mělo by to pomáhat od bolesti a zároveň stahovat to dané místo. Mám to teď v těhu na břichu a je to super!

A když se jdeš umývat
Mělo by to pomáhat nebo ti to pomáhá
.
@anlendy. píše:
@Jasněnkaa jsou to stahovací tejpy(kineziotaping)mám jich plný záda, břicho a kyčle
mělo by to pomáhat od bolesti a zároveň stahovat to dané místo. Mám to teď v těhu na břichu a je to super!
![]()
@Larr
Maji fyzioterapeuta, který je to učil. Říká, že ten sval je líp zpevněný, může to i minimalizovat zranění v dané oblasti. Ale on je na tom trošku závislí, tak co je na tom pravdy
![]()
EDIT: pardon překlep v íčku ve slově závislí a fyzioterapeut…rychlejší ruce než mozek ![]()
Příspěvek upraven 04.08.13 v 13:32
Zdravíčko
Už několikrát jsem potkala lidi co měli na těle takový velký samolepky/náplasti, na ruce, na zádech…barvy jsou svítivě růžová, žlutá a fialová, co to je? nechci zastavovat lidi na ulici a ptát se
no když to nikdo nebude vědět ani tady tak zastavím a zeptám se.
Děkuji