Kohouti v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42427
8.6.20 22:21

Můžete mi to někdo přeložit, prosím? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
8.6.20 22:26

@Betty MacDonald
Nejspíše ne. Myslím, že žádný rozumný člověk to nepochopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.20 22:35
@Anonymní píše:
Klasika…to jsou chlapy… Mýmu příteli taky vždycky jeden jeho kámoš ukazoval buchty, se kterou si posey kterou vojel a tak prostě. Já vždycky měla akorát nervy, doma jsme se hádali a to dost. Docílila jsem si svého že se sním nestýká,…(nechci být za histerku) ale to jsou prostě kluci kteří nikdy neměli žádný vztah a prostě to jen střídali…a můj přítel byl a je usazený (teď už máme i dítě) a začali jsme spolu jako mladý, po chvíli i bydlet. Jsme spolu už 8 let a rozumové byl od toho kámoše vždycky o hodně výš a sám říkal že ho to nezajímá, ať se radši baví o věcech který jsou pro život důležitý… Vždycky ho odpalkoval.. já bych sním o tom hovořila a řekla narovinu co mi vadí a tak..

Díky manžel taky říká že ho to nezajímá ty jeho věci doma atd,.. Ale je fakt že tenkrát před 2 lety měl stejně starého kámoše z práce a ukazoval mu taky holky a v létě pořád říkal to jsou mrdny pořád sme se doma hádali protože pořád o něm mluvil naštěstí pak kámoš skončil a je hodně daleko a je klid

• Citovat
  • Upravit
2254
8.6.20 23:14

Jestli jsem to správně pochopila, tak by mě spíš zajímalo, proč vám to ti vaši troubové doma troubí, když potom mají doma pěkný peklo :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
8.6.20 23:51

Nerozumím textu, nejsou tam čárky a tečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41142
9.6.20 06:47
@Anonymní píše:
@pikola ženatý není a nikdy nebyl jen přítel a přítelkyně akorát co mi vadí že to říká zrovna tomu mymu a chlubí se mladými holkami myslím že mu ji chce odhodit aby ji sukal

a jak se to „odhazování“ provádí? :think:
raději zapracuj na sobě a svém sebevědomí a zkus být chlapovi trochu oporou. Než řešit něco, co se tě netýká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41142
9.6.20 06:49
@Anonymní píše:
Díky manžel taky říká že ho to nezajímá ty jeho věci doma atd,.. Ale je fakt že tenkrát před 2 lety měl stejně starého kámoše z práce a ukazoval mu taky holky a v létě pořád říkal to jsou mrdny pořád sme se doma hádali protože pořád o něm mluvil naštěstí pak kámoš skončil a je hodně daleko a je klid

a říká ti něco pojem „stíhačka“ a „štěkna“? :think: začínám toho tvého chlapa litovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
9.6.20 06:59
@Anonymní píše:
Díky manžel taky říká že ho to nezajímá ty jeho věci doma atd,.. Ale je fakt že tenkrát před 2 lety měl stejně starého kámoše z práce a ukazoval mu taky holky a v létě pořád říkal to jsou mrdny pořád sme se doma hádali protože pořád o něm mluvil naštěstí pak kámoš skončil a je hodně daleko a je klid

Vy jste oba naprosto primitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
9.6.20 07:09
@Betty MacDonald píše:
Můžete mi to někdo přeložit, prosím? :jazyk:

ne, to fakt nechceš, ubohost sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42427
9.6.20 07:10
@stinga píše:
ne, to fakt nechceš, ubohost sama
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
9.6.20 07:35

Tak já jsem z toho teda vůbec nepochopila, kdo co komu říká (a proč, ale to už je jen detail do skládačky) :lol: Pokud někdo rozklíčoval všechny ty manžely a kamarády a přítelkyně a mrdny na jedné hromadě, má můj obdiv! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.6.20 10:57

@Michelle_M ti to vysvětlím… Zakladatelka se rozčiluje, že jejího chotě neustále zásobuje kolega v práci pikantními historkami ze svého milostného života, ukazuje mu fotky a líčí své milostné eskapády. Navíc nabyla dojmu, že by jednu ze svých milenek rád manželovi přenechal - použila tedy výraz poněkud zavádějíci “odhodil”, ale z textu vyplývá výše uvedené. Již jednoho takového kolegu zažila a neustále se doma kvůli tomu hádali. Zřejmě je její manžel poněkud chudý duchem, jinak si nedovedu vysvětlit, proč se jí s tím doma svěřuje, když je taková štěkna…

• Citovat
  • Upravit
42427
9.6.20 10:59
@Janli píše:
@Michelle_M ti to vysvětlím… Zakladatelka se rozčiluje, že jejího chotě neustále zásobuje kolega v práci pikantními historkami ze svého milostného života, ukazuje mu fotky a líčí své milostné eskapády. Navíc nabyla dojmu, že by jednu ze svých milenek rád manželovi přenechal - použila tedy výraz poněkud zavádějíci “odhodil”, ale z textu vyplývá výše uvedené. Již jednoho takového kolegu zažila a neustále se doma kvůli tomu hádali. Zřejmě je její manžel poněkud chudý duchem, jinak si nedovedu vysvětlit, proč se jí s tím doma svěřuje, když je taková štěkna…
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14614
9.6.20 11:42
@Janli píše:
:hug: Takže jediný problém je vlastně v tom, že manžel je slepičí zadnice :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
9.6.20 11:49
@Michelle_M píše: :hug: Takže jediný problém je vlastně v tom, že manžel je slepičí zadnice :D

A má manželku kravku…to už tak ale bývá…:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný