Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Michelle_M píše:Takže jediný problém je vlastně v tom, že manžel je slepičí zadnice
@carsa píše:
A má manželku kravku…to už tak ale bývá…:)
Prostě taková malá farma ![]()
@KalamityJohn píše:Že jo, nemusím vědět všechno a už vůbec ne kukaci narážky manželových kamarádů
Nechápu, že to vykládá doma manželce
@Michelle_M píše:Takže jediný problém je vlastně v tom, že manžel je slepičí zadnice
No, vlasně jo. Všichni v práci žvaní o tom samým, všude se najde týpek, co si potřebuje honit ego, ale jen tenhle jantar to vykládá doma… ![]()
@Janli Já jsem si totiž nejdřív myslela, že ten zakladatelky manžel je do toho přímo zapojený, protože „a ty holce 26let a mluví s manželem o sexu kdy ho měl a kdy ne“, takže jsem to pochopila tak, že budoucí odhozená mrdna píše oběma chlapům, ale pak mi do toho zase neseděly jiné detaily (jako třeba že mají šťastné a naplněné manželství) a celé se mi to sypalo pod rukama
Moje chyba, že si nedokážu sama v hlavě doplnit interpunkci na vhodná místa ![]()
@Michelle_M ona se moje pětiletá žába vyjadřuje o dění ve školce dost podobně, takže mám trénink… ![]()
@Betty MacDonald píše: Že jo, nemusím vědět všechno a už vůbec ne kukaci narážky manželových kamarádůBez toho se fakt obejdu
Ten můj občas přijde opivnenej a hlásí Franta říkal…A já hned, že to nemusím vědět
(Zvlášť když vím, co je Franta zač
)
Navíc to ženskejm nedá a budou v tom hledat bůhví co - třeba potenciální nevěru. ![]()
@KalamityJohn píše:
Navíc to ženskejm nedá a budou v tom hledat bůhví co - třeba potenciální nevěru.
Přesně tak, vynipat z toho aspoň pidiproblem ![]()