Kohouti v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21112
9.6.20 11:59

Nechápu, že to vykládá doma manželce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42524
9.6.20 12:00
@Michelle_M píše: :hug: Takže jediný problém je vlastně v tom, že manžel je slepičí zadnice :D
@carsa píše:
A má manželku kravku…to už tak ale bývá…:)

Prostě taková malá farma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42524
9.6.20 12:06
@KalamityJohn píše:
Nechápu, že to vykládá doma manželce :think:
Že jo, nemusím vědět všechno a už vůbec ne kukaci narážky manželových kamarádů :jazyk: Bez toho se fakt obejdu :jazyk: Ten můj občas přijde opivnenej a hlásí Franta říkal…A já hned, že to nemusím vědět :mrgreen: (Zvlášť když vím, co je Franta zač :mrgreen: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.6.20 12:17
@Michelle_M píše: :hug: Takže jediný problém je vlastně v tom, že manžel je slepičí zadnice :D

No, vlasně jo. Všichni v práci žvaní o tom samým, všude se najde týpek, co si potřebuje honit ego, ale jen tenhle jantar to vykládá doma… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14628
9.6.20 12:27

@Janli Já jsem si totiž nejdřív myslela, že ten zakladatelky manžel je do toho přímo zapojený, protože „a ty holce 26let a mluví s manželem o sexu kdy ho měl a kdy ne“, takže jsem to pochopila tak, že budoucí odhozená mrdna píše oběma chlapům, ale pak mi do toho zase neseděly jiné detaily (jako třeba že mají šťastné a naplněné manželství) a celé se mi to sypalo pod rukama :lol: Moje chyba, že si nedokážu sama v hlavě doplnit interpunkci na vhodná místa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.6.20 12:32

@Michelle_M ona se moje pětiletá žába vyjadřuje o dění ve školce dost podobně, takže mám trénink… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21112
9.6.20 12:42
@Betty MacDonald píše: Že jo, nemusím vědět všechno a už vůbec ne kukaci narážky manželových kamarádů :jazyk: Bez toho se fakt obejdu :jazyk: Ten můj občas přijde opivnenej a hlásí Franta říkal…A já hned, že to nemusím vědět :mrgreen: (Zvlášť když vím, co je Franta zač :mrgreen: )

Navíc to ženskejm nedá a budou v tom hledat bůhví co - třeba potenciální nevěru. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42524
9.6.20 12:44
@KalamityJohn píše:
Navíc to ženskejm nedá a budou v tom hledat bůhví co - třeba potenciální nevěru. :think:

Přesně tak, vynipat z toho aspoň pidiproblem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný