Kojení a kouření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3071
2.1.16 08:00

@berry4 to psala nejaka LP bo radila nejaka kuracka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.1.16 08:03

@kamce tak snad umíš číst, dole je odkaz.
Je to logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
2.1.16 08:36

Jasne a zrovna ten nikoti je ten zasadni, ze?

Do MM nejen ze pronikaji jine skodliviny, ale koureni meni take jeho slozeni a do jiste miry znehodnocuje.

Ne, ze kamaradka, chce bohuzel skoncit s kojenim. Ale bohudik. Pokud je takovy slaboch, ze se nehecne ani kvuli decku, at radsi opravdu nekoji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.16 08:39

Kamarádka kouří. Kouřila i celé těhotenství. Já to nechápu, nicméně její věc, není to její první dítě, ale přijede, vyhulí jednu nebo dvě a jde kojit. Malá prospívá dobře, což je mi až s podivem. :nevim: O tom, že by skončila neuvažuje. Holčička je až s podivem klidně dítě. Já osobně bych si radši ruce dolámala. Jako kuřačka bych nekojila! Anonym, aby si mě nespojila s účtem zde.

• Citovat
  • Upravit
5593
2.1.16 08:57

Chudak dite nasmradla matka kourem :roll: ať zije sobeckost dite se vuci tomu bohuzel branit jeste neumi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
2.1.16 09:27

V prvnim tehotenstvi jsem byla ssobecka krava a neprestalaa kourit, bala jsem se, ze to nedokazu, abstaku a tak. Predtim jsem nikdy prestat nezkousela. Kourila jdem deset leet. Koureni jsem hodne omezila. Po porodu jak jsem toho drobecka uvidela, jsem si teprve poradne uvedomila, ze jsem matka a uz se cigarety nedotkla. Takze jsem kojila a nedavala male ty hnusy aspon v mliku. Pak jsem kdyz mela asi dva roky zase kourit zaacla, na par mesicu, otehotnela jsem a u druheho tehotenstvi zahodila cigara s pozitivnim testem. To uz jsem vedela, ze to vubec neni tak hrozne prestat. Ted jeste kojim (15m) a doufam, ze ani pak uz se k cigaretam nevratim. Ale i jako fanaticka kojicka bych dala radeji um jak kourit a kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3071
2.1.16 14:55

@berry4 za 1.odkaz je blbe zkopirovany, takze nejde otevrit.
2. jsem ho tedy upravila, at si ten zazrak prectu a musim teda rict, ze i kdyz jsem ‚zastance‘ napr. jednoho piva u kojeni (a ne jak tato uzasna LP pomalu pise, ze se vlastne muzete opit do nemoty a ze pak je jen problem, ze se nemuzete o dite postarat)..tak s tim nazorem, ze to ‚kourici‘ kojeni prospiva zdravi a vystyla ty horni cesty dychaci ci co, co to je za blbost???
Samozrejme, kazdeho vec. ALE jak vidim ty matky s cigarem a kocarem 8o hlavne, ze ho kojim a tim prece prospivam jeho hornim dychacim cestam, tak proc to na nej i nefoukat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.1.16 15:15

@kamce no já jsem povýšila ;),hledala jsem dál, už dopoledne, ono toto schvalují i jiné l. poradkyně.
Proč blbost? Ty si myslíš, že se do mlíka dostane úplně všechno?
Ne, nedostane.
Kdyby to nebylo tak, jak je psáno, zavrhnou to.
V TOMTO PŘÍPADĚ PROSTĚ POZITIVA PŘEVAŽUJÍ NAD NEGATIVY. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
2.1.16 15:46

@berry4 já si myslím že některý témata jsou tady zbytečný řešit. Tady jsou některý tak zatvrzely že to není pravda. Někdo si sem přijde pro radu a ony je roznesou na kopytech. Spousta gynekologu pokud je matka kuracka nedoporučují přestat kouřit protože by to ten plod mohlo dokonce zabit, ale to už tady ty dámy asi nevědí. A když se ten nikotin po 2,5h dostane z těla tak to dítě nijak neohrožuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.1.16 16:05
@Lucinesshka píše:
@berry4 já si myslím že některý témata jsou tady zbytečný řešit. Tady jsou některý tak zatvrzely že to není pravda. Někdo si sem přijde pro radu a ony je roznesou na kopytech. Spousta gynekologu pokud je matka kuracka nedoporučují přestat kouřit protože by to ten plod mohlo dokonce zabit, ale to už tady ty dámy asi nevědí. A když se ten nikotin po 2,5h dostane z těla tak to dítě nijak neohrožuje.

Máš zcela pravdu. Jen já to prostě ani po letech neumím tak adresně napsat, pořád všechno balim do vomáček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
2.1.16 16:13

@berry4 ne to já už tady kolikrát penim a strašně lituju ty který tady hledají pochopení ale ty saně se slitnou a udělají z toho dotyčného hroznyho člověka, protože ony jsou suprovy, dokonalý a bez problémů. Znám spoustu maminek který kouřili a mají zdravoucky, usměvavý a prospivajici detičky. Pokud matka nevyhuli 20 cigaret denně a dodržuje aspoň ty 2,5 hodiny po kouření tak na tom nevidím nic spatnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.1.16 16:19

@Lucinesshka :lol: koukám, že podle příspěvků tu nebudeš dlouho a přesto jsi „prozřela“?
Ale neboj, prozřeš dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
2.1.16 16:21
@Lucinesshka píše:
@Gosi znám spoustu maminek které kouřili v těhotenství i při kojení a když prestaly kojit ani jedno dítě nemělo nějaké abstaky@veselagab pokud si kamarádka zapálí hned po kojení tak se miminku nic nestane. Nikotin se vytrácí po 2,5h tak se doporucuje kouřit hned po kojení a nechávat mezery mezi kojením aspoň ty 2,5h. A do 5 cigaret denne to nejak extreme nevadi. Jak už jsem říkala znám spoustu maminek které kouřily a všechny mají zdravé děti.

hele nevím, mi jak malá řvala v porodnici, tak se mě sestra ptala jeslti jsem kouřila a nešlo nám kojení… jako jo, kouřit jsem přestala během těhotenství, hlavně kvuli kojení, který stejně neklaplo, ale znám kojící kuřačky, jen ty jsou s tím většinou srovnaný, jeslti má holčina výčitky(a nebudu polemizovat jestli oprávněný, nebo zbytečný) tak dneska je kvalita um na vysoký úrovni a jeslti bude klidnější, s cigaretou a dítětem na um, tak proč né… zase čím víc se bude stresovat, tím víc bude kouřit a tím víc se bude stresovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
2.1.16 16:32

@berry4 asi 5 měsíců jsem tady. No prozrela :D :D jen mě prostě stvou názory těch zatvrzelych lidí, kteri odsuzující kde co. Ať si každy dělá podle svého, je to každého vec. Myslela jsem že tady clovek najde radu a pomoc apod. a ne že se tady o sobě člověk dozví že je nejhorší na světě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
2.1.16 16:39

@Gosi je to každého vec jestli kojí nebo dává UM. Je pravda že UM jsou dneska už hodne podobně MM. Já jen chci říct že pokud se neco dodrzi tak to kojení a koureni není zas tak škodlivý. A pokud jsi přestala kouřit v tehu tak mimco určité nebylo závislé na nikotinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová