Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já kojila do 5ti měsíců plně, pak z ničeho nic přišla první MS a mlíčka už nebylo tolik, zvýšit produkci se mi ničím nepodařilo. Beru to tak, že moje tělo už asi kojit nechtělo
Částečně jsem ještě kojila do 9ti měsíců.
Ahoj, já jsem měla menstruaci hned po šestinedělé a potom nic. Jen malé špinění. A to jsem kojila jen částečně. Teď už vůbec nekojím (malý má 3,5 měsíce) a pořád nic, tak nevím. Už jsem se bála, že jsem zas těhotná, ale nejsem
.
Ptala jsem se doktora,jak to je s menstruací a kojením,protože malá má 8 měsíců a měsíc už nekojím a menstruace nikde a on mi řekl,že pokud se jí antikoncepce pro kojící matky,tak menstruace přijít nemusí,nebo může být jednou za čas,že každá to má jinak,ale nic špatného to prý není,ale jen u těchto prášek,tak nevím:-)
Ahoj omlouvam se ze se vměšuju do diskuze, ale myslite ze je mozne kdyz kojim, prevazne v noci, nemam ms abych mohla otehotnet? samozrejme ze vim ze vyjimka potvrzuje pravidlo a kojeni neni antikoncepce, ale kdyz nemam ms, tak v podstate nemam ani ovulaci a tudiz bych nemela otehotnet ne? nebo je tu nekdo kdo takto otehotnel?
Dneska k ránu jsem to dostala. Marečkovi je 5m a pár dní. Můžu normálně dál kojit?? Nemůže to ovlivnit mléko??
![]()
@Nikča P max bude protivnější, že se malinko změní složení. Malé bude půl roku, plně kojím, ms jsem dostala už 3× a jen je občas nevrlejší… Neboj se, normálně pokračuj ![]()