Kojeni a menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3379
19.7.10 13:10

Já kojila do 5ti měsíců plně, pak z ničeho nic přišla první MS a mlíčka už nebylo tolik, zvýšit produkci se mi ničím nepodařilo. Beru to tak, že moje tělo už asi kojit nechtělo :nevim: Částečně jsem ještě kojila do 9ti měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.10 14:14

Ahoj, já jsem měla menstruaci hned po šestinedělé a potom nic. Jen malé špinění. A to jsem kojila jen částečně. Teď už vůbec nekojím (malý má 3,5 měsíce) a pořád nic, tak nevím. Už jsem se bála, že jsem zas těhotná, ale nejsem :lol: .

• Citovat
  • Upravit
20.7.10 15:22

Ptala jsem se doktora,jak to je s menstruací a kojením,protože malá má 8 měsíců a měsíc už nekojím a menstruace nikde a on mi řekl,že pokud se jí antikoncepce pro kojící matky,tak menstruace přijít nemusí,nebo může být jednou za čas,že každá to má jinak,ale nic špatného to prý není,ale jen u těchto prášek,tak nevím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
1.8.15 22:07

kojeni a mozne otehotneni...

Ahoj omlouvam se ze se vměšuju do diskuze, ale myslite ze je mozne kdyz kojim, prevazne v noci, nemam ms abych mohla otehotnet? samozrejme ze vim ze vyjimka potvrzuje pravidlo a kojeni neni antikoncepce, ale kdyz nemam ms, tak v podstate nemam ani ovulaci a tudiz bych nemela otehotnet ne? nebo je tu nekdo kdo takto otehotnel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.7.19 06:54

Dneska k ránu jsem to dostala. Marečkovi je 5m a pár dní. Můžu normálně dál kojit?? Nemůže to ovlivnit mléko?? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
30.7.19 16:49

@Nikča P max bude protivnější, že se malinko změní složení. Malé bude půl roku, plně kojím, ms jsem dostala už 3× a jen je občas nevrlejší… Neboj se, normálně pokračuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová