Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
No tak ale kojeni neni prekazka
jasne, ze nemuzes od ditete na cely den, ale na par hodin klidne. Syna jsem kojila 20 mesicu. Dcera ted ma rok a take kojim a dlouho budu, ale krom mleka pije i normalni vodu, takze kdyz jdu do prace, nekdy i na sest hodin, v klidu bez mleka vydrzi. Nevidim v tom problem ![]()
@štěpánka11 @Berousik @spirunka souhlasím s vámi..no nic, asi šla kojit. komu není rady.. ![]()
@Svandu píše:
No tak ale kojeni neni prekazkajasne, ze nemuzes od ditete na cely den, ale na par hodin klidne. Syna jsem kojila 20 mesicu. Dcera ted ma rok a take kojim a dlouho budu, ale krom mleka pije i normalni vodu, takze kdyz jdu do prace, nekdy i na sest hodin, v klidu bez mleka vydrzi. Nevidim v tom problem
ale to už nejsi pak dostatečně kontaktní
![]()
@verulicek píše:
ale to už nejsi pak dostatečně kontaktní![]()
![]()
přemýšlím, zda jsi ještě dobrá matka ![]()
@Burj Chalifa píše:? to jako vazne?
přemýšlím, zda jsi ještě dobrá matka
@Burj Chalifa píše:
Rozhodne neni supermatka a mela by se stydet
@Burj Chalifa píše:
ta nejlepší, věř mi
kruuciš asi bych si měla změnit profilovku ![]()
@spirunka píše:
@Burj Chalifa @štěpánka11 okokoktady uz jeden nevi
to bude tvým počtem příspěvků v diskusi…zvykneš si ![]()
Dobrý, takže teď se začnete vysmívat kontaktnímu rodičovství a matkám, co dlouho kóji? Nějak tu ironií nechápu. Zakladatelka to má prostě postavené tak, ze se klidne vzdá nočního povyražení ve prospěch dítěte. Jen si povzdechla, možná i čekala, ze ji další kontaktní a nebo dlouhodobe kojici maminka poradí, jak to provést, aby to bylo pro děťátko únosné. Takže baby, buďte v pohodě, peace.
@verulicek prave, ze jsem, taky satkuju, mala taky chrni pul noci u nas v posteli, protoze jsem lina vstavat a chodit pro ni do postylky
a kojim rada a dlouho budu, nicmene mala uz neni mimino, pije vodu, a tak proste nemusi na prsu viset nonstop ![]()
@Berousik píše:
No presne. Jak jsi psala, ztrata casu pro vsechny. Zeptala se, odpovedela si, zmizela
Nedivím se, já bych po zdejších příspěvcích taky zmizela a už se tu neukázala ![]()