Kojení po cisaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17124
29.9.10 11:33

Já kojím v pohodě.Ríšula se narodil císařem,na kojení mi ho nosili díky tomu jen párkrát za den a v noci vůbec. :cert: 8-o Ale co nejdřív jsem si vyžádala ,at je se mnou na pokoji a kojila snad nonstop,aby se udělalo mlíčko.Tak jsme dokrmovali jen první dny a domu jsme pak šli plně kojený a dokonce nabral nad porodní váhu :palec: :dance: Doma se mi pak prsa nalívali tak moc,že jsem musela odsávat.Tak to ti tedy neporadím 8-o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
29.9.10 14:34

holky moc vam dekuji za rady, aspon diky vam mam pocit ze to neni marny. od babicky porad posloucham ze je to tim ze nejim polivky a bla bla bla, piju jak blazen 3-4litry denne. tak mi to zlusime, nejdriv snizim davku nutrilonu a budu ho davat co nejvic k prsum, snad to pujde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
29.9.10 15:17

Teď jsem si vzpoměla na radu mojí laktační poradkyně. Vždy mi říkala … kde není poptávka, tam není nabídka. Takže na to půjdeš správně. Omez Nutroš a přikládej co nejčastěji to půjde. Za den, dva se to musí spustit, zkus vydržet. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
29.9.10 23:06

po plánovaném císaři jsem dostala syna poprvé k prsu po 26 hodinách. Mlíko jako takové (ne kolostrum) se mi objevilo 3. den po porodu. A od začátku jsem ho měla nadmíru. Odstříkala jsem po kojení i stovku. Sestřičky se na mě chodily dívat jak na přírodní úkaz. A kojím dodnes (syn 2.5 roku) přes kloboučky (ploché bradavky). Myslím si, že to udělá i psychika. Já jsem kojení prostě neřešila. buď kojit budu nebo ne. A ono to šlo. Neznám jediný zánět v prsu, bolavé bradavky, nic. A když měl růstové spurty, nedávala jsem UM,ale přikládala jsem častěji. A mlíka mám dodnes dosti a dosti. Tak doufám, , že od ledna, až budu kojit i naše druhé miminko, budu mít stále tolik mléka a nebudu muset nasadit UM.

Na podporu laktace pomáhá i tzv. bílý kafe. Melta s mlíkem. Po kojících čajích měl syn bolesti bříška.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová