kojení po roce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nicolle008
30.9.11 09:52

Ahoj,prosim ,pokud tady ješte chodiš tak mi napiš,budu rada za info.Diky N. :wink:

• Citovat
  • Upravit
abie.cz
26.6.13 14:03

Zdravim vsechny, jsem rada ze sem na tuto diskusi narazila. Nas maly take odmita jist, bude mit za tyden deset mesicu. Snažila jsem se v sestem mesici zacit prikrmovat, i kdyz hodne prskal, takze ve vysledku snedl tak dve nebo tri lzicky, bylo mi jasne, ze je to tim, ze zaciname, nicmene situace se nezlepsovala, naopak zacal svirat rty, jakmile uvidel lzici. A i kdyz jsem do nej ruznymi fintami neco dostala, tak to vyplivl. Nase doktorka mi rikala, at mu to nutim pred kazdym kojenim, ale nejak nejsem zastancem toho, lamat neco pres koleno a rikam si, ze az bude potrebovat vic nez jen moje mleko, tak si rekne. Pravdou je, ze kdyz mu dam do ruky susenku nebo krupku, tak ji ozuzla, ochutna, samozrejme celou rozpatla, ale aspon ma nejaky jiny podnet. Problem byl i s pitim z lahvicek, to taky odmital, nicmene ted nastal zlom a Krystof vyzaduje piti primo ze sklenice, respektive ze sveho hrnecku :) Takze ja myslim, ze neni na skodu, ze jsme v jidle trosku pomalejsi, stejne je na svoje „stari“ veliky dost, vlastne je to jedno z nejvetsich miminek v okoli :lol: A hlavne - vypada, ze je spokojeny, a to je podle me hlavni!

• Citovat
  • Upravit
AnonymLucka
26.6.13 18:58

Moje dcera byla do roka a čtvrt plně kojená. Pak vzala na milost něco málo. Kecy typu - osol jí to, oslaď jí to - jsem ignorovala. Do dneška dcera neměla žádné sladkosti, pribiňáka, nic. Teď bude mít 2 roky a některé dny se cpe jak utržená ze řetězu. Kojená je stále, jak si řekne. Říká si víc, než kdejaký kojenec. Rozhodně nestrádá, váhu má taky větší než kdejaký dvouapůlleťák.
Rozhodně dítě do jídla nenuť, jenom vypěstuješ odpor k jídlu. Tvé dítě evidentně není na jídlo připravené. Moje taky nebylo. Mou dceru hodně vytáčela vlastní nesamostatnost. Až se jí zlepšila motorika, bylo to lepší. Taky mi pomohlo třeba na měsíc, dva přestat jídlo úplně nabízet. Dcera zapomněla na nucení do jídla a byla svolnější něco ochutnat.
S doktorkou jsem se o jídle vůbec nebavila. Bylo mi jasné, že by z dceřina nejezení dělala problém a chtěla to nějak lékařsky řešit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML