Kojení s piercingem bradavek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
24.10.13 11:40

@Danitschka No asi to ve finale bude nejlepsi reseni.. Diky za uklidneni:-) uz mi zacaly chodit i soukrome zpravy od jinych. I dost neslusne zpravy… To jsem ve 21. stol. kdy ma kazdy propichane ledacos a potetovanou pulku tela fakt necekala :mrgreen: takze jeste jednou dik za normalni reakci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
24.10.13 11:48

Tak jste mi damy tak trochu dodaly odvahu, nebo me spis dost nahlodaly, uz je venku… Takze menim tema - rady na hojeni..:-D ale tim vas tady uz zatezovat nebudu a pujdu se poradit do lekarny - pripadne do pierc. studia, o tom uz by neco vedet mohli.. Uzijte si hezky podzimni a vyjimecne slunecny den:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.13 11:48
@Alll píše:
@Danitschka No asi to ve finale bude nejlepsi reseni.. Diky za uklidneni:-) uz mi zacaly chodit i soukrome zpravy od jinych. I dost neslusne zpravy… To jsem ve 21. stol. kdy ma kazdy propichane ledacos a potetovanou pulku tela fakt necekala :mrgreen: takze jeste jednou dik za normalni reakci:-)

Ked oni tie zasahy do tela nemusia byt chapane len ako sebaskraslovanie, ale aj sebazhyzdovanie. Viem ze niekde v pralese existuju indiani, co si ozdobne vyrezavaju tvare. Brala by si to v 21. storoci ako normalnu vec?
Plus, sama vidis ze ten piercing v bradavkach nie je zas az tak „neskodna“ vec. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
24.10.13 11:54
@Alll píše:

ty jo, soukromé zprávy, asi nějaké fanatičky…
Já jsem měla propíchlí pupek, taky z toho nejsem nadšená - mám tam jízvu, ale…
Intervenci do prsou jsem taky měla, kojím už skoro 11 měsíců. I když jsem musela dávat i UM, ale to je jiná kapitola.
Hodně štěstí k zahojení, otěhotnění, porodu a kojení… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
24.10.13 12:01

@Bábi Zlopočasná No zohyzdeni to neni, pokud to ja tak nevnimam. Kazdy zakrok nese rizika, byvaly spoluzak me piercing v bradavce a ta se mu casem „roztrojila“, to byla oskliva vec, znama se nechala tetovat a pote ji zjistili alergii.na barvy atp… Jeste dodam ze ty zpravy byly i trochu se sexualnim podtextem, tak pochybuju ze by to ten dotycny bral jako hyzdeni:-:-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
24.10.13 12:03

@AdaAda dekuju!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.13 12:24

@Alll tak upozornovanie (lebo piercing je upozornovanim) na eroticke zony je celkom opravnene pochopene ako vyzva… aj ked Ty osobne to tak nevnimas :nevim:
Nezalezi na Tvojom uvazovani, ale na uvazovani protistrany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
24.10.13 12:48

Levandule, gely s dubovou kůrou, řepík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.13 12:56

Repik som videla vyhojit hnisave rany, nad ktorymi doktori lamali hul ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
24.10.13 13:03

@Bábi Zlopočasná
Třeba zrovna můj piercing v nose byl v takovém místě, které je akupresurním bodem ovlivňujícím menstruační bolesti. Zrovna pro Indky je tento piercing celkem častým poznávacím znamením. Ne, nejsem Indka, ale moje bolesti byly od té doby přetrpitelné i bez Ibalginů a dvou dnů absence ve škole. Už je to 10 let a myslím, že to byl můj nejlepší pubertální výstřelek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
24.10.13 13:07

@Alll
Nemáš vůbec zač. Jsi tu nová? Zvykej si, že kdo nejde se stádem, na toho se kámen najde :D Pohybuju se v dost alternativním prostředí, mám kamarády pokérované a propíchané od hlavy až k patě, ale fakt je, že málo holek si na prsa nechalo takhle sáhnout.

Měla jsem pár let „bordel v ksichtě“, ale ani ten mi nijak neškodil v normálním životě. Měla jsem strach, jak to budou brát v práci, když jsem šla na první konkurz, ale úplná pohoda. Jenom mě to časem přestalo bavit, tak už je ze mě klasická blond úča s brýlemi a kostýmkem :D

Jinak ty soukromé zprávy - to už je moc :D Klidně se obrať na adminy, pokud někdo prudí přes míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
24.10.13 15:21

@Danitschka ano, jsem nova. Ten kontrast mezi uzivatelkama je obcas dost extremni, nektere jsou mile, reaguji na dotazy a dalsi kritizuji, odsuzuji a kolikrat je to naprosto mimo tema. Ty zpravy byly tri. Neni mi prijemny kdyz nekdo do zpravy napise: Hmm, kocicka co ma propichany kde co, to se mi libi…:-D ignoruju to a autora jsem blokla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
24.10.13 15:45

@Alll na hojení různých ran (i opravdu ošklivých, kde je s hojením problém např. u cukrovkářů) je výborný kycol - spaří se horkou vodou a nálev se nechá vychladit, pak použiváš, jako obklad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
24.10.13 19:20

Na hojení je dobrý i wobenzim, ale nevím jak se snáší s těhotenstvím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13764
24.10.13 20:57

@Alll to ale nebyla registrovaná užiavtelka, spíš nějaký úchyl… Toho si nevšímej, kdyžtak to pošli adminům, oni ho bloknou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová