Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, potřebovala bych poradit. U lékaře jsem dostala letáček na kojicí polštář Matýsek. Moc se mi líbí, ale nerada kupuji zajíce v pytli. Můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti?? Jsem v šestém měsící a víc než na kojení bych ho zatím používala na spaní a sezení protože mi strašně bolí zádal.Předem děkuji za názory
![]()
Ahoj já mám kojící polštář 170cm od druhého měsíce těhu a tak jsem si na něj zvykla, že už bez něj neusnu. Na bolesti zad opravdu strašně moc pomáhá a koukala jsem na net že ten Matýsek není dražší než ostatní. Za sebe ti můžu koják jen doporučit. My už máme doma tři, protože manželovi se to tak líbí že ho chtěl taky… ![]()
já jsem kojící polštář dostala - čekal na mě při příchodu z porodnice a využívala jsem ho na kojení do 9měsíce a i jsem na něm odpočívala. Je moc příjemný a při příštím těhu ho určo využiji, nejen pak na kojení
Takže za mě určitě super věc
Mohu jedině doporučit. Mám ho sice jen nějaký měsíc, ale v těhu se s ním luxusně spinká
Je lepší v tom, že neni plněný těma polystyr. kuličkama… fakt jsem moc spokojená ![]()
ahoj, já jsem s ním nadmíru spokojená, do nedávna mi malá neusla jinak než u kojení na kojícím polštáři..Kojení s ním je luxus..využívám ho stále
![]()
Se vším jsem byla maximálně spokojená, přišel ihned, druhý den jsem ho měla doma, je velice pohodlný, je výborný ve všech polohách kojení a dokonce i na sezení jako opěrka pro dítě. Využívám jej každý den a jsem velice spokojená. Od té doby co ho mám, je kojení hračkou, a to jak v sedě, v leže či na boku. Je měkoučký a vypadá že je z kvalitního materiálu a opravdu moc užitečný. Také si myslím že nahradí několik drahých pomůcek pro maminku i její miminko, protože pro maminku poslouží také k odpočinku před porodem, ale i po něm, pro mimčo je jako opěrný polštář a také může být jako hrací polštář. Může být i jako polštář pod hlavu. Zkrátka je to hnízdečko pro odpočinek maminek i miminek. Doporučila bych ho všem maminkám a to nejlépe aby si koupily ještě před porodem, jistě ho využijí a pak už se bez něj neobejdou. ![]()
Ahojky, já jsem se nějakého kojícího polštáře nahledala na internetu až až. Potom jsem narazila na Matýska a líbila se mi jak cena,tak velikost polštáře (přes 2 metry!) a taky z potahu jsem si hned vybrala. Navíc potah jde sundat a vyprat a vnitřek polštáře rozepnout a doplnit popř. ubrat výplň, což jsem hned udělala, protože byl opravdu moooc naducaný. Takže mám výplň schovanou a až se malá (každým dnem) narodí, potah vyperu, výplň zase doplním a už bude jen a jen její
Zatím na něm totiž spím a v posteli bez něj do porodu nedám už ani ránu!! Dokonce mě přestaly bolet záda (z mého starého polštáře) a ustala také bolest pánve,když jsem si podkládala nohy - podle jejich návodu. Takže pro mě velká úleva. Zajíce v pytli určitě nekupuješ, dodání mají velice rychlé a polštář splnil moje očekávání. S kojením na polštáři zatím nemám zkušenost, v prvním těhu jsem ho neměla,ale už se nemůžu dočkat,až vyzkouším. ![]()
Ahoj,já mám maxi kojící polštář Matýsek a zatím ho využívám v těhotenství a krásně se mi s nim spinká.Bez něj bych neusnula a hlavně mě ani nebolí záda.
Doufám,že ho pak využijem i s miminkem.
Takže já určitě doporučuji ![]()
zdravím, já jsem si kojící polštář objednala minulý týden a jsem maximálně spokojena. mám 6 týdnů do porodu, takže zatím ho používám na spaní,ale je to i příjemná opora na sezení v křesle!mám ten velkým, 215 cm.doporučuju… ![]()
Mám doma kojící i cestovní a jsem moc spokojená.
Příspěvek upraven 13.10.11 v 12:32
Ahoj Maju, kojící polštářek Matýsek můžu vřele doporučit. Mám holčičku 2 měsíce a už si nedokážu představit kojení bez polštáře. Dokonce si jej beru s sebou, když někam jedeme. Díky polštáře je kojení pohodlnější, nemusím dítě celou dobu kojení držet a i pro malou je ležení příjemnější a nekrčí si bříško. Polštář je pevný a oceňuji, že lze potah prát.
Moc děkuji za rady našla jsem ještě další recenze od maminek které si polštářek již koupili na www.heureka.cz jsou také spokojené. Ještě se zeptám jsem velká takže u mě rozhodně velikost Maxi. Mám si k němu koupit i ten cestovní?? mají na něj teďko voucher na www.mamaslevy.cz! tak jestli jej využiji, nebo stačí ten Maxi?? ![]()
Ahoj maminky, mám doma dva malé školáky, nyní čekáme miminko. U prvních dvou jsem kojící polštář neměla a říkala jsem si, co je to za „příšernou věc“
kamarádka měla takový „žok“, který mi připadal jak nepovedený pytel na boxování
. Pak jsem ho viděla v jednom filmu, jak s ním maminka spí na boku a jak je jí to pohodlný. Sice „zkušený tatínek“ říkal, že polštář je nepřítel (byla to komedie), ale já už jsem věděla, že kdybych byla zase těhotná, určitě si ho pořídím. Vzhledem k tomu, že jsem zvyklá spát na břiše (což teď nejde), tak jsem neváhala ani minutu. Letáček jsem taky našla u svého gynekologa a hned druhý den jsem objednala „Matýska“. Musím říct, že jsem se na něj těšila jak malá holka
Dostala jsem ho hned druhý, nebo třetí den a od té doby je to můj „nejlepší přítel“. Manžel možná trochu žárlí, protože už jsem mu dala i jméno (z legrace
), ale bude to muset ještě těch pár měsíců vydržet. Já už se těším, jak s ním pak budu kojit v mnohem pohodlnější poloze, než to bylo u prvních dvou děti. Přeci jenom, nejsem nejmladší a u kojení záda příšerně trpí
. Teď mně jen mrzí, že jsem ho neobjevila dřív, pamatuji se, jak jsem hledala „vhodnou polohu“ u prvního dítka nakonec jsem usínala v polosedě. Já mám ten menší (jsem prcek – 157cm), ale přemýšlím, že si koupím i ten větší a vyhodím všechny ty skvělé anatomické polštáře. Všem můžu doporučit Matýska. Super vypracování, krásné motivy, naprostá spokojenost. Jana
Tak jsem si objednala kojicí polštář maxi a cestovní tak už se na něj těším musím říct, že paní mi opravdu ochotně poradila. ![]()
Dá se nějak „naformovat“? Včera jsem si vyzkoušela ten s EPS kuličkami, vyhovovalo mi, že jsem si mohla sesypat kuličky do určitého místa, aby byl v tom místě vyšší. Ale docela mi vadilo, jak šustí. Tak zvažuji, co mi bude více vyhovovat.