Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Katka86 píše:Dujana píše:Já říkám,že ji máte poplácat po rameni???
k tomu odsuzování a lynčování, myslím, že není třeba poplácávat zakladatelku po ramenou za to, že vědomě ohrožuje zdraví svého dítěte. kouřila v těhotenství, kouří při kojení…pokud nemá dostatečně silnou vůli na to přestat, dobře, to jsem schopná pochopit, i když nevím, co by tedy bylo tou správnou motivací, když ne zdraví vlastního dítěte. nechápu ale, proč kojí. v tomto případě bych tedy jednozačně sáhla po UM.
a ještě přemýšlet o náplasti pro dítě…vím, že na takovéhle pozastavení se zde většinou někdo napíše, že všichni nemůžou vědět vše a zakladatelka se prostě ptá. ano, ale tohle už mi fakt přijde trochu moc.
Bože ženský,kde to jsme?Na hranici,kde se upalujou kuračky?Už si to dokážu živě představit,jak tam nedočkavě přešlapujete s pochodní v ruce
![]()
![]()
![]()
Možná by nebylo na škodu tu povolit jen „normální“ dizkuse,kde se nebudeme mít nad čím pohoršovat,budeme řešit počasí a co uvařit na oběd
ne, nejsme na hranici. jenom mi vadí takové to - neodsuzujte, protože kdo nezažil, nepochopí a podobné řeči. asi téměř každý má nějakou závislost, takže také téměř každý ví, že není úplně snadné se s ní vypořádat. není to jen o cigaretách. ano, ano, každý jsme jiný atd., znám tyto argumenty.
ale sama jsem psala, že jsem schopná pochopit, že zakladatelka kouří, ale nejsem schopná pochopit, že v tom případě kojí.
nepřihlášená radúna píše:
Katuš,![]()
![]()
![]()
.
Katka86 píše:nepřihlášená radúna píše:Tak já ti pomůžu
Každý je jiný, jiná osobnost. Někdo má tu vůli, jiný ne. Já jsem taky napravený kuřák, nehulím 4 roky. Smrdí mi to, vadí mi to, ale nemám sílu odnaučit to všechny lidi na celém světě…![]()
I já.
Úplně to nesnáším.Ve čtvrtek jsem byla s kamarádkou v restauraci a všechno oblečení,co jsem měla na sobě jsem hodila do pračky.Tak ten kouř nesnáším.
![]()
Tak to pak stačí jen poradit, ne? Poradit UM a vyklidit pole než se nasí*at.
samozřejme vysmívat se IQ a tak mi taky přijde zbytečný,ale že někomu sekám hlavu nebo ho lynčuju, to mě uráží
Příspěvek si vždy přečtu pozorně, ale ona i jedna věta se dá vyložit více způsoby, to je nevýhoda psanýho slova.
Ale co, já nehulim a jsem šťastná, že jsem s tim sekla. a ať si zakladatelka dělá co chce. třeba ať si lepí i tu náplast. Pokud by příspěvek od ní zněl kojim a kouřim a chci přestat, poradte mi, tak je to taky o něčem jiném
Zakladatelce: cigarety kromě nikotinu obsahují spoustu jedů - koukni http://www.nekuratka.cz/slozeni, závislost vem čert - z toho se dítě dostane (samozřejmě BEZ náplastí), ale zdravotní škody (včetně rizika rakoviny) - to je fakt špatné. Rozhodně je lepší přejít na UM.
Katka86 píše:nepřihlášená radúna píše:
Katuš,![]()
![]()
![]()
.
![]()
![]()
Musíme to tu trošku odlehčit a povznést se do nebeským výšin
![]()
![]()
Jo jo, jinak by tu už byly mrtvoly
![]()
nepřihlášená radúna píše:Katka86 píše:Jo jo, jinak by tu už byly mrtvolynepřihlášená radúna píše:
Katuš,![]()
![]()
![]()
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Právě si kontorluju tep
Jestli ještě žiju
![]()
motika píše:
samozřejme vysmívat se IQ a tak mi taky přijde zbytečný,ale že někomu sekám hlavu nebo ho lynčuju, to mě uráží
Jak říkám, radikálně něco říct je v pohodě, ale urážet někoho, koho nezenám?
byron píše:
Tak já si na druhou stranu myslím, že troška nesouhlasu zakladatelce opravdu jen pomůže a mazat se s ní nebudu…sama jsme odnaučený kuřák! Takže mám tak trošku právo.
pokud vytáhne za den maximálně pět, tak to snad není taková pohroma, jenže závisláci taky pěkně kecaj..... Já taky kecala, když jsme tvrdila, jak omezím, ale potají jsme vytáhla večer krabku…jenže jsme nebyla těhotná.Ani jsme nekojila, škodila jsme sama sobě.
Jsem opravdu štastná, že už nekouřím!
Ted jsme si vzpomněla, že laktační fanatici tvrdí, že je lepší kojit i když máma kouří..... Nevím
No mě laktační poradkyně řekla, že s těma 5 cigaretama je blbost.Prej je fakt lepší přejít na UM než kouřit a kojit. ![]()
Katka86 píše:nepřihlášená radúna píše:Právě si kontorluju tepKatka86 píše:Jo jo, jinak by tu už byly mrtvolynepřihlášená radúna píše:
Katuš,![]()
![]()
![]()
.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jestli ještě žiju
![]()
Máš hlavu na krku?
![]()
Jaaniinaa píše:motika píše:Ne nikdo to neschvaluje,ale zakladatelka tohle nezaložila proto aby ste se tady do ní všichni pustily, chápeš to?? ale proto že jí to trápí a chtěla radu a néé ty vaše chytrý kecy, pardon,ale už jsem nevydržela!!!!!Katka86 píše:taky jsem to psala, že to moje dítě není. Ale promiň snad si nemyslíš, že tady každej bude tokat nad tim jaká je maminka frajerka a dokáže vykouřit jen 5 cigaret za den. To je snad nesmysl. Tohle je diskuze a názory jsou rozdílné. Pokud ty souhlasíš se zakladatelkou tak je to jen tvá věc, ale já mám názor jiný a proto ho i napíšu a každej se může stavět na hlavu. Tady je strašně oblíbené slovo LYNČOVÁNÍmotika píše:Tak jestli kouří někdo 30 cig denně nebo 5,to je podle mě jooo sakra rozdíl
Holky jak můžete Napsat , že ještě u 20 cigaret je výhoda kojit. Cigára jsou tak neskutečný svinstvo, že to ani neni možný. Samozřejmě , že kojící či těhotnou kuřačku nejde nijak trestat, je to její věc. Moje dítě to neni. Ale tvrdit jak nějakej počet cigaret
díku nevadí je u mě trotlovina.
Je to svinstvo,to zakladatelka určitě ví
.Vadí mi,jak se to tu vždycky vyrojí jak roj vos na med a hned se lynčuje
Však vaše děcka ten nikotin nedýchají,tak je to jedno,ne?
A pochybuji o tom,že je zakladatelka na sebe hrdá,že kouří běhěm kojení(těhu),však psala,jak to hodně omezila.Jak jsem už psala,neházejte všechny kuřačky do jednoho pytle.
proboha je to přeci o názoru. A s tímhle já souhlasit nemůžu a nebudu. A Ano nemám ráda těhotné a kojící kuřačky. Nebo ty schvaluješ když ženská je těhotná nebo kojí a např chlastá. A tím nemyslím že si dá jednou za uherák dvojku bílého. Když 5 cigaret tak hezky každej den 2-3 sklínky vínečka. Ale nééé chudák maminka, přeci víme, že se nedá ze dne na den přestat chlastat
Takže pokud se ti to nelíbí tak se k tomu prostě nevyjadřuj........
aha, takže u takových kontroverzních témat, jako je třeba jednoznačně toto, se mohou psát jen odpovědi typu " ja taky kouřila a děti jsou zdravé jako řípa", aby náhodou zakladatelka nebyla smutná? to je teda diskuse jako řemen. pokud jsou názory slušně napsané, nevím, proč by se člověk nemohl vyjádřit ![]()
zakladatelka třeba potřebuje jen „nakopnout“, což ale chlácholení rozhodně neudělá.
Katka86 píše:
Tak jestli kouří někdo 30 cig denně nebo 5,to je podle mě jooo sakra rozdílJe to svinstvo,to zakladatelka určitě ví
.Vadí mi,jak se to tu vždycky vyrojí jak roj vos na med a hned se lynčuje
Však vaše děcka ten nikotin nedýchají,tak je to jedno,ne?
A pochybuji o tom,že je zakladatelka na sebe hrdá,že kouří běhěm kojení(těhu),však psala,jak to hodně omezila.Jak jsem už psala,neházejte všechny kuřačky do jednoho pytle.
Tak jen k té myšlence: když tu někdo napíše, že fyzicky týrá dítě nebo přidává do UM vodku, aby líp spalo (jiný případ, vím, jen je ten efekt viditelný rychleji než u kouření), tak má očekávat příspěvky typu "chuděro, nemůžeš si pomoct, že, tak to dělej dál a nestresuj se, tak hrozné to není, někdo bije dítě 30× denně a ty jen 5×
"??? Však naše děcka nemlátí, tak je to jedno, ne? Držet hubu a krok, nekoukat okolo?
lucineeccka píše:Katka86 píše:I já.nepřihlášená radúna píše:Tak já ti pomůžu
Každý je jiný, jiná osobnost. Někdo má tu vůli, jiný ne. Já jsem taky napravený kuřák, nehulím 4 roky. Smrdí mi to, vadí mi to, ale nemám sílu odnaučit to všechny lidi na celém světě…![]()
Úplně to nesnáším.Ve čtvrtek jsem byla s kamarádkou v restauraci a všechno oblečení,co jsem měla na sobě jsem hodila do pračky.Tak ten kouř nesnáším.
![]()
Luci, já jsem taky pěkně nasr****, když přijedu odněkud, kde se hulí a musím prát. Letím do sprchy umýt hlavu. Což asi naznačuje, že už snad nikdy nezačnu…
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Katuš,
.