Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
RyBANA píše:marra píše:Taky jedu ViceroyRyBANA píše:tak to ja uz jsem zavislakmarra píše:RyBANA píše:ja vcera sedela zabalena v bunde,dece,s cigem,a vajecnakem,taky jsem milovala celej svet
Mě to teda blbý není, ani s kočárem v parkuA ani nehodlám přestávat - zatím…moje jediná slast po dni stráveném s uřvaným nervním děckem - je letní posezení na balkóně s cígem a sklenkou vína nebo lahváčem
V tu chvíli miluji celý svět
![]()
Já nekouřím moc, v zimě pokud nejdu do hospody tak vlastně vůbec, nesnáším zimu - kazí mi požitky
V létě to rozjedu, ale pořád kouřím relativně málo - prostě u mě to rozhodně není o závislosti (jak říká každej feťák) ale o umocnění momentu nebo uklidnění se
![]()
moment umocnuji i desetkrat za den
chvala budiž viceroykam
ale jedině slim a mentol - hovado no
Jojo viceroy jedou u nás taky,ale mentol??
to bych teda nedala ![]()
Jaaniinaa píše:Katka86 píše:kuřák nebo nekuřák, ale jsou NORMÁLNÍ!!!!
NO a já se tu perfektně bavím s kuřačkama,ač jsem sama zarputilý nekuřák,kdo by to byl řekl![]()
![]()
Měly bysme asi založit vlastní diskuzi ![]()
Katka86 píše:Jaaniinaa píše:Měly bysme asi založit vlastní diskuziKatka86 píše:kuřák nebo nekuřák, ale jsou NORMÁLNÍ!!!!
NO a já se tu perfektně bavím s kuřačkama,ač jsem sama zarputilý nekuřák,kdo by to byl řekl![]()
![]()
Na téma „kuřák nebo nekuřák, hlavně když je normální“
![]()
Tak jestli můžu tak za sebe- je mi úplně fuk jestli někdo kouří nebo ne. Já si taky dám sem tam. Spíš mě štve že někdo si stěžuje že nemá peníze i hulí, když vidím matky s dětmi v obchodě, děti chtějí něco(sladkost) koupit a matka řekne že ne protože nemá peníze a u pokladny si koupí cigára. Když na to nemám tak nehulím né?
Holky tam já bych nemohla, já nevím co jsem ale rozhodně vím, že se ve spojitosti se mnou nedá říct slovo normální ![]()
Rybano ty hovadko,mentol jo
vis jak ublizujes detem
hulit jim pod nosanky mentolky,chudaci budou mit uplone prodejchane plice
![]()
RyBANA píše:
Holky tam já bych nemohla, já nevím co jsem ale rozhodně vím, že se ve spojitosti se mnou nedá říct slovo normální
Ono těžko říct,co si pod pojmem normální představit,já si taky dlouho myslela,že normální jsem,ale co jsem si tady párkrát o sobě přečetla,mě nutí se hluboce zamyslet
a možná slovo normální se slovníku vypustit ![]()
Pavlinko,ja to kinder vajicko ozelim
ja radsi nebudu celej den zrat,ci chodit ke kadernici,ale proste cigaro a kafe plus vajecnak to mi neodepre ani ministr socialnich veci ![]()
marra píše:
Rybano ty hovadko,mentol jovis jak ublizujes detem
![]()
Rybano já myslim že jsi
![]()
marra píše:
![]()
Ale bude mít svěží dech ![]()
marra píše:
Pavlinko,ja to kinder vajicko ozelimja radsi nebudu celej den zrat,ci chodit ke kadernici,ale proste cigaro a kafe plus vajecnak to mi neodepre ani ministr socialnich veci
Já nekouřím,nepiju kávu,ale konáček-domácí z ledových kaštanů
to je moje droga ![]()
Holky a to jeste nevite,ze ja mam cigarka za polovicni cenu,no nehulte ze ![]()
Holky a to jeste nevite,ze ja mam cigarka za polovicni cenu,no nehulte ze ![]()
marra píše:
Holky a to jeste nevite,ze ja mam cigarka za polovicni cenu,no nehulte ze
Přestan,at se ze mě zase nestane kuřák
![]()
RyBANA píše:marra píše:Ale bude mít svěží dech
![]()
takze vlastne usetris za ustni vodu a zvykacky
musím se hluboce zamyslet,nad tim co kourim kua ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat