Kojím a kouřím

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2057
18.12.11 11:40
RyBANA píše:
marra píše:
RyBANA píše:
marra píše:
RyBANA píše:
Mě to teda blbý není, ani s kočárem v parku :-D A ani nehodlám přestávat - zatím…moje jediná slast po dni stráveném s uřvaným nervním děckem - je letní posezení na balkóně s cígem a sklenkou vína nebo lahváčem :mrgreen:V tu chvíli miluji celý svět :lol:
ja vcera sedela zabalena v bunde,dece,s cigem,a vajecnakem,taky jsem milovala celej svet :pankac: :pankac:

Já nekouřím moc, v zimě pokud nejdu do hospody tak vlastně vůbec, nesnáším zimu - kazí mi požitky :lol:

V létě to rozjedu, ale pořád kouřím relativně málo - prostě u mě to rozhodně není o závislosti (jak říká každej feťák :mrgreen: ) ale o umocnění momentu nebo uklidnění se :lol: :lol:
tak to ja uz jsem zavislak :think: moment umocnuji i desetkrat za den :pankac: chvala budiž viceroykam :pankac:
Taky jedu Viceroy :mrgreen: ale jedině slim a mentol - hovado no :mrgreen:

Jojo viceroy jedou u nás taky,ale mentol?? 8o to bych teda nedala :poblion:

• načítám...
20662
18.12.11 11:41
Jaaniinaa píše:
Katka86 píše:
NO a já se tu perfektně bavím s kuřačkama,ač jsem sama zarputilý nekuřák,kdo by to byl řekl :pankac: :lol: :lol:
kuřák nebo nekuřák, ale jsou NORMÁLNÍ!!!! :pankac:

Měly bysme asi založit vlastní diskuzi :mrgreen:

• načítám...
2057
18.12.11 11:43
Katka86 píše:
Jaaniinaa píše:
Katka86 píše:
NO a já se tu perfektně bavím s kuřačkama,ač jsem sama zarputilý nekuřák,kdo by to byl řekl :pankac: :lol: :lol:
kuřák nebo nekuřák, ale jsou NORMÁLNÍ!!!! :pankac:
Měly bysme asi založit vlastní diskuzi :mrgreen:

Na téma „kuřák nebo nekuřák, hlavně když je normální“ :P :mrgreen: :pankac:

• načítám...
2458
18.12.11 11:45

Tak jestli můžu tak za sebe- je mi úplně fuk jestli někdo kouří nebo ne. Já si taky dám sem tam. Spíš mě štve že někdo si stěžuje že nemá peníze i hulí, když vidím matky s dětmi v obchodě, děti chtějí něco(sladkost) koupit a matka řekne že ne protože nemá peníze a u pokladny si koupí cigára. Když na to nemám tak nehulím né?

• načítám...
20296
18.12.11 11:45

Holky tam já bych nemohla, já nevím co jsem ale rozhodně vím, že se ve spojitosti se mnou nedá říct slovo normální :lol:

• načítám...
marra
18.12.11 11:46

Rybano ty hovadko,mentol jo :lol: vis jak ublizujes detem :cert: hulit jim pod nosanky mentolky,chudaci budou mit uplone prodejchane plice :P :mrgreen:

• Upravit
20662
18.12.11 11:47
RyBANA píše:
Holky tam já bych nemohla, já nevím co jsem ale rozhodně vím, že se ve spojitosti se mnou nedá říct slovo normální :lol:

Ono těžko říct,co si pod pojmem normální představit,já si taky dlouho myslela,že normální jsem,ale co jsem si tady párkrát o sobě přečetla,mě nutí se hluboce zamyslet :lol: :lol: :lol: a možná slovo normální se slovníku vypustit :mrgreen:

• načítám...
marra

Pavlinko,ja to kinder vajicko ozelim :P ja radsi nebudu celej den zrat,ci chodit ke kadernici,ale proste cigaro a kafe plus vajecnak to mi neodepre ani ministr socialnich veci 8)

• Upravit
2057
marra píše:
Rybano ty hovadko,mentol jo :lol: vis jak ublizujes detem :cert: hulit jim pod nosanky mentolky,chudaci budou mit uplone prodejchane plice :P :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rybano já myslim že jsi :pankac: :pankac:

• načítám...
20296
marra píše:
Rybano ty hovadko,mentol jo :lol: vis jak ublizujes detem :cert: hulit jim pod nosanky mentolky,chudaci budou mit uplone prodejchane plice :P :mrgreen:

Ale bude mít svěží dech :mrgreen:

• načítám...
20662
18.12.11 11:48
marra píše:
Pavlinko,ja to kinder vajicko ozelim :P ja radsi nebudu celej den zrat,ci chodit ke kadernici,ale proste cigaro a kafe plus vajecnak to mi neodepre ani ministr socialnich veci 8)

Já nekouřím,nepiju kávu,ale konáček-domácí z ledových kaštanů :jazyk: :jazyk: to je moje droga :mrgreen:

• načítám...
marra
18.12.11 11:49

Holky a to jeste nevite,ze ja mam cigarka za polovicni cenu,no nehulte ze :mrgreen:

• Upravit
marra
18.12.11 11:49

Holky a to jeste nevite,ze ja mam cigarka za polovicni cenu,no nehulte ze :mrgreen:

• Upravit
20662
18.12.11 11:50
marra píše:
Holky a to jeste nevite,ze ja mam cigarka za polovicni cenu,no nehulte ze :mrgreen:

Přestan,at se ze mě zase nestane kuřák :lol: :lol: :lol:

• načítám...
marra
18.12.11 11:50
RyBANA píše:
marra píše:
Ale bude mít svěží dech :mrgreen:

takze vlastne usetris za ustni vodu a zvykacky :think: musím se hluboce zamyslet,nad tim co kourim kua :pankac:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová