Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jaké náplasti by si mu jako chtěla dávat?? Nikotinové??Toho už má i tak dost. ![]()
Myslím, že si někdo po ránu hraje. Kdo dokáže založit diskuzi, má na tuto odpověď jistě dostatečné IQ (asi tak 50).
Mimču a náplasti
jsem se po ránu pobavila. ![]()
Prosimtě a proč kojíš, když nedokážeš přestat,
radši mu dej flašku UM, to ho narozdíl od cigaret nepoznamená. ![]()
opět provokace
Zakladatelko, kup si radši nějakou náplast na blbost a nalep si jich aspon 10
![]()
Lastkecka píše:
opět provokaceZakladatelko, kup si radši nějakou náplast na blbost a nalep si jich aspon 10
![]()
Lastkecka píše:
opět provokaceZakladatelko, kup si radši nějakou náplast na blbost a nalep si jich aspon 10
![]()
Lastkecka píše:
![]()
Tak ja soudit budu, nechapu jak muzes ublizovat nikotinem miminku!!!! Ja kdyz vidim matku s cigaretou vrazdila bych. Muj otec po 40 letech prestal ze dne na den to same mamka, tak nerikej ze nejde prestat Uz tak dost staci ten vzduch co dychame a ted jeste aby miminko kvuli tve blbosti trpelo!!! Naplasti??? Zeptej se tve doktorky a vis urcite uz odpoved!!!
DEJ MIMINKU UM MLEKO URCITE JE TO LEPSI NEZ TO MLIKO OD TEBE!!!
kur ihned po kojeni,snizis tim mnozstvi nikotinu co se dostane do mleka a snaz se to snizit jeste vice,urcite,kdyz budes chtit,tak to dokazes
Pokud přestaneš, tak z 5 cigaret denně miminko absťák mít nebude, přinejhorším 3 dny řevu protrpíš. Důležité je, že děti kuřaček-teda i kojených, mají mnohem vyšší výskyty různých nemocí- a to i závažných. Dokonce jsou i studie, které prokazují vznik astmatu už v nízkém věku a i když je to nemoc, co se dá kontrolovat v závažných případech končí i smrtí. Nechci Tě soudit, ale ve světě, kde je zplodin jako máku, pomalu v potravinách není nic než éčko…ještě dáváš dítěti takový další dáreček. Asi bych také přešla na MM, nebo si uvědomila co chci, jestli zdravé mimiko nebo nemocné-prostě mu tím ubližuješ.
Nicméně je to tvá volba a já Tě v žádném případě nesoudím. Také jsem měla kamarádku, co kouřila i v těhu, ale poté, co si přečetla ty prognózy na netu, dostala strach o své mimi a švihla s tím ze dne na den- pokud budeš opravdu chtít, tak to kvůli svému miminku dokážeš.
Jen dodatek …Místo aby jsi byla ráda, že máš zdravé miminko…
Koukni tady do diskuse o Šarlotce a Esterce a budeš vděčná, co ti osud dal a nikdy si snad už cigáro nedáš…
Příspěvek upraven 18.12.11 v 08:39
¨náplasti zakladetelko,ty si přid sama,ale na blbost
Zkus snížit ještě méně cigaret a kuř po kojení a pak odstříkej trochu mlíka a teprve mu to dej
Náplasti mimču? Máš po ránu zvláštní smysl pro humor.Jak psaly holky nade mnou, tomu závisláčkovi na nikotinu dej raději UM a ještě jedna věc, samozřejmě, že s kouřením lze přestat, dokonce ze dne na den.
Taky jsem kourila a jak jsem se dozvedela, ze jsem tehotna, tak jsem s tim ihned sekla a jeste si moooc vycitala, kolik jsem vykourila cigaret, kdyz uz jsem byla tehotna a nevedela o tom… Nechapu prece matka je pro svoje dite ochotna udelat COKOLIV, tak proc ne prestat s kourenim? Nicmene jestli ti to fakt nejde, tak rozhodne dej UM. Je to mnohem lepsi nez MM s nikotinem…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
AHOJ

Ano jsem matka kuřačka kojím a kouřím
Strašně se stydím a prosím nesudte mě sama si to vyčítám.
Dám si za den max 5 před otěhotněním jsem kouřila 30.
Prostě jsem nedokázala přestat.
Nemáte s tím nekdo nějakou praxi? Budu muset dávat mimču nějaké náplasti?
Děkuji všem za radu.