Kojím a kouřím

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20662
18.12.11 11:01
motika píše:
samozřejme vysmívat se IQ a tak mi taky přijde zbytečný,ale že někomu sekám hlavu nebo ho lynčuju, to mě uráží ;) Příspěvek si vždy přečtu pozorně, ale ona i jedna věta se dá vyložit více způsoby, to je nevýhoda psanýho slova.
Ale co, já nehulim a jsem šťastná, že jsem s tim sekla. a ať si zakladatelka dělá co chce. třeba ať si lepí i tu náplast. Pokud by příspěvek od ní zněl kojim a kouřim a chci přestat, poradte mi, tak je to taky o něčem jiném

Já když jsem si to přečetla,tak jsem si řekla,booože zase jedna pipina,co hulí a kojí :cert: Ale pak jsem to vzala i z druhé strany a původní příspěvěk jsem hodně poupravila.Je to taky o tom,přiznat si,že jsem třeba byla zbytečně „tvrdá“ a byla zaslepena jen slovním spojením-kouřím kojím a nad zbytkem jsem se nezamyslela.

• načítám...
2057
18.12.11 11:04
Dujana píše:
Jaaniinaa píše:
motika píše:
Katka86 píše:
motika píše:
Holky jak můžete Napsat , že ještě u 20 cigaret je výhoda kojit. Cigára jsou tak neskutečný svinstvo, že to ani neni možný. Samozřejmě , že kojící či těhotnou kuřačku nejde nijak trestat, je to její věc. Moje dítě to neni :nevim: . Ale tvrdit jak nějakej počet cigaret :nevim: díku nevadí je u mě trotlovina.
Tak jestli kouří někdo 30 cig denně nebo 5,to je podle mě jooo sakra rozdíl :nevim: Je to svinstvo,to zakladatelka určitě ví :roll: .Vadí mi,jak se to tu vždycky vyrojí jak roj vos na med a hned se lynčuje :roll: Však vaše děcka ten nikotin nedýchají,tak je to jedno,ne? :roll: A pochybuji o tom,že je zakladatelka na sebe hrdá,že kouří běhěm kojení(těhu),však psala,jak to hodně omezila.Jak jsem už psala,neházejte všechny kuřačky do jednoho pytle.
taky jsem to psala, že to moje dítě není. Ale promiň snad si nemyslíš, že tady každej bude tokat nad tim jaká je maminka frajerka a dokáže vykouřit jen 5 cigaret za den. To je snad nesmysl. Tohle je diskuze a názory jsou rozdílné. Pokud ty souhlasíš se zakladatelkou tak je to jen tvá věc, ale já mám názor jiný a proto ho i napíšu a každej se může stavět na hlavu. Tady je strašně oblíbené slovo LYNČOVÁNÍ :roll: proboha je to přeci o názoru. A s tímhle já souhlasit nemůžu a nebudu. A Ano nemám ráda těhotné a kojící kuřačky. Nebo ty schvaluješ když ženská je těhotná nebo kojí a např chlastá. A tím nemyslím že si dá jednou za uherák dvojku bílého. Když 5 cigaret tak hezky každej den 2-3 sklínky vínečka. Ale nééé chudák maminka, přeci víme, že se nedá ze dne na den přestat chlastat 8o
Ne nikdo to neschvaluje,ale zakladatelka tohle nezaložila proto aby ste se tady do ní všichni pustily, chápeš to?? ale proto že jí to trápí a chtěla radu a néé ty vaše chytrý kecy, pardon,ale už jsem nevydržela!!!!! :oops: Takže pokud se ti to nelíbí tak se k tomu prostě nevyjadřuj........
aha, takže u takových kontroverzních témat, jako je třeba jednoznačně toto, se mohou psát jen odpovědi typu " ja taky kouřila a děti jsou zdravé jako řípa", aby náhodou zakladatelka nebyla smutná? to je teda diskuse jako řemen. pokud jsou názory slušně napsané, nevím, proč by se člověk nemohl vyjádřit :nevim:
zakladatelka třeba potřebuje jen „nakopnout“, což ale chlácholení rozhodně neudělá.

Joo to jasně, ale jde o to slušně napsané.....

• načítám...
20662
18.12.11 11:06
Dujana píše:
Jaaniinaa píše:
motika píše:
Katka86 píše:
motika píše:
Holky jak můžete Napsat , že ještě u 20 cigaret je výhoda kojit. Cigára jsou tak neskutečný svinstvo, že to ani neni možný. Samozřejmě , že kojící či těhotnou kuřačku nejde nijak trestat, je to její věc. Moje dítě to neni :nevim: . Ale tvrdit jak nějakej počet cigaret :nevim: díku nevadí je u mě trotlovina.
Tak jestli kouří někdo 30 cig denně nebo 5,to je podle mě jooo sakra rozdíl :nevim: Je to svinstvo,to zakladatelka určitě ví :roll: .Vadí mi,jak se to tu vždycky vyrojí jak roj vos na med a hned se lynčuje :roll: Však vaše děcka ten nikotin nedýchají,tak je to jedno,ne? :roll: A pochybuji o tom,že je zakladatelka na sebe hrdá,že kouří běhěm kojení(těhu),však psala,jak to hodně omezila.Jak jsem už psala,neházejte všechny kuřačky do jednoho pytle.
taky jsem to psala, že to moje dítě není. Ale promiň snad si nemyslíš, že tady každej bude tokat nad tim jaká je maminka frajerka a dokáže vykouřit jen 5 cigaret za den. To je snad nesmysl. Tohle je diskuze a názory jsou rozdílné. Pokud ty souhlasíš se zakladatelkou tak je to jen tvá věc, ale já mám názor jiný a proto ho i napíšu a každej se může stavět na hlavu. Tady je strašně oblíbené slovo LYNČOVÁNÍ :roll: proboha je to přeci o názoru. A s tímhle já souhlasit nemůžu a nebudu. A Ano nemám ráda těhotné a kojící kuřačky. Nebo ty schvaluješ když ženská je těhotná nebo kojí a např chlastá. A tím nemyslím že si dá jednou za uherák dvojku bílého. Když 5 cigaret tak hezky každej den 2-3 sklínky vínečka. Ale nééé chudák maminka, přeci víme, že se nedá ze dne na den přestat chlastat 8o
Ne nikdo to neschvaluje,ale zakladatelka tohle nezaložila proto aby ste se tady do ní všichni pustily, chápeš to?? ale proto že jí to trápí a chtěla radu a néé ty vaše chytrý kecy, pardon,ale už jsem nevydržela!!!!! :oops: Takže pokud se ti to nelíbí tak se k tomu prostě nevyjadřuj........
aha, takže u takových kontroverzních témat, jako je třeba jednoznačně toto, se mohou psát jen odpovědi typu " ja taky kouřila a děti jsou zdravé jako řípa", aby náhodou zakladatelka nebyla smutná? to je teda diskuse jako řemen. pokud jsou názory slušně napsané, nevím, proč by se člověk nemohl vyjádřit :nevim:
zakladatelka třeba potřebuje jen „nakopnout“, což ale chlácholení rozhodně neudělá.

My ji nechlácholíme ;) Jen např napsat tu,že má ikve tykve :roll: Ano,slušně napsané,to jsi dobře napsala :palec: jde o to umět vyjádřit „slušně“ i to,co mě zvedá ze židle.

• načítám...
6224
18.12.11 11:07

nečetla jsem všecko,ale jak tak pročítám ke konci diskuzi, tak zakladatelka už neodpověděla ne ?? :) asi si jen vystřelila a kouká a baví ce,jak dlouho o tom dokážem mluvit :mrgreen: jestli odpovídá, tak se omlouvám :mrgreen: :mrgreen:
JE to její věc, že kouří,já kouřila a přestala sem hned jak sem se dověděla, že jsem těhu..ale každej má jinak silnou vůli..Mě to pak ani nechutnalo,takže sem po tom fakt neprahla :) naštěstí..

A pak mě dostali příspěvky, že je lepší kouřit a kojit než UM??????takže chcete říct, že ona kojí a KOUŘÍ a já,když sem o mléko přišla a jsme na UM jsem horší????to je na hlavu.. :cert:

• načítám...
nepřihlášená radúna
18.12.11 11:08
kacakaca píše:
Tak jen k té myšlence: když tu někdo napíše, že fyzicky týrá dítě nebo přidává do UM vodku, aby líp spalo (jiný případ, vím, jen je ten efekt viditelný rychleji než u kouření), tak má očekávat příspěvky typu "chuděro, nemůžeš si pomoct, že, tak to dělej dál a nestresuj se, tak hrozné to není, někdo bije dítě 30× denně a ty jen 5× :hug: "??? Však naše děcka nemlátí, tak je to jedno, ne? Držet hubu a krok, nekoukat okolo?
To nemusíš, klidně si svůj názor řekni, ale slušně, ju? Tohle
kacakaca píše:
Myslím, že si někdo po ránu hraje. Kdo dokáže založit diskuzi, má na tuto odpověď jistě dostatečné IQ (asi tak 50).

jsi po****** a nebylo by od věci se omluvit.....Tobě by se jistě nelíbilo, kdyby o tobě někdo napsal totéž, viď?

• Upravit
3230
18.12.11 11:10

Sorry, ale chtít miminku lepit nikotinové náplasti je podle mne šprým :nevim: .

• načítám...
byron
18.12.11 11:11

Jestli narážíš na mě, tak jsme jen napsala, že někdo z laktační ligy říkal, že j elepší kojit i za cenu kouření…pouze jsme citovala.

Jestli nekojíš, to ti nikdo nezazlívá! Já osobně nejsem kojící fantička.

Jen mě osobně zarazila ta otázka na náplast pro dítě, to může vymyslet bobec
monicskaa píše:
nečetla jsem všecko,ale jak tak pročítám ke konci diskuzi, tak zakladatelka už neodpověděla ne ?? :) asi si jen vystřelila a kouká a baví ce,jak dlouho o tom dokážem mluvit :mrgreen: jestli odpovídá, tak se omlouvám :mrgreen: :mrgreen:
JE to její věc, že kouří,já kouřila a přestala sem hned jak sem se dověděla, že jsem těhu..ale každej má jinak silnou vůli..Mě to pak ani nechutnalo,takže sem po tom fakt neprahla :) naštěstí..A pak mě dostali příspěvky, že je lepší kouřit a kojit než UM??????takže chcete říct, že ona kojí a KOUŘÍ a já,když sem o mléko přišla a jsme na UM jsem horší????to je na hlavu.. :cert:
  • Upravit
nepřihlášená radúna
kacakaca píše:
Sorry, ale chtít miminku lepit nikotinové náplasti je podle mne šprým :nevim: .

To může, ale takhle jsi to měla třeba formulovat. Ne urážet něčí IQ…

• Upravit
20662
kacakaca píše:
Katka86 píše:
Tak jen k té myšlence: když tu někdo napíše, že fyzicky týrá dítě nebo přidává do UM vodku, aby líp spalo (jiný případ, vím, jen je ten efekt viditelný rychleji než u kouření), tak má očekávat příspěvky typu "chuděro, nemůžeš si pomoct, že, tak to dělej dál a nestresuj se, tak hrozné to není, někdo bije dítě 30× denně a ty jen 5× :hug: "??? Však naše děcka nemlátí, tak je to jedno, ne? Držet hubu a krok, nekoukat okolo?

Napsala jsem to pro ty,co se tady dostávají do stavu totálního záchvatu nenávisti a odsuzování.Já taky nedržím hubu a krok,napsala jsem,že kdybych kouřila,tak bych nekojila a dala um,nenapsala jsem,co to jsi za matku,trávíš své dítě,které bude mít kvůli tobě astma ;)

• načítám...
20296
18.12.11 11:14
aajulinka píše:
chápu dobře, že jsi kouřila teda i v těhu??pochybuju, že bys devět měsíců nekouřila a pak zase začala..v tom případě, je uplně zbytečný řešit, že kouříš teď při kojení..chudák dítě to má stejnak už v sobě..divim se ti, že ti to není trapný, já bych se hanbou propadla, nechápu ženský co hrdě vezou kočárek a mají cigáro u huby.. :poblion:

A kolik takových jsi už potkala? :roll: Nebo se do toho počítají i ty, otočí kočár v parku sednou, si na lavičku a zapálí si?

Ono totiž vůbec není pohodlný tlačit kočár a kouřit :mrgreen:

• načítám...
20662
18.12.11 11:15

Tak jsme se dobře pobavily,vyplavily adrenalin a hurá k plotně :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
nepřihlášená radúna
18.12.11 11:16
Katka86 píše:
Tak jsme se dobře pobavily,vyplavily adrenalin a hurá k plotně :lol: :lol: :lol: :lol:

My už jsme po obědě, heč. :lol: :lol: :lol: :lol:  :lol:

• Upravit
20662
18.12.11 11:17
nepřihlášená radúna píše:
Katka86 píše:
Tak jsme se dobře pobavily,vyplavily adrenalin a hurá k plotně :lol: :lol: :lol: :lol:
My už jsme po obědě, heč. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ted jsem koukla na hodiny a málem spadla ze židle 8o :zed: :zed: :zed: :lol: :lol: :lol: Naštěstí jsem si uvařila už včera :mrgreen: takže stačí přihřát :mrgreen:

• načítám...
byron
18.12.11 11:19
Hele není, mezi dětma jsem začala bohužel kouřit… Jo, lepší si sednout n alavičku a otočit kočár, svatá pravda… Pak už mi to bylo i tak taková trapný, celkově jsme se za kouřerní začala hrozně stydět a měla jsme problém i u piva v létě na zahrádce bez dětí, nebo u kafe v restauraci s kmarádkou večer bez dětí.....
Před dětma jsem si pak nezapálila vůbec, připadala jsme si jako hroznej ubožák… Nakonec jsme s tím praštila úplně a jsme ráda
RyBANA píše:
aajulinka píše:
chápu dobře, že jsi kouřila teda i v těhu??pochybuju, že bys devět měsíců nekouřila a pak zase začala..v tom případě, je uplně zbytečný řešit, že kouříš teď při kojení..chudák dítě to má stejnak už v sobě..divim se ti, že ti to není trapný, já bych se hanbou propadla, nechápu ženský co hrdě vezou kočárek a mají cigáro u huby.. :poblion:

A kolik takových jsi už potkala? :roll: Nebo se do toho počítají i ty, otočí kočár v parku sednou, si na lavičku a zapálí si?

Ono totiž vůbec není pohodlný tlačit kočár a kouřit :mrgreen:
  • Upravit
marra
18.12.11 11:19

o BOŽE VY JSTE VSECHNY TAAK DOKONALE A ZARUCENE NEJINTELIGENTNEJSI :roll: .Zakladatelko pokud neminis púrestat(vim sama jak je to tezko,dite nedite),tak mimco dej na Um,urcite to bude lepsi,jak pro tebe tak pro mimi.A ke koureni u kocaru,taky hulim u kocaru,hulim i pred skolkou,hulim i u detskeho hriste,a je mi to v zadni casti tela. 8) a budu hulit dokud nezdechnu :pankac:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová